Meme estetiği sürecim ve mutluluğum

Kas üstü süt bezlerine zarar veriyormuş ama daha dikkatli araştırmanı tavsiye ederim

Benim de ameliyat sonrası cok cok fazla morarmam oldu. Diren leein oldugu yer 1. Hafta sonunda acilma yaptı kanadı ondan snra mosmor oldular. 1 aya gecti seninkiler daha cabuk gecer merak etme. 1. Ay kontrolüne gittigmde benimde sol memem yukarda duruyordu gözle gorulur şekilde annem kardesimde evet yukarda diyorlardi doktorum hayir degil diye beni ikna etmeye falan calisti. Ama suan ikiside esit aynı hizada. Zamanla ödem falan gidince duzeliyorlar mwrak etme. Toplamda 1 bucuk ayı bulabilir

Kuzum hayırlı olsun ne kadarsa anlaştınız peki merak ettim

Ne kadar bir eşitsizlikten bahsediyoruz acaba? Görsel atabiliyor muyum size? Bu durum ciddi ciddi canımı sıkmaya başladı

Merhaba hayırlı olsun. Bende 375 cc taktırdım kas altı. Doktor 350 cc takarım demişti. Çok rica ettim biraz daha büyük olsun dedim sağolsun kırmadı. Bir şey sormak istiyorum ben 400 cc istiyordum. İkisi arasında ne kadar fark var? 20.günüm küçüldüler sanki. Moralimi bozmak istemiyorum ama düşünmeden edemiyorum.

Merhaba daha önceki ölçünüz neydi acaba? Bende bu ay ameliyat oluyorum doktorumla 350cc karar verdik açıkcası ben küçük olur mu diye şuan bir endişeye kapıldım 400cc elime aldığımda çok büyük geldi bana istemedim ama aklımda 375cc de kaldı boyum 1.66 ve 57 kilodayım kendi göğüsüm 150cc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…