Meme estetiği sürecim ve mutluluğum

Selam bende 29 Ağustos gün aldım çok heyecanlıyım yıllardır kurduğum hayalime kavusucam inşallah ama korkularım var tabii 1.60 boyunda 50 kiloyum çok büyük istemiyorum zaten doktorumda alt kısımda yeterli dolgunluk olduğu için kas üstünü Uygun gördü yuvarlak yapariz 275 veya 325 CC olur dedi bakalım hayırlısı inşallah beni mutlu eder tek korkum sonrası iyileşme süreci ve memnuniyet gelişmeleri yazicam 🥰
Kas üstü süt bezlerine zarar veriyormuş ama daha dikkatli araştırmanı tavsiye ederim

Merhaba, ben de 325 CC mentor marka ultra high profil silikon taktırdım bugün 8. Günüm.
Kas zarı altına yapıldığı İçin ben çok aşırı bir ağrı hissetmedim. 2. Günde baya iyileşmişti ağırlarım.
Ama benim göğüs altım ve arası morardı yeşillendi. :KK43:
Bir de sol memem 2 parmak daha üstte bunlar düzelir mi? Görsel yüklemeye çalışacağım lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Benim de ameliyat sonrası cok cok fazla morarmam oldu. Diren leein oldugu yer 1. Hafta sonunda acilma yaptı kanadı ondan snra mosmor oldular. 1 aya gecti seninkiler daha cabuk gecer merak etme. 1. Ay kontrolüne gittigmde benimde sol memem yukarda duruyordu gözle gorulur şekilde annem kardesimde evet yukarda diyorlardi doktorum hayir degil diye beni ikna etmeye falan calisti. Ama suan ikiside esit aynı hizada. Zamanla ödem falan gidince duzeliyorlar mwrak etme. Toplamda 1 bucuk ayı bulabilir

Selam bende 29 Ağustos gün aldım çok heyecanlıyım yıllardır kurduğum hayalime kavusucam inşallah ama korkularım var tabii 1.60 boyunda 50 kiloyum çok büyük istemiyorum zaten doktorumda alt kısımda yeterli dolgunluk olduğu için kas üstünü Uygun gördü yuvarlak yapariz 275 veya 325 CC olur dedi bakalım hayırlısı inşallah beni mutlu eder tek korkum sonrası iyileşme süreci ve memnuniyet gelişmeleri yazicam 🥰
Kuzum hayırlı olsun ne kadarsa anlaştınız peki merak ettim

Benim de ameliyat sonrası cok cok fazla morarmam oldu. Diren leein oldugu yer 1. Hafta sonunda acilma yaptı kanadı ondan snra mosmor oldular. 1 aya gecti seninkiler daha cabuk gecer merak etme. 1. Ay kontrolüne gittigmde benimde sol memem yukarda duruyordu gözle gorulur şekilde annem kardesimde evet yukarda diyorlardi doktorum hayir degil diye beni ikna etmeye falan calisti. Ama suan ikiside esit aynı hizada. Zamanla ödem falan gidince duzeliyorlar mwrak etme. Toplamda 1 bucuk ayı bulabi

Ne kadar bir eşitsizlikten bahsediyoruz acaba? Görsel atabiliyor muyum size? Bu durum ciddi ciddi canımı sıkmaya başladı

Selam kızlar
Meme büyütme ameliyatı oldum ve bugün 1.haftamm
İYİ Kİ YAPTIRDIMMM 375 cc taktırdım
Çok büyük endişelerim vardı ameliyata girerken bile her an vazgeçecek boyuttaydım iyi ki yaptırdım çok mutluyum
Artık kendimi gerçekten kadın gibi hissediyorummmmmm
Merhaba hayırlı olsun. Bende 375 cc taktırdım kas altı. Doktor 350 cc takarım demişti. Çok rica ettim biraz daha büyük olsun dedim sağolsun kırmadı. Bir şey sormak istiyorum ben 400 cc istiyordum. İkisi arasında ne kadar fark var? 20.günüm küçüldüler sanki. Moralimi bozmak istemiyorum ama düşünmeden edemiyorum.

Selam kızlar
Meme büyütme ameliyatı oldum ve bugün 1.haftamm
İYİ Kİ YAPTIRDIMMM 375 cc taktırdım
Çok büyük endişelerim vardı ameliyata girerken bile her an vazgeçecek boyuttaydım iyi ki yaptırdım çok mutluyum
Artık kendimi gerçekten kadın gibi hissediyorummmmmm
Merhaba daha önceki ölçünüz neydi acaba? Bende bu ay ameliyat oluyorum doktorumla 350cc karar verdik açıkcası ben küçük olur mu diye şuan bir endişeye kapıldım 400cc elime aldığımda çok büyük geldi bana istemedim ama aklımda 375cc de kaldı 🙈boyum 1.66 ve 57 kilodayım kendi göğüsüm 150cc

Merhaba, ben de 325 CC mentor marka ultra high profil silikon taktırdım bugün 8. Günüm.
Kas zarı altına yapıldığı İçin ben çok aşırı bir ağrı hissetmedim. 2. Günde baya iyileşmişti ağırlarım.
Ama benim göğüs altım ve arası morardı yeşillendi. :KK43:
Bir de sol memem 2 parmak daha üstte bunlar düzelir mi? Görsel yüklemeye çalışacağım lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

X