- 10 Nisan 2020
- 53
- 5
- 28
Kanama olursa tarif edilmez bi aci duyuyosunuz ben dayanamayip aglaya aglaya doktora kosmustum vocudum kendi kendine durdurdu kanamayi. Onun acisi cok tarifsiz bi sey. Merak etmeyin ben de inanilmaz umutsuzdum hatta hic bakmiyodum bile nedense cikicaklarina inanmistim bi anda toparlamaya basladim ben boyleysem herkes duzelir :)İçten kanama olduğunu nasıl anladiniz benim de akıyor bişiyler kanama gibi bir problem oldumu bende medikal dikiş ver diren falan de yoktu yani inşallah dediğiniz gibi olur ya valla
Eger morluk olursa dikis yerlerinin ustunde vs o kanama yasadiniz demektirKanama olursa tarif edilmez bi aci duyuyosunuz ben dayanamayip aglaya aglaya doktora kosmustum vocudum kendi kendine durdurdu kanamayi. Onun acisi cok tarifsiz bi sey. Merak etmeyin ben de inanilmaz umutsuzdum hatta hic bakmiyodum bile nedense cikicaklarina inanmistim bi anda toparlamaya basladim ben boyleysem herkes duzelir :)
Birazda olsa rahatladım inanın teşekkür ederim çok sağolunKanama olursa tarif edilmez bi aci duyuyosunuz ben dayanamayip aglaya aglaya doktora kosmustum vocudum kendi kendine durdurdu kanamayi. Onun acisi cok tarifsiz bi sey. Merak etmeyin ben de inanilmaz umutsuzdum hatta hic bakmiyodum bile nedense cikicaklarina inanmistim bi anda toparlamaya basladim ben boyleysem herkes duzelir :)
Benimde göğsümün alto karın kısmı ve yanları kaburga tatafı sem sert ödemmi acaba ağrıypr cokHic endiselenmeyin bu sureci benim kadar zor atlatan yoktur yanma batma vs hepsi ama hepsi geciyor benim artik birinci ayim oldu batmalar birinci hafta itibariyle azalarak bir anda bitti benim tek sikintim odemlerimin tam inmemesj bir ay oldu hala odemlerim tas gibi.
Kaç yastıkla nasıl uyuyorsun cnm bide kendin kalkıyomusunMerhaba bende yaşıyorum 6.günüm ve yanma batma uyuşukluk dikiş yerlerimin ağrısı kalkarkn zorlanma nefesi dengeleyememe herşey var
Kaç yastıkla nasıl uyuyorsun cnm bide kendin kalkıyomusun
Evet odem. Bazi vucutlar gereginden fazla odem tutar ben bu ameliyatimda ogrendim odem tuttugumu. Sertlikler zamanla yumusicak ve yok olucakmis gunde en az 2 litre su icin ve vucudunuzun izin verdigi kadar yuruyus yapmaya calisin.Benimde göğsümün alto karın kısmı ve yanları kaburga tatafı sem sert ödemmi acaba ağrıypr cok
Guzel kadinlar lutfen kendinize sıkıntı yapmayın inanin bu surec geciyo ayni seylerin kat kat fazlasini yasadim gerçekten cok aci cektim birinci haftadan sonra yavas yavas toparlicaksiniz onuncu gun itibariyle duzelmeye kendiniz de inanamicaksiniz. Moralinizi bozmayin bu gecici bi surec bol su için❤
Sağ ve sol kolumda elimde halsizlik bar ağrı var hafif ama normaşöi sizdede oldumuEvet odem. Bazi vucutlar gereginden fazla odem tutar ben bu ameliyatimda ogrendim odem tuttugumu. Sertlikler zamanla yumusicak ve yok olucakmis gunde en az 2 litre su icin ve vucudunuzun izin verdigi kadar yuruyus yapmaya calisin.
Ayyy saol nasıl iyi geliyor bunu bilmek hwrles 4.gün iş yaptım ile gittim diyince sorun var sanıyordum saolCanım nasıl içten bir mesaj teşekkür ederiz inşallah güzel şeyleri de yazarız buraya
Cnm nasıl oldunne durumdasnCanım nasıl içten bir mesaj teşekkür ederiz inşallah güzel şeyleri de yazarız buraya
Canım bir iki gündür iyiydim güzeldi herşey bugün kalbe batma ağrısı ve kesi yeri ağrım ile uyandım pek iyi değilim sen nasılsınCnm nasıl oldunne durumdasn
Merhabalar ben de 5 gün önce ameliyat oldum. 2 gece hastanede kaldım. Hastane çıkışı eve gelip vücuduma baktığımda sanki vücut benim vücudum değildi resmen kilo almıştım. Kilo sebebi yediğimiz serumlardan dolayı mi? Bir de ne kadar sürede vücuttan attınız serum etkisini?Asla daha kalkamıyorum ve sabahları çığlık atıyorum resmen karnım her yerim semsert çok fazla serum yedim5 kilo almışım patlaamk üzereyim arkama 3 yastık koyup uyuyorum nefes alamıyorum yoksa çok kötü
Merhaba bende ameliyat olarak yeniyim daha 7 kilo aldım komple ve daha veremedim evet serumlar yapıyor bu şekilde bol su öneriyorlar geçmiş olsunMerhabalar ben de 5 gün önce ameliyat oldum. 2 gece hastanede kaldım. Hastane çıkışı eve gelip vücuduma baktığımda sanki vücut benim vücudum değildi resmen kilo almıştım. Kilo sebebi yediğimiz serumlardan dolayı mi? Bir de ne kadar sürede vücuttan attınız serum etkisini?
Benimde 11. Gün kalkmalar zor ağrılı hala yataktan sabah biraz baskı ilk 30 dk gün içinde rahatım hareketlerim cok kısıtlı cam açmak su açmak yukaro kaldırmak ev işi falan imkansız ama ağrılar daha azaldı hala oturarak yatıyorum yarı oturur 2 3 yastıklaCanım bir iki gündür iyiydim güzeldi herşey bugün kalbe batma ağrısı ve kesi yeri ağrım ile uyandım pek iyi değilim sen nasılsın
Benim 11.gün hala oluyor gece 2 de kalkıp biraz gezip sonra uyuyorum 3 yastkla yarı otrur yatıyorım ve sabahları gergin ve ağroı ilk 40 dk snra geçiyor kamburum cıktı bide dikleşemiyorum ne zaman sosyalleşcem diye düşünğr oldum ev işi yapabilmek istiyırum artıkCok tesekkur ederim, sizin az agrili atlatmaniza sevindim, burda bazi yorumlar okuyorum 1 ay kendime gelemedim vs diye beni korkuttu acikcasi, 1 haftalik bi izin yeterli olucak sanirim
sizin hala uyurken problem oluyor mu? 6.gun icin
Aynıyım bende inanın birde cc olarak büyük takıldı kamburum çıktı omur iliğim kaymış gibi hissediyorum inanın herşeyi yaşıyorum dediğiniz yazılanlar rahatlatıyor bir nebze yalnız olmadığımı bilmek güzel ama ağrılar illallah dedirtmedi değil şöyle gezip çıkmak istiyorum dediğiniz gibi karantina yeni başladı resmen sonumuz güzel olsun diyelim sağlıklı günlerBenimde 11. Gün kalkmalar zor ağrılı hala yataktan sabah biraz baskı ilk 30 dk gün içinde rahatım hareketlerim cok kısıtlı cam açmak su açmak yukaro kaldırmak ev işi falan imkansız ama ağrılar daha azaldı hala oturarak yatıyorum yarı oturur 2 3 yastıkla
Ne zaman çantayı alıp tek basıma gezmeye giderim diye merak ediyorum..