meme estetigi sonrasi iyilesme suresi

nastygorl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2016
118
57
Merhaba arkadaslar, meme buyutme ameliyati sonrasi kac gunde kendinizi iyi hissettiniz? Yani kendi islerinizi yapabilmeye basladiniz, agrilariniz azaldi vs.

isyerinden kac gunluk bi izin yeterli olur onu anlamaya calisiyorum da.. biliyorum kisiden kisiye degisiyor ama en azindan asagi yukari bilmek faydali olacak benim icin

Merhaba,bugun ameliyatimin 6.gunu,ilk gunden sonra onemsencek pek bi ağrım olmadi tabi ilaclari duzenli kullandim,ilk gunden beri yemegimi kendim yiyebiliyorum tuvalete yardımsız girebiliyorum,ufak yuruyusler yapiyorum,dun kisa mesafe arac kullandim,yani anliycagin cok cok ciddi kısıtlamaları olmuyor,ama neticesinde bir ameliyat ve dinlenmen lazim oyuzden işinden enazindan bi hafta ayri kalman gerekir,ben baya iyi atlatiyorum sureci cok sukur ama ona ragmen göğüslerim cok gergin cok şiş oldukca agirlik yapiyo,rahat bi uyku cekmek zor sirtta agrilar oluyo,bu ödemlerin inip tam olarak eskisi gibi hareket etmem 1ayi bulacak gibi geliyor,tabi en iyisini doktorun bilir karar verip doktora danismak en güzeli

Cok tesekkur ederim, sizin az agrili atlatmaniza sevindim, burda bazi yorumlar okuyorum 1 ay kendime gelemedim vs diye beni korkuttu acikcasi, 1 haftalik bi izin yeterli olucak sanirim

sizin hala uyurken problem oluyor mu? 6.gun icin

Şöyle soyleyim canim gözünü korkutcagin yada dayanilmayacak bi surec degil ama dedigim gibi bi agirlik biz gerginlik oluyo mutlaka goguslerde,her nekadar her isimi kendim de yapsam temkinli davraniyorum mesela sacimi kendim topluyorum ustumu kendim giyiyorum ama cok cok yavas öyle normal zaman gibi dusunme,uykumdan uyandircak bi agri olmuyo ama cokta konforlu uyudugum soylenemez tabi,yuzu koyun yatmak yasak,yan yatabilirsin dedi doktorum ama anca kisa sureli yan yatiyorum baskidan dolayı,genelde sirt ustu ve arkamda yastik desteğiyle, işe geri donme konusu da biraz senin nerde calistiginla alakali masa basi bi iste sikinti yasamazsin sanirim,yani goguslerinden memnun degilsen pisman olmazsin zaman herseyin ilaci uzun vadede hemen hemen herkes memnun oluyo, baska sorun olursa cevaplamaya calisirim canim

Ayy icimi rahatlattiniz, 1 hafta yeterli oluyor sanirim yanii dogrulurken kalkarken sikinti oluyor dimi? Yani ben toplu tasima kullaniyorum ise giderken vs o beni korkutuyor bir de biri carpsa vs

Ayy icimi rahatlattiniz, 1 hafta yeterli oluyor sanirim yanii dogrulurken kalkarken sikinti oluyor dimi? Yani ben toplu tasima kullaniyorum ise giderken vs o beni korkutuyor bir de biri carpsa vs
Süreç elbette kisiden kisiye degisir canim ama bence işe donmen icin 1 hafta yeterli olacaktir,ben suan 8.gunumdeyim kendi sagligim gayet iyi dogrulurken kalkarken tabi normal insan kadar seri bi sekilde kalkamıyosun ama bi sıkıntı da olmuyo yardimsiz kalkabiliyosun 2.gunden sonra,sadece memisler benim kadar iyi degil ödemleri sislik ve sertlikleri var hafif morluklar var belli ki onlarin tam kendini bulmasi bikac ayi bulcak ama dedigim gibi ben kendim cok sukur iyiyim,toplu tasima da tabi dikkat etmen gerekir canim allah korusun biri çarpmasın diye özen göstermen lazim nolur nolmaz,bende 2tane bebisim var onlara cok yaklasmamaya calisiyorum istemeden carpip zarar verebilirler diye

Bide yazmayi unuttum canim ben uzun sureli emzirmeden dolayı sadece meme büyütme degil buyutme ve dikleştirme ameliyatini birlikte oldum yani daha fazla islem var senin sadece buyutmeyse surecin daha rahat olcaktir umarim

ya burda emzirme gecirmis kadinlarin ameliyatinin daha kolay gectigini sanki okumustum hani cilt daha esnek oldugundan o kadar gerilme olmuyor vs diye Artik sanirim katlanmak zorunda kalicam bi sekilde.. size kac cc konuldu?boyutta agriyi ekliyormus tabi

İnan katlanma diycegin kadar sikintili bir surec degil tabi ki zorluklar var ama dayanilmayacak gibi degil kesinlikle 370cc yuvarlak mentor marka kas alti yapildi

Cok sagolun ya burda 1 ayda agrilari dinmeyenleri gordukce panik oldum ☹ 370cc cok iyi boyunuz kacti
Ağrı eşiği cok değişken bisey biliyosun,normalde de cok nazli bi tip degilimdir ben biraz sende bitiyo yani korkutma gözünü,ama dedigin gibi sunu unutma sen iyi olsan bile memitolar hemen iyilesmiyo,ben normal hayata döndüm ama memisler oldukca şiş ve gergin onlarin normale donmesi icin bikac ay daha zaman lazim sabirli olmak gerek boyum 162 kilom 54, iki bebisimi totalde 3yil emzirdim meme dokusu diye bisey kalmamisti buzusmustu,bana kalsa biraz daha kucuk olabilirdi 370 suan gozume buyuk gorunuyo ama odemler inince kuculur diyolar bakalim zamanla gorucem

Herkese merhaba ameliyat sonrasi tek rarafli batma yanma hissi yasayan var mi bugun dorduncu gunum gercekten cok kotuyum ayaga kalktigim gibi patlicak gibi geriliyolar cok mutsuzum

7. Günüm kas altı ağrıdan uyandım kötü haşdeyim ve kapı bile açamıyorum

Herkese merhaba ameliyat sonrasi tek rarafli batma yanma hissi yasayan var mi bugun dorduncu gunum gercekten cok kotuyum ayaga kalktigim gibi patlicak gibi geriliyolar cok mutsuzum
Benimde 6. Günüm yanma geceleri oluyor batmada yatarken sizin kaç güne geçti smdi nasılsoz kas altı bnm

Benimde 6. Günüm yanma geceleri oluyor batmada yatarken sizin kaç güne geçti smdi nasılsoz kas altı bnm
Kızlar benim de 6.günüm
Ama ağrılarımın durumu çok kötü hastaneye gidip bir kilo serum yemeden kendime gelemiyorum yatamıyorum kalkamıyorum hele ki sabahları yok böyle bir ağrı ve benimki kaş üstü korkuyorum bi problem mivar diyedikiş yerlerim şişkinliğim yanma gerilme batma çok kötüyüm çok

Merhaba bende yaşıyorum 6.günüm ve yanma batma uyuşukluk dikiş yerlerimin ağrısı kalkarkn zorlanma nefesi dengeleyememe herşey var

Hic endiselenmeyin bu sureci benim kadar zor atlatan yoktur yanma batma vs hepsi ama hepsi geciyor benim artik birinci ayim oldu batmalar birinci hafta itibariyle azalarak bir anda bitti benim tek sikintim odemlerimin tam inmemesj bir ay oldu hala odemlerim tas gibi.

Ben ucuncu gunumde iki gogsumde de icten kanama yasadim tam 20 gun goguslerim mosmordu korkunc haldeydim ona ragmen agrilar batmalar yanmalar vs hepsi geciyor asla endiselenmeyin daha cok yeni olmussunuz birinci haftadan sonra bir anda toparlayacaksiniz

İçten kanama olduğunu nasıl anladiniz benim de akıyor bişiyler kanama gibi bir problem oldumu bende medikal dikiş ver diren falan de yoktu yani inşallah dediğiniz gibi olur ya valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…