Meme estetiği sonrası eş/erkek arkadaşlarınızın tepkisi ?

pinkyminky

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
16
1
38
Arkadaşlar selamlar herkese ,

Sorum meme büyütme operasyonu geçirenlere. Aslında doğum emzirme vs durumlarından önce kendi göğüslerimin şeklini ve büyüklüğünü yeterli buluyordum ama özellikle emzirdikten sonra doğum öncesinde kullandığım sütyenler bile büyük geliyor. Durum böyleyken kendime aynada bile bakasım gelmiyor. Eşimin şöyle ağzını arar gibi oldum bence karşı değil merakım sonrası için ; bu operasyonu geçirmiş arkadaşlar sonrasında eşinizin / erkek arkadaşınızın tepkisi ne oldu ? Cinsel hayatınızda olumlu/ olumsuz değişiklikler oldu mu . Dokunulduğunda çok hissediliyor mu

şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ederim

Erkek arkadaşıma söylediğimde önce şaka yapıyorum sandı sonra ciddi olduğumu öğrendiğinde ters bir tepki vermedi aksine destek oldu. Senin kararın dedi ve hep yanımda oldu. Zaten aksi bir şey diyemez bu benim hayatım ve bundan rahatsız olan benim tabii evlilikte bu farklı olabilir ama eşiniz bence karşı çıkmamalı. Doku hissiyatı hakkında bir şey diyemiyorum onun için evli arkadaşlara yönlendiriyorum

Başta istemedi gerek yok dedi ama sonra ikna ettim. Olduktan sonra da fıstık gibi oldun dedi tabi şuan 1 ay oldu benim sert olduğu için cinsel anlamda çok olumlu yorum yapamicam o yüzden.

Benim esim bana birakmisti. Ciktiktan sonra muthis gorunuyor dedi. Her gordugunde iyi ki yaptirmissin diyor. Ozguven de yerine geliyor bir bakima ve erkekler ozguvenli kadinlari seviyor biliyorsunuz. Sadece bikinilerde hemen dikkat cekmesin diye bi miktar kapali kucuk gosteren bikiniler tercih ettiriyor :)) zamanla herkes alisir artik

Merhaba, evlenmeyi düşündüğüm bir erkek arkadaşım var hatta sözlü sayılırız.Yillardir bu ameliyatı olmak için atanmayı bekledim 30 yaşına geldim .Ama malesef bu konuda çok takıntılı olduğumu bildiği halde , ameliyat olmama karşı çıkıyor sürekli.Bu durumdan rahatsız oluyorum .Doktorumu bile o kadar arastirmisken beni bu konuda desteklememesi çok yıpratıyor beni.Beni bu şekilde kabul ediyor sanırsam ama benim özgüvenimi çok düşürüyor bu durum.Sizce nasıl ikna edebilirim.Yapma olcak onlar , sana karşı eskisi gibi olamam falan diyor.Simdiden teşekkürler

Merhaba ben de bu ameliyat için atanmayı bekledim bu süreçte erkek arkadaşım vardı . Cinsel anlamda hiç ileri gitmedik çoğu şeyi evliliğe bıraktık bu yüzden göğüslerimin boyutunu bilmiyordu. 24 yaşındayım 20 gün önce ameliyat oldum kist ameliyatı olduğumu biliyor . Söyleyemedim. Belki böyle bir şey yapabilirsin

Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim.Hayirli olsun, eğer ihtiyaç varsa ertelemeden yaptırmak çok mantıklı inşallah ben de sizin gibi bir şekilde yolunu bulup hallederim.
Geçmiş olsun

Göğsünüzdeki izleri görünce anlamayacak mı peki?

Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim.Hayirli olsun, eğer ihtiyaç varsa ertelemeden yaptırmak çok mantıklı inşallah ben de sizin gibi bir şekilde yolunu bulup hallederim.
Geçmiş olsun

Bence bir evliliği böyle bir yalanla başlamak çok yanlış. Eşiniz ameliyat izlerini görecektir. Belki de protezleri hissedecek. En önemlisi ise, Allah korusun, başınıza bir kaza gelse, doktora vücutta protez olduğunu söylemesi çok önemli. Söylemesine gerek kalmayıp doktor zaten bilirse, protezin kartını ilk eşinize soracaktır. O yüzden size tavsiyem, eşinizi önceden ikna edip, dürüst olun. Bu sizin bedeniniz, sizin kararınız, sizin mutluluğunuz. Bu konu hakkında tek karar sahibi sizsiniz. Sağlığınız, neler hissettiğiniz, kendinize olan güveniniz ve psikolojiniz bir başkasının fikrinden daha önemli.

Söylediğinizin her zerresi doğru erkek arkadaşım gerçekten çok anlayışlı ve söylediğim zaman sıkıntı olmayacağından adım gibi eminim ki zaten evlendikten sonra söyleyeceğim açıkcası sadece endişe etmesin diye söylemedim. Ki protez bu sorun çıkabilir dediğiniz gibi sadece doğru zamanı bekliyorum. Çünkü kimse kimsenin hayatını şartlarını bilemez

Merhaba 20 gun oldu demissiniz işe ne zaman baslanabilir acaba ameliyat sonrasi? Agrilar cok uzun sure devam ediyor mu?

Merhaba benim 1. Ayım doldu. Ben 17. Günümde okula gitmeye başladım köy okulları açıldığı için çok yoğun bir şekilde dersler başladı. Yani 15. Günden sonra işe dönüş yapılabilir

Bu arada erkek arkadaşımdan gizli yaptığımı söylemiştim. Açıkça söyledim biraz kızdı sakladığım için ama sonra normal karşıladı. Açıklama yapmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…