- 13 Kasım 2008
- 16
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi pinkyminky
Merhaba ben de bu ameliyat için atanmayı bekledim bu süreçte erkek arkadaşım vardı . Cinsel anlamda hiç ileri gitmedik çoğu şeyi evliliğe bıraktık bu yüzden göğüslerimin boyutunu bilmiyordu. 24 yaşındayım 20 gün önce ameliyat oldum kist ameliyatı olduğumu biliyor . Söyleyemedim. Belki böyle bir şey yapabilirsinMerhaba, evlenmeyi düşündüğüm bir erkek arkadaşım var hatta sözlü sayılırız.Yillardir bu ameliyatı olmak için atanmayı bekledim 30 yaşına geldim .Ama malesef bu konuda çok takıntılı olduğumu bildiği halde , ameliyat olmama karşı çıkıyor sürekli.Bu durumdan rahatsız oluyorum .Doktorumu bile o kadar arastirmisken beni bu konuda desteklememesi çok yıpratıyor beni.Beni bu şekilde kabul ediyor sanırsam ama benim özgüvenimi çok düşürüyor bu durum.Sizce nasıl ikna edebilirim.Yapma olcak onlar , sana karşı eskisi gibi olamam falan diyor.Simdiden teşekkürler
Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim.Hayirli olsun, eğer ihtiyaç varsa ertelemeden yaptırmak çok mantıklı inşallah ben de sizin gibi bir şekilde yolunu bulup hallederim.Merhaba ben de bu ameliyat için atanmayı bekledim bu süreçte erkek arkadaşım vardı . Cinsel anlamda hiç ileri gitmedik çoğu şeyi evliliğe bıraktık bu yüzden göğüslerimin boyutunu bilmiyordu. 24 yaşındayım 20 gün önce ameliyat oldum kist ameliyatı olduğumu biliyor . Söyleyemedim. Belki böyle bir şey yapabilirsin
Göğsünüzdeki izleri görünce anlamayacak mı peki?Merhaba ben de bu ameliyat için atanmayı bekledim bu süreçte erkek arkadaşım vardı . Cinsel anlamda hiç ileri gitmedik çoğu şeyi evliliğe bıraktık bu yüzden göğüslerimin boyutunu bilmiyordu. 24 yaşındayım 20 gün önce ameliyat oldum kist ameliyatı olduğumu biliyor . Söyleyemedim. Belki böyle bir şey yapabilirsin
Merhaba ben de bu ameliyat için atanmayı bekledim bu süreçte erkek arkadaşım vardı . Cinsel anlamda hiç ileri gitmedik çoğu şeyi evliliğe bıraktık bu yüzden göğüslerimin boyutunu bilmiyordu. 24 yaşındayım 20 gün önce ameliyat oldum kist ameliyatı olduğumu biliyor . Söyleyemedim. Belki böyle bir şey yapabilirsin
Çok iyi yapmışsınız tebrik ederim.Hayirli olsun, eğer ihtiyaç varsa ertelemeden yaptırmak çok mantıklı inşallah ben de sizin gibi bir şekilde yolunu bulup hallederim.
Geçmiş olsun
İnşallah tabiki ikna edip yaptırmanız çok daha iyi olacaktırÇok iyi yapmışsınız tebrik ederim.Hayirli olsun, eğer ihtiyaç varsa ertelemeden yaptırmak çok mantıklı inşallah ben de sizin gibi bir şekilde yolunu bulup hallederim.
Geçmiş olsun
Kist ameliyatı olduğumu söyledim izlerin o ameliyattan kalma olduğunu bilecekGöğsünüzdeki izleri görünce anlamayacak mı peki?
Söylediğinizin her zerresi doğru erkek arkadaşım gerçekten çok anlayışlı ve söylediğim zaman sıkıntı olmayacağından adım gibi eminim ki zaten evlendikten sonra söyleyeceğim açıkcası sadece endişe etmesin diye söylemedim. Ki protez bu sorun çıkabilir dediğiniz gibi sadece doğru zamanı bekliyorum. Çünkü kimse kimsenin hayatını şartlarını bilemezBence bir evliliği böyle bir yalanla başlamak çok yanlış. Eşiniz ameliyat izlerini görecektir. Belki de protezleri hissedecek. En önemlisi ise, Allah korusun, başınıza bir kaza gelse, doktora vücutta protez olduğunu söylemesi çok önemli. Söylemesine gerek kalmayıp doktor zaten bilirse, protezin kartını ilk eşinize soracaktır. O yüzden size tavsiyem, eşinizi önceden ikna edip, dürüst olun. Bu sizin bedeniniz, sizin kararınız, sizin mutluluğunuz. Bu konu hakkında tek karar sahibi sizsiniz. Sağlığınız, neler hissettiğiniz, kendinize olan güveniniz ve psikolojiniz bir başkasının fikrinden daha önemli.
gerçekten şimdiden bile aşırı doğal olduİnşallah tabiki ikna edip yaptırmanız çok daha iyi olacaktır
Ve izlerim meme altı katlantısında şimdiden bile belli olmuyor ki zaten sadece iz kısmını çekip attım ameliyat sonrası izlerim diyeGöğsünüzdeki izleri görünce anlamayacak mı peki?
Ki
gerçekten şimdiden bile aşırı doğal oldu
Merhaba 20 gun oldu demissiniz işe ne zaman baslanabilir acaba ameliyat sonrasi? Agrilar cok uzun sure devam ediyor mu?Merhaba ben de bu ameliyat için atanmayı bekledim bu süreçte erkek arkadaşım vardı . Cinsel anlamda hiç ileri gitmedik çoğu şeyi evliliğe bıraktık bu yüzden göğüslerimin boyutunu bilmiyordu. 24 yaşındayım 20 gün önce ameliyat oldum kist ameliyatı olduğumu biliyor . Söyleyemedim. Belki böyle bir şey yapabilirsin