-
- Konu Sahibi prensessheraa
Ayrıca doktorunuz kimdi? İsim verelim ki başkaları mağdur olmasın. Benim daha 1 ay olmadı ama bende de küçük bi fark var. Pek önemsemiyorum. Şişlikler inince belli olacak asıl.Slm kizlar, bende ocagin 2sinde ameliyat oldum nerdeyse 1sene olcak 375cc yuvrlak takildi lakin ikisi esit olmadi sol meme daha dik dolgun digeri daha kucuk ve asagi bakiyor . temmuzda yine gittim yag dolgusu yapti lakin sonuc ayni arkadaslar malesef benimde sansim tutmadiya
Benim ameliyat sonrası çok ödemim yoktu. Yani biri yukarıda biri aşağıdaysa genelde öyle kalıyor sanırım. Birebir eşitlik beklemiyoruz tabiki ama en azından benimkinde doğrudan fark ediliyor farklılık. İnternetten before after fotoğraflarına bakıyorum çoğunda iki meme farklı duruyor. Biz mi abartıyoruz anlayamadım gerçekten.Ayrıca doktorunuz kimdi? İsim verelim ki başkaları mağdur olmasın. Benim daha 1 ay olmadı ama bende de küçük bi fark var. Pek önemsemiyorum. Şişlikler inince belli olacak asıl.
Canim sen sonrasinda sordunmu peki c cup olacaksin demistiniz olmadim diye?Daha önceden dokun vardı sanırım değil mi? Peki birşeyi daha merak ettim canım masraflar nasıl yanı sadece protez ücreti olarak mı ödeyeceksin ? Bana da doktorum c Cup olacaksın demişti fakat göğüs cebim darmış dokum da hiç yoktu zAten 325 cc ile b Cup oldum 12 cm dokum var. Tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum ama eşimi ikna vs zor gibi gözüküyor
Canim sen sonrasinda sordunmu peki c cup olacaksin demistiniz olmadim diye?
2. Ameliyatlarda cep daha genisledigi icin daha buyuk cc ler konabiliyomus ama dedigin gibi esleri ikna etmek zordur
Su cc olayini anlayan bilen biri varsa anlatsin
Onceden 6 cm dokusu olan bir arkadasim vardi, 255 cc takildi ve dolu dolu c cup oldu, banada 300 cc takildi hemen hemen onunla ayni boy olacak gibi.
Haklisin canim, bazi seyleri vucudumuz yapiyor, daha buyuk protezin sigmamasida vucudumuzla alakali. Dr ne yapsin ki.. yoksa onlar icin ayni islem kucuk takinca daha cok para kazanmiyolar, veya buyuk takinca az kazanmiyolar
Bugunlerimize binlerce sukur, hepimiz yillardir cok istedigimiz ameliyatlari saglikla atlattik, masallah.
Soyle dusun, goguslerin normalde simdiki halinde olsa ameliyat olurmuydun?:) olmazdin hatta benim goguslerim ideal boyutta diye dusunurduk:) ama iste insanoglu hep daha fazlasini istiyor olmusken:)
Ben dr a ilk muayeneye gittigimde bir bayan vardi, baska bi dr buyuk istedigi icin sinirlari zorlayip vucuduna uymayan buyuklukte takmis, kadincagiz cok pismandi, yeniden ameliyat olmaya gelmisti, ve bana sıkı sıkı tembihleyip, sakın olurundan büyük istemeyin ne sığıyosa o konsun demişti. Sonradan stres sıkıntı yaşama riski çok yüksek yani vücuda uymayan protez taktırınca, bugünlerimize şükürTiramisu35
Evet canim bacaklarimdan aldi.full narkozla oldum cünki oanda karnimdanda revizyon yapti tabi oda basarisiz oldu!
Valla canim artik oda ilgilenmiyor bende. Enson okkali bir msj yazdiktan sonra kontagimi kestim. Her basarisizligina bikilif uyduruyordu bende daha fazla muhattap olmak istemedim. Slikonlarim degismedi ayni yag enjekte etmisti Oda 2aydan sonra eridi yine biri buyuk biri kucuk oldu
Dolguyla nasıl toparlanır ameliyatsız benimde şuan göğsümün üstü biri dolgun biri daha basık 40 gün oldu kafama çok takıyorum masajla duzelceginide sanmıyorum sağ meme üstü dolgun meme ucu etrafı boş zamanla aşağıya inermi acaba bilginiz varmiPeki önceden de göğüslerinizin altı eşit miydi , yoksa asimetrik mi duruyordu hatırlıyor musunuz ? Üst kısım dolguyla kurtarılabilir ama alt kısma ameliyatsız çözüm olacağını zannetmiyorum.
Benimde şuan aynı problem var baya zaman geçmiş nasıl oldu acaba sizinki bir düzelme oldumu zamanlaAynı sorun bende de var. 1 eylülde kas altı yuvarlak protez takıldı.Benim de sol göğsüm biraz daha aşağıda duruyor ,aslında sağ göğsümün yukarı dolgunluğu daha fazla demek daha doğru. Başından beri öyleydi zaten ödem varken de sağ taraf daha şişti, tabi o zaman takmıyordum nasılsa ödem geçecek diye ama şimdi tam 1 ay oldu ödem kalmadı ama o fark çok olmasa da devam ediyor.1 aydır göğüsleri üst kısımdan bastıran bir bandaj vermişti doktor onu da kullanıyorum. Hatta şimdi sağ tarafı biraz daha aşağıda tutuyorum sağ taraf da insin diye ama pek bi değişiklik yok.büyüklüğünden ameliyat sonrası süreçten falan çok memnundum ama bu durum beni endişelendirmeye ve üzmeye başladı.Umarım normal bir durumdur ve düzelir.
benim desol göğsüm yerine oturdu çok güzel ama sağ göğsümün protezi yukarıda ve meme altı daha boş duruyor meme ucuda aşağı bakıyor öyle olunca 40 gün oldu benim de. Dün doktora gittim protez altında sıvı biriktiği için masajla düzeleceğini yukarıdan aşağı ittirmemi söyledi. Geçici bir durummuş ısrarla sordum çünkü. Doktorunuz masaj verdiyse ihmal etmeyinDolguyla nasıl toparlanır ameliyatsız benimde şuan göğsümün üstü biri dolgun biri daha basık 40 gün oldu kafama çok takıyorum masajla duzelceginide sanmıyorum sağ meme üstü dolgun meme ucu etrafı boş zamanla aşağıya inermi acaba bilginiz varmi
İçimi rahatlttiniz aynı durumu yaşıyoruz sanırım ben yurt dışındayım kontrole gidemiyorum bu yüzden teşekkür ederimbenim desol göğsüm yerine oturdu çok güzel ama sağ göğsümün protezi yukarıda ve meme altı daha boş duruyor meme ucuda aşağı bakıyor öyle olunca 40 gün oldu benim de. Dün doktora gittim protez altında sıvı biriktiği için masajla düzeleceğini yukarıdan aşağı ittirmemi söyledi. Geçici bir durummuş ısrarla sordum çünkü. Doktorunuz masaj verdiyse ihmal etmeyin
4 gündür düzenli masaj yapıyorum inmeye başladı bile merak etmeyin bu meme büyütme ameliyatı biraz uzun bir süreç o yüzden sabır gerektiriyor :)İçimi rahatlttiniz aynı durumu yaşıyoruz sanırım ben yurt dışındayım kontrole gidemiyorum bu yüzden teşekkür ederim
Haklısınız Teşekkür ederim bende düzenli yapamıyorum masaji ama sanki biraz iniyo gibi4 gündür düzenli masaj yapıyorum inmeye başladı bile merak etmeyin bu meme büyütme ameliyatı biraz uzun bir süreç o yüzden sabır gerektiriyor :)
Merhaba aynı durum bendede var 13 haziran ameliyatım sizdeki durum şuan nedir.cok mutsuz oluyorum memeye bakincaHaklısınız Teşekkür ederim bende düzenli yapamıyorum masaji ama sanki biraz iniyo gibi
Mrb nasıl bir masaj yapıyorsunuz? Benm dr um yukarıdan sagdan ve soldan baskı seklinde yapmamı söyledi siziki nasılHaklısınız Teşekkür ederim bende düzenli yapamıyorum masaji ama sanki biraz iniyo gibi
canım ameliyat sonrası sütyen önerdi mi doktorun, kullandın mı?Dolguyla nasıl toparlanır ameliyatsız benimde şuan göğsümün üstü biri dolgun biri daha basık 40 gün oldu kafama çok takıyorum masajla duzelceginide sanmıyorum sağ meme üstü dolgun meme ucu etrafı boş zamanla aşağıya inermi acaba bilginiz varmi