-
- Konu Sahibi prensessheraa
2. Ameliyat ücretsiz yapılabiliyor mu ?
Benim doktorum ücret talep etmedi benimle ilgili bir durum değil sonuçta. Ama ücret talep eden doktorları da okudum burada maalesef. Estetik operasyonlar tamamen para amaçlı yapılır oldu, hatalar da hastalara yüklenip yine para kazanılıyor üzerimizden.Evet bence doktor hatası olmasi lzm para almamalari icin bence.
Aynı sorun bende de var canım sol göğsüm daha yukarıda ve dolgun diğeri ise daha asagida ve üst kısmı yukarıda olan gibi dolgun değil dediğin gibi 1 cm falan fark . ona da doktorm ameliyat öncesi demişti sağ göğsün daha büyük ameliyat sonrası da bu olacak bilgin olsun demişti. sol taraf küçük olduğu için kas yapısıda küçük deride küçük diye daha dolgun duruyor aynı ölçüler takıldığı içinİki göğsümün altına baktığımda biri 1 cm altta duruyor. Bu da göğüs için bayağı farklı gösteriyor tabii. Bana yuvarlak takıldı ama altta olanın üst tarafı daha az dolgun duruyor. Bence bi göğsüme cebi daha geniş açmış bayramdan sonra gideceğim doktora. İki göğsümün birbirinden farklı durması beni hayal kırıklığına uğrattı, güvendiğim sevdiğim bir doktorum var ama ameliyatsız halledilebilir gibi de durmuyor sanırım
bunu biz bilemeyiz sonuçta sürekli ameliyat yapan durumun içerisinde olan doktorlar. O zaman eşitlemek için farklı boyutta takılsın ki bu da yapılıyor yani. Gözle fark edilmeyecek şekilde fark varsa eşit konulur, eğer fark edilecekse ameliyatta eşitlenir.Aynı sorun bende de var canım sol göğsüm daha yukarıda ve dolgun diğeri ise daha asagida ve üst kısmı yukarıda olan gibi dolgun değil dediğin gibi 1 cm falan fark . ona da doktorm ameliyat öncesi demişti sağ göğsün daha büyük ameliyat sonrası da bu olacak bilgin olsun demişti. sol taraf küçük olduğu için kas yapısıda küçük deride küçük diye daha dolgun duruyor aynı ölçüler takıldığı için
Vallahi canım bende pek memnun değilim tabiki bu durumdan ama işte kendi kendimi bir yerden sonra teselli etmeye çalışıyorum. Doktorumun bana yaptığı açıklama bu . mmlik asimetriler bunlar bu kadar kafana takma her bayanda olan şeyler çünkü bunlar dediBu
bunu biz bilemeyiz sonuçta sürekli ameliyat yapan durumun içerisinde olan doktorlar. O zaman eşitlemek için farklı boyutta takılsın ki bu da yapılıyor yani. Gözle fark edilmeyecek şekilde fark varsa eşit konulur, eğer fark edilecekse ameliyatta eşitlenir.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Tabiki birebir olmasını ben de beklemiyorum sonuçta sağ elimizle sol elimiz bile aynı değil. Vücudumuzun hiçbir yeri birebir eşit değil ama önemli olan bariz fark edilir olmaması bence. Ben 2. Operasyonumu olacağım aralıkta, inşallah sorunum düzelir, ama doktoruma güveniyorum ben biraz şanssızım sanırım :)Vallahi canım bende pek memnun değilim tabiki bu durumdan ama işte kendi kendimi bir yerden sonra teselli etmeye çalışıyorum. Doktorumun bana yaptığı açıklama bu . mmlik asimetriler bunlar bu kadar kafana takma her bayanda olan şeyler çünkü bunlar dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Tabiki birebir olmasını ben de beklemiyorum sonuçta sağ elimizle sol elimiz bile aynı değil. Vücudumuzun hiçbir yeri birebir eşit değil ama önemli olan bariz fark edilir olmaması bence. Ben 2. Operasyonumu olacağım aralıkta, inşallah sorunum düzelir, ama doktoruma güveniyorum ben biraz şanssızım sanırım :)
Evet asimetriden dolayı ameliyat olacağım. İlk ameliyatımı haziranda olmuştum. Doktorum duruma göre daha büyük cc kullanabileceğini söyledi hatta dolgunluk için dekolte bölgesine dolgu da yapabilirim gerekli görürsem dedi:) dekolte kısmına doyamadım da benAsimetriden dolayı mı ameliyat olacaksın canım? Peki cc de değişecek mi? Bir de ilk ameliyatını ne zaman olmuştun?
Ne zaman ameliyat olacaksın peki.bir de kaç cc takılacakmış :)) şu an 300 cc ile hangi cupsın? Dekolteyi kim sevmez :))Evet asimetriden dolayı ameliyat olacağım. İlk ameliyatımı haziranda olmuştum. Doktorum duruma göre daha büyük cc kullanabileceğini söyledi hatta dolgunluk için dekolte bölgesine dolgu da yapabilirim gerekli görürsem dedi:) dekolte kısmına doyamadım da ben
Gün olarak belirlemedik. Kontrole gideceğim bu hafta inşallah ,detayları o zaman konuşacağız:) 300 cc ile 70-75 c cup kullanıyorum.Ne zaman ameliyat olacaksın peki.bir de kaç cc takılacakmış :)) şu an 300 cc ile hangi cupsın? Dekolteyi kim sevmez :))
Gün olarak belirlemedik. Kontrole gideceğim bu hafta inşallah ,detayları o zaman konuşacağız:) 300 cc ile 70-75 c cup kullanıyorum.
Ben para ödemeyeceğim 2. Ameliyata. 5 cm dokum vardı benim çok yoktu yani :) ama doktorum söylemişti ince olduğum için göğüslerin daha dolgun olacak diye, çünkü cebi ona göre açıyor sonuçta. yani ben abartı olsun desem muhtemelen doktorum sınırları zorlardı, ben doğal olsun göğüslerim aşırı dikkat çekmesin ama dolgunda olsun demiştim bunu uygun görmüş. aslında göğüslerimden memnunum çünkü vücuduma göre bayağı iyi ve dolgun ama sanırım göz doymuyor dedikleri doğru :))Daha önceden dokun vardı sanırım değil mi? Peki birşeyi daha merak ettim canım masraflar nasıl yanı sadece protez ücreti olarak mı ödeyeceksin ? Bana da doktorum c Cup olacaksın demişti fakat göğüs cebim darmış dokum da hiç yoktu zAten 325 cc ile b Cup oldum 12 cm dokum var. Tekrar ameliyat olmayı düşünüyorum ama eşimi ikna vs zor gibi gözüküyor
Yağ dolgusunu kendi yağınızdan mı alarak yaptı ? Ve genel anestezi mi oldunuz acaba ?Slm kizlar, bende ocagin 2sinde ameliyat oldum nerdeyse 1sene olcak 375cc yuvrlak takildi lakin ikisi esit olmadi sol meme daha dik dolgun digeri daha kucuk ve asagi bakiyor . temmuzda yine gittim yag dolgusu yapti lakin sonuc ayni arkadaslar malesef benimde sansim tutmadiya