- 8 Nisan 2016
- 17
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi prensessheraa
Aynen benimde öyleydi Can'ım. Valla benim doktor hala kabul etmiyo. Herkes sağ daha mı küçük diyo Bi benim doktor eşit diyoBenim de 40. Günüm ve eşit değil biri daha büyük ve aşağıda diğeri dimdik ve küçük ve aynada da belli oluyo bariz baktığımda. Bugün randevu aldım doktora görünücem bakalım ne dicek. Ödem olsa bile en fazla ne kadar küçülebilir ki yine eşitlenceğini sanmıyorum orantısızlık kaderim olucak benimde
Bide biliyomusun masaja ilk başladığımda sağ göğsümdeki protez yuvarlak çizip bastırdığımız masajı yaparken 2 defa pırt pırt edip aşağı kaydı resmen hissettim bunu. Bence tam o anda oraya yerleşti bu protez aşağıda kaldı böyle. Bu asimetri benim hatam olamaz tamam memelerimin arasında önceden de fark vardı ama bu farkedilemeyecek kadardı bu bildiğin biri 75 biri 80 biri aşağıda biri yukarıdaAynen benimde öyleydi Can'ım. Valla benim doktor hala kabul etmiyo. Herkes sağ daha mı küçük diyo Bi benim doktor eşit diyosinir bozucu Bi durum. Bu arada 2.5 ay oldu benim
Valla hayatım benim doktorum omzumun birinin aşağıda olduğunu hatta skolyoz bile olabileceğimi söylediBide biliyomusun masaja ilk başladığımda sağ göğsümdeki protez yuvarlak çizip bastırdığımız masajı yaparken 2 defa pırt pırt edip aşağı kaydı resmen hissettim bunu. Bence tam o anda oraya yerleşti bu protez aşağıda kaldı böyle. Bu asimetri benim hatam olamaz tamam memelerimin arasında önceden de fark vardı ama bu farkedilemeyecek kadardı bu bildiğin biri 75 biri 80 biri aşağıda biri yukarıda
Valla hayatım benim doktorum omzumun birinin aşağıda olduğunu hatta skolyoz bile olabileceğimi söyledikaç yaşındayım evliyim çocuğum var o güne kadar bende dahil kimse farketmemiş demek asla hata larımı kabul etmiyorlar
Kız benimde öyle vallabide 7000 lira verdim özel ve güya çok tanınmışmış Allah hekimin de hayırlısını çıkarsın karşımıza çünkü onlar için domates kesip doğramak kadar sıradan insan bedeni olan bizim psikolojimize oluyor keşke çok daha iyi araştırsaydım . Bide benim sol dikiş yerim mememin üstünde duruyo diğeri tam altında ama sol dikiş yerimde hem ip bırakmış hem 2 kesi yamtığı için yamuk hemde meme üstünde kalıyor . Belki de hem
şirelere yaptırdı kesi ve dikişi
Bana ipi kendin kes dedi farklı şehirlerde olduğumuz için kendem de kesemedim bugün doktora kestircem işteKız benimde öyle vallao ipi sonra kesti aldı benden. Dikişler iz yerinde değilde daha üstte. Doktorunu çok merak ettim. Özel den yazarmısın
Kendin nasıl kesicekmişsin sanki kumaşın üstündeki ip kesiliyoBana ipi kendin kes dedi farklı şehirlerde olduğumuz için kendem de kesemedim bugün doktora kestircem işte
İşte o kadar umursuyor hastasının sağlığını. Neyse ki az önce başka bi doktora kontrole gittim kesti canımKendin nasıl kesicekmişsin sanki kumaşın üstündeki ip kesiliyo
canim doktorun bayansa ismini ozelden yazabilirmisin ?Bana ipi kendin kes dedi farklı şehirlerde olduğumuz için kendem de kesemedim bugün doktora kestircem işte