-
- Konu Sahibi prensessheraa
Sizin göğüs hizanız alttan aynı mı ya da ne kadar fark varIstersen biraz daha bekle henuz erken baska bir sorun var mi peki farkettigin?
Peki önceden de göğüslerinizin altı eşit miydi , yoksa asimetrik mi duruyordu hatırlıyor musunuz ? Üst kısım dolguyla kurtarılabilir ama alt kısma ameliyatsız çözüm olacağını zannetmiyorum.Acikcasi bn de bir asimetri goze carpmiyor yani cok bir fark yok ama o dolgunluk sorunu bn de de var sol meme Üstüm saha az dolgun gibi benimki damla protez. Bi de dedigim gii sag mememin altında cizgi gibi bir katlanti vargibi hafif :/
Evet meme altı. Yukarda duran göğsümün izi tam olarak kıvrımda ama aşağıda duranın biraz yukarıda kalıyor. Yani fazladan aşağı indi sanki. Biraz daha yukarıda dursa onda da kıvrımda kalacak. Bir çok durum o cebin büyük açıldığı gibi o yüzden açıkçası bu tedirginliğim :/ beklemekle eşitleneceğini hep okudum biliyorum fakat bu durumlardan dolayı eşitlenmeyeceğini düşünüyorum maalesefEşit değildi o yüzden bekleyin diyorum peki izler ne durumda meme alti miydi?
Doktora gideyim de zaten bekle diyebilir yani bu sabah daha iyi gibi duruyordu ama anlayamıyorum artık açıkçası:) fotoğraf paylaşmak istemiyorum çünkü sutyenle çok belli olmuyorAnlıyorum bu drumlar insanin canini cok sıkiyor ama bence duzelecek ozelden resim atabilir misn yanlis anlamazsan sadece asimetri miktarini merak ettm
Ameliyat öncesi 70-75 sonrası 70-83Peki ölçüleriniz nedir ?
Nasıl anlaşıldığını biliyorum zaten sanırım cup ölçümü sormaya çalışıyorsunuz. Ameliyat öncesi destekli 70a idi ameliyat sonrası 70c. Beden ve cup ölçülerim bunlar.Olcu bu değil ki mesela benim ameliyat öncesi 75A ydi şimdi 75C nasıl anlaşıldığı nette yazıyor senn yazdığın eksik
6 aylık süreyi doldurmayı bekliyorum sonra duruma göre tekrar ameliyat olacağım sanırımAsimetri durumunda beir değişiklik var mi ?