- 29 Ocak 2019
- 742
- 907
Siz şimdilik emzirin bence. Bu arada plastik cerrah araştırın belki tıp fakültesinde prof bulursanız daha uyguna denk gelebilir direkt özelden. Ben başkentte yaptırmıştım fena olmadı memnunumŞu durumda çok rahatsız oluyorum gerçekten yaz gelicek inşallah yaza kadar çeker yoksa göğüs arası göğüs altı hrp pişik olur bunun derdine düştüm neredeyse göbeğime gelicek
Kaça yaptırdınız içine silikon yerleştirildimi doku kaybı his kaybı varmı eskisine göre ?Siz şimdilik emzirin bence. Bu arada plastik cerrah araştırın belki tıp fakültesinde prof bulursanız daha uyguna denk gelebilir direkt özelden. Ben başkentte yaptırmıştım fena olmadı memnunum
Hayır yerleştirilmedi doğal bi görünüm var o yüzden. Dikiş yerlerinde biraz var yani ameliyat sonuçta kesip alıyolar eskisi gibi değil ama rahatsız edecek birşey de yok. Ben 2011 de yaptırmıştım o zamanın fiyatları da çok farklı estetik teknikleri de. O zaman 2,500 civarıydıKaça yaptırdınız içine silikon yerleştirildimi doku kaybı his kaybı varmı eskisine göre ?
Geçen sene sonu başkentte herşey 2 katı oldu akrabam tedaviye gidiyor oradan biliyorum :/Hayır yerleştirilmedi doğal bi görünüm var o yüzden. Dikiş yerlerinde biraz var yani ameliyat sonuçta kesip alıyolar eskisi gibi değil ama rahatsız edecek birşey de yok. Ben 2011 de yaptırmıştım o zamanın fiyatları da çok farklı estetik teknikleri de. O zaman 2,500 civarıydı
Yani boş derken çokmu cıvımıştı ? Adanada kime gittiniz bana özelden yazarmısınız?Sag memem neredeyse bostu ici sadece sut kanallari kLmisti doktor sut kanallarina dokunmadim dedi ilerde emzirebilirmiyim bilmiyorum cocuk dusunmuyorum 2 tane vR zaten allaH isteyenlere versin ama olursada yasayip gorecegiz bilemiyorum
Dikiş izi kaldımı silikon mu takıldı içine doku kaybı varmı?Canim ben ankaradayim bildigin bostu deri varmi artik
Eğer her memeden 500 gr doku alınırsa ücretsiz yapılıyor. Başka şartları da var sanırım. 3000 tl ödedim ben. Eğer çok büyükse ücretsiz yaparlar. Hiç üzülmeyin. 1 ay geçti, her gün daha iyi oldum çok şükür. Emzirmeyi bıraktıktan 6 ay sonra operasyon yapılabiliyormuş. Ben 10 ay bekledim. Sevgiyle...D
Devlet meme küçültme operasyonu yapıyormu? Herhangi bir ücret aldılarmı ? Ameliyat sütten kestikten sonra ne zamn oluyor ve daha sonra çocuk emzirilebiliyormu bilgi verirmisiniz lütfen ihtiyacım var pskolojim 0 oldu
Yani misal annemin göğüsleri bekarken ufakmış,hamilelik emzirme derken büyümüş ve şimdide büyük. Benim göğüslerim de emzirme döneminde çok büyümüştü ana emzirme bittikten sonra ufaldı içi boşaldı kötü oldu.
Çok kilo aldıysanız hamilelik emzirme döneminde göğüslerde çok büyüyor. Sonuçta yağ göğüs. Zayıfladıkça sarkar,toparlanmaz.
Siz emziriyorsanız içinde süt de vardır tabi daha doludur.
Gelecek hakkında yorum tahmin yapmak çok zor :))
Emzirmenin bitmesini ve en az 6 ay geçmesini beklemeniz lazım.
Merhaba evet kişiden kişiye değişir ben 2 çocuk emzirdim ikisini de gece gündüz aktif şekilde emzirdim sütüm de boldu çok şükür emzirme döneminde büyüktü ilk bebeğimi kesince memeden memeler eski formuna döndü
Biraz küçüldü sarktı ama iyi idi
Ama 2. De öyle bir küçüldü ki resmen balon gibi söndü eski halinden bile küçük emzirmeyi kesince bak gör 3 6 ay içinde eski haline döner biraz büyük kalır belki ama o kadar büyük olmaz eğer sütün bolsa nerden baksan bir göğüste sürekli günde 600 ile 800 cc gibi bir süt dolduğunu varsaysan normal inan bana balon gibi sönmesinden daha iyi ben estetik ile büyütme düşünüyorum korkuyorum doktorumu buldum Ondan eminim ama kendimden değilim kararsız kaldım vazgeçtim istiyorum da ama korkuyorum da biraz daha beklemek istiyorum şimdi iyi düşünün emzirmeyi kesince zaten en az 3 6 ay beklemek zorundasınız meme estetiği için.
Memnunmusun nerde yaptırmıştın ?Eğer her memeden 500 gr doku alınırsa ücretsiz yapılıyor. Başka şartları da var sanırım. 3000 tl ödedim ben. Eğer çok büyükse ücretsiz yaparlar. Hiç üzülmeyin. 1 ay geçti, her gün daha iyi oldum çok şükür. Emzirmeyi bıraktıktan 6 ay sonra operasyon yapılabiliyormuş. Ben 10 ay bekledim. Sevgiyle...
Hayırlısı ya bende çok korkuyorum ya kötü olursa diye
adana şehir hastanesinde İbrahim halil inal yaptı.. iyileşme sürecindeyim ama şimdiden memnunum. küçük ve dik meme çok rahatmış. 20 yıldır tatmadığım bi duyguydu :)Memnunmusun nerde yaptırmıştın ?
Ne şikayet ile gittin yapıldı canım içine silikon takıldımı ?adana şehir hastanesinde İbrahim halil inal yaptı.. iyileşme sürecindeyim ama şimdiden memnunum. küçük ve dik meme çok rahatmış. 20 yıldır tatmadığım bi duyguydu :)
memelerim vücuduma göre en az 2 beden büyüktü ve sarkmıştı. toparlandı ve küçüldü. silikon takılmadı.Ne şikayet ile gittin yapıldı canım içine silikon takıldımı ?