Meme estetigi olmam şartmı ? Hamilelikten önce 80 şimdi ise 100'ü geçti acil yardım...

Ceennet

Aktif
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
1.001
371
Hamilelikten önce göğüslerim 80 bedendi dogum yapalı 1 ay olmak üzere şimdi ise göğüslerim 100'ü geçti galibaga zayıf bir insanım ve çok kötü görünüyorlar büyük oldukları için . Çok sık emziriyorum ama küçülme olmadı neredeyse 24 saat emziriyorum ama hep büyük zamanla küçülürmü yoksa hep böylemi kalacak yardımcı olurmusunuz?
Meme estetiği şartmı?

Meme estetiği olmanız için emzirmenizin bitmiş ve üzerinden en az 6 ay geçmesi gerek.

80-100 dediginiz ölçüler meme altindan yapilan ölçumlermi anlamadim normalde cup A BC diye devam gider

Genelleme yapacak olursak nasıl olur sizce?
Yani misal annemin göğüsleri bekarken ufakmış,hamilelik emzirme derken büyümüş ve şimdide büyük. Benim göğüslerim de emzirme döneminde çok büyümüştü ana emzirme bittikten sonra ufaldı içi boşaldı kötü oldu.
Çok kilo aldıysanız hamilelik emzirme döneminde göğüslerde çok büyüyor. Sonuçta yağ göğüs. Zayıfladıkça sarkar,toparlanmaz.
Siz emziriyorsanız içinde süt de vardır tabi daha doludur.
Gelecek hakkında yorum tahmin yapmak çok zor :))
Emzirmenin bitmesini ve en az 6 ay geçmesini beklemeniz lazım.

Bekarken 160 boyundaydım 49 kiloydum 80 beden kullanıyordum şimdi dogum yapalı 1 ay oluyor doguma kadar 70 kilo oldum dogum yaptım 60 kiloya düştüm ama dogumdan sonra gögüslerim daha çok şişti 100'ü geçkin sarkması önemli degil küçülmesi önemli büyük göğüslülük çok zor ve çok kötü görüntü oluşuyor . Uygun iç çamaşırı bulmak zor ve beden zayıf gögüs kocaman aynı estetikli gibi. ☹☹☹☹

Birde şunu farkettim gögüsümün yüzüme bakan üst kısmındaki deride his kaybı var deriyi sıkıyorum hiç acımıyor ama gögüs altında yere bakan kısımda o his kaybı yok büyüme yapıp yırtılma yaptıgı içinmi yoksa sütlü oldugum içinmi bir fikriniz varmı ?

Bence hiç kaygılanmayın. Bol bol emzirin, bebeğinizin keyfini çıkarın. Ben 2 çocuğumu 2şer sene emzirdim, geçen mart ayında emzirmeyi bıraktım. Memelerim vücudumdan 2-3 beden daha büyük ve sarkıktı. Adana şehir hastanesinde meme küçültme ameliyatı oldum- ki ağrı eşiğim kaşlarımı aldıramayacak kadar düşüktür- ama çok şükür ağrı, sızı çekmedim. bugün 12. günüm. Emzirme sürecinde memeler yıpranıyor, zaman zaman uyuşma, kanama, ağrı, şişlik... hepsini yaşadım.

Geçer benim annemde de öyle olmuş şu an gayet iyi 80 takıyo

D
Devlet meme küçültme operasyonu yapıyormu? Herhangi bir ücret aldılarmı ? Ameliyat sütten kestikten sonra ne zamn oluyor ve daha sonra çocuk emzirilebiliyormu bilgi verirmisiniz lütfen ihtiyacım var pskolojim 0 oldu

Merhaba bende 2 cocuk emzirdim senin dedigin gini 80 bedenden 95 100 cikti hamilelikte ama emzirme.bittiginde memelerde onunla.beraber gittiler sag mememi cok emdikleri icin sag memem sola gore asagiya sarkti asimetri olustu. 15 gun once meme diklestirme ve protez takildi. Bence buyuk kalacak diye tasalanma sarkar diye tasalan ve ani kilolar verme ve sutyenle destekle sarkmasin

Ne ladar desteklesemde sarma oldu çok kötü görünüyor oglum sürekli emmek istiyor sanırım fazla emiyor o yüzden çok sarkma oldu . Ameliyatı özeldemi oldunuz?

Eskisine göre göğsünüzde doku kaybı oldumu ? Tekrar bebek emzirebilirmisiniz?

Eğer çok büyükse (omurilikte eğrilik kamburluk yapacak kadar) devlet karşılıyo diye biliyorum. Ama ne kadar estetik bir görünüm verirler orası tartışılır

Eğer çok büyükse (omurilikte eğrilik kamburluk yapacak kadar) devlet karşılıyo diye biliyorum. Ama ne kadar estetik bir görünüm verirler orası tartışılır
Şu durumda çok rahatsız oluyorum gerçekten yaz gelicek inşallah yaza kadar çeker yoksa göğüs arası göğüs altı hrp pişik olur bunun derdine düştüm neredeyse göbeğime gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…