Meme estetiği oldum ama..

Canım neden 3 kez oldun :KK43:

ilk ameliyatım kas altıydı (dual plan) aylarca ağrım oldu. görüntü de iyi değildi. sonra kas zarı altı oldum. meme biçimi kötüydü ve 320 cc lik protezlerden sonra 250 çok küçük geldi. (sadece küçük bulduğum için üçüncü ameliyatı olmadığımı bilmeni isterim.) sonra hem görüntü hem boyut olarak istediğim memelere kavuştum. seneler sonrası için de içim rahat.

Hayır canım Doktor bulma asamasindayim henüz.. Ama böyle yorumlar görünce bi çekiyo korkuyorum tabi :KK43:

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.
Neden heryere aynı msjı yazdınız anlayamadım

Çünkü birçok kişiye ulaşsın , olumsuzlukları da var , görsünler istiyorum , başka da bir amacım yok
Anladım benım de 1 hafta oldu taktıralı peki nasıl agrılarınız oluyordu yakınımda da taktıranlar var memnunlar ama boyle şeylerınduydukca korkuyorum bıraz gecmış olsun bu arada

G
Anladım benım de 1 hafta oldu taktıralı peki nasıl agrılarınız oluyordu yakınımda da taktıranlar var memnunlar ama boyle şeylerınduydukca korkuyorum bıraz gecmış olsun bu arada

Göğsümde, kol altlarımdave kollarımda çok ağrı vardı . Sanırım sinirler zarar gördüğünden dolayı böyle oldu ama inanın çok cam yakıcıydı. Teşekkürler bu arada temenniniz için , sizinki de hayırlı olsun . Umarım benim yaşadığımı yaşamazsınız

Bende yaptırali bir ay oldu ve cok mutsuzum daha önce sol memeden radyoterapi aldim şuan meme üçünün biri yukarıda diğeri Aşşağıda biri büyük biri küçük oyüzden çok mutsuzum çıkarttirmak istiyorum ama daha fazla deforme olurmu yani sarkma yanıtlarsan sevinirim

bende 3 sene oldu 300 cc ağır ve sert geliyo vücuduma tasırken zorlanıyorum keşke 250 yaptırsaydım ya da hiç yaptırmasaydım 10.000 tl yi zar zor ödedim valla pişmanım çok yoruyo bu protezler beni kollarım ağrıyo

M
bende 3 sene oldu 300 cc ağır ve sert geliyo vücuduma tasırken zorlanıyorum keşke 250 yaptırsaydım ya da hiç yaptırmasaydım 10.000 tl yi zar zor ödedim valla pişmanım çok yoruyo bu protezler beni kollarım ağrıyo

Maalesef ben de çok zorlandım taşırken , 400 lerden bahşediyor arkadaşlar , inana şaşırıyorum , ben 295 i taşıyamadım . Ağır geldi ve çok da Ağrım oldu

:KK1:
G

Göğsümde, kol altlarımdave kollarımda çok ağrı vardı . Sanırım sinirler zarar gördüğünden dolayı böyle oldu ama inanın çok cam yakıcıydı. Teşekkürler bu arada temenniniz için , sizinki de hayırlı olsun . Umarım benim yaşadığımı yaşamazsınız
Canım çok geçmiş olsun. Acaba diyorum, Dr un çok mu hasar verdi dokularına, yani iyi bir cerrah değil miydi ki???? Sinirlere, kaslara çok mu zarar verdi ???? Ne biliim aklıma gelenler bunlar ????? Keşke yaşamasaydın bunları, ne hayallerle oluyoruz bu ameliyatı :KK14:

:KK1:
Canım çok geçmiş olsun. Acaba diyorum, Dr un çok mu hasar verdi dokularına, yani iyi bir cerrah değil miydi ki???? Sinirlere, kaslara çok mu zarar verdi ???? Ne biliim aklıma gelenler bunlar ????? Keşke yaşamasaydın bunları, ne hayallerle oluyoruz bu ameliyatı :KK14:

aynen ben de çok umutlu olmuştum. canım doktorum bu sitede konuşulan ve ünlü olan biri, bilmiyorum isim vermek doğru olur mu... ben normalde cesarete edemiyordum yıllardır, bir kere görüşmeyle beni ikna etti ve çok cesaret verdi, hatta gelirken " kuaföre geli gibi gel uyanır uyanmaz çıkar gidersin" dedi, ben uyandığumda adeta şoka uğramıştım, inan ne hareket edebiliyordum ne de nefes alabiiyordum, kendimi gafil avlanmış gibi hissettim, belki inanmayacaksın ama çok ağladığım zamanlar oldu, şükür geçti, ben de isterdim çıkarttırmadan geçsin ama olmadı... inşallah sizler sağlıklı şekilde kullanırsınız.

Uludag univetsitesi hastanesi cnm.fiyat yeni.ben prof.ramazan kahveciyle gorusmustum.hala orda kendisi.ama cc konusunda bana laf birakmadi pek hoca.topu topu 1 dk.bakti yada bakmadi.asistanla daha cok muhattap oldum ben.o yuzden icime sinmemisti orasi.bir de sadece damla protez kullaniyolar.oyle dediler o zaman.ama markasini falan bilmiyorum
Adan nasılsın canım ödemlerden kurtuldunmu sağlıcakla kal

Adan nasılsın canım ödemlerden kurtuldunmu sağlıcakla kal
Cnm iyiyim.agri sizi kalmadi.bi on gun kadar contractubex kullandim.inanilmaz kaşınti yapti.allerjik bi bunyem var.ondan heralde.biraktim hemen.gunde 1 kere bebe yagi sürüyorum sadece.dikiş yerleri nemlensin diye.masaji cok yapiyorum diyemem.ödemler gecti sanirim cünku goguslerim bayagi yumusadi.sag memem biraz daha indi.ama hala tam oturmadi.herhangi bir sikayetim yok simdilik.daha 2.5 ay oldu.zamanla oturacaktir sanirim.yüz üstu yatmaya basladim.hersey iyi gidiyor

Cnm ben bursada yasiyorum.istanbuldaki hastanelerle ilgili bilgim yok.ama burda devlet hastanesinde verilen fiyat 6000.ama universite hastanesinin fiyati 3500
Bende izmirde 20 gün önce ozel hastanede 6 bin liraya hem.protez hem.dikleştirme amlyatı oldm.ortalama fiyatlar aynı sanki..şmdiden geçmş olsn :)))

Arkadaşlar tekrar merhaba.ben ikinci ameliyatım için biraz araştırma yaptım.ve benim ikinci ameliyat olacağı için verilen rakamlar özelde maalesef 8.500 tl.burada fikir veren arkadaşlardan duyduğum üzere boğaziçi tıp merkezini aradım gayet güzel telefonda sorduğum herşeye cevap versiler ve şu anda kampanya varmış herşey içinde röntgeni ultrasonu bir gexe yatma muayene vs 6000 tl dediler ikinci ameliyat olsada fiyat aynı değişmez dediler.ve bende bir hafta içerisinde muayene olmaya gidicem..hatta fiyat konusunda ekonomik olarak sıkıntılı olduğumu ve biraz daha birşeyler yapmalarını istedim onunda dr.la görüştüğümde konuşabileceğimi söylediler.şimdi sizlere sorum boğaziçi tıp merkeZinde yakın zamanda meme estetiği olan varmı?varsa dr.unu ve sürecini anlatabilirmi bu çok önemli benim için.

Arkadaşlar tekrar merhaba.ben ikinci ameliyatım için biraz araştırma yaptım.ve benim ikinci ameliyat olacağı için verilen rakamlar özelde maalesef 8.500 tl.burada fikir veren arkadaşlardan duyduğum üzere boğaziçi tıp merkezini aradım gayet güzel telefonda sorduğum herşeye cevap versiler ve şu anda kampanya varmış herşey içinde röntgeni ultrasonu bir gexe yatma muayene vs 6000 tl dediler ikinci ameliyat olsada fiyat aynı değişmez dediler.ve bende bir hafta içerisinde muayene olmaya gidicem..hatta fiyat konusunda ekonomik olarak sıkıntılı olduğumu ve biraz daha birşeyler yapmalarını istedim onunda dr.la görüştüğümde konuşabileceğimi söylediler.şimdi sizlere sorum boğaziçi tıp merkeZinde yakın zamanda meme estetiği olan varmı?varsa dr.unu ve sürecini anlatabilirmi bu çok önemli benim için.
Ben Şişli Etfal'den Fıyat almıştım 2 hafta önce toplam 4500 5000 tl arası Fıyat vermışlerdı bu hafta net görüşmeye gıdecegım muayane olmaya hemde görüşmeye Fıyat olarak bılgın olsun

Ben Şişli Etfal'den Fıyat almıştım 2 hafta önce toplam 4500 5000 tl arası Fıyat vermışlerdı bu hafta net görüşmeye gıdecegım muayane olmaya hemde görüşmeye Fıyat olarak bılgın olsun

Üzerinden zaman geçmiş ama gittiniz mi görüşmeye ben geçen sene gitmiştim odönem yaptramadım. 4000demişlerdi bugün boğaziçini aradım 6000dediler orda da 5000di geçen sene. Fiyatlar artmış malzemeler dolar üzerinden alındığı için bu fiyat dediler. Şişli etfalde nasıl olur acaba. Fiyatları neler

canım ben orada yaptırdım 2009 yılında ama şu an pişmanım. çünkü silikonlar iyice deforme oldu ve eğilince falan hep belli oluyorlar.

yani böyle çıkıntılar falan görünüyor oldukça kötü. bana da doktor ömürlük demişti ama bu tür bir sonuç alacağımı bilsem hiç yaptırmazdım.

Boğaziçi ameliyata kadar iyi, ameliyattan sonra ilgilenmeyen bir personel ve hekimlere sahip bilgin olsun. ben memnun kalmadım.

yakınım da orada çalışıyordu ve pek iç açıcı konuşmadı zaten. ben 3500 lira vermiştim o zamanlar ama dediğim gibi memnun kalmadım

X