- 2 Haziran 2015
- 423
- 167
Canım değiştirmeyi düşünüyormusun..m bide dokunduğunda protezi hissetmeye yeni mi başladın hep hissediyomuydunAra ara oluyo zaten dokunduğumdada hissediyorum sürekli bir sızı değil yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım değiştirmeyi düşünüyormusun..m bide dokunduğunda protezi hissetmeye yeni mi başladın hep hissediyomuydunAra ara oluyo zaten dokunduğumdada hissediyorum sürekli bir sızı değil yani
Değiştirmeyi düşünüyorum onun için uygun fiyatlı dr arıyorumya dünden beri yazıyorum.yani dokunduğumda artık ilk zamanlardaki gibi sağlıklı olmadığını anlıyorum nasıl tarif edebilirimki bilmiyorum.Canım değiştirmeyi düşünüyormusun..m bide dokunduğunda protezi hissetmeye yeni mi başladın hep hissediyomuydun
Ara ara oluyo zaten dokunduğumdada hissediyorum sürekli bir sızı değil yani[/QUO
Anladım canım bi görüşürsün... Cocuk falan emzirdin mi protezden sonra..erken Deforme olmuş gibi geldi de bana..Değiştirmeyi düşünüyorum onun için uygun fiyatlı dr arıyorumya dünden beri yazıyorum.yani dokunduğumda artık ilk zamanlardaki gibi sağlıklı olmadığını anlıyorum nasıl tarif edebilirimki bilmiyorum.
yok Zaten iki doğumdan sonra emzirdim göğüslerim çok küçüldüğü için yaptırdım zaten ben.yani ondan sonra bidaha emZirme doğum olmadı.buarada sende varmı protez?Anladım canım bi görüşürsün... Cocuk falan emzirdin mi protezden sonra..erken Deforme olmuş gibi geldi de bana..
Hayır canım Doktor bulma asamasindayim henüz.. Ama böyle yorumlar görünce bi çekiyo korkuyorum tabiY
yok Zaten iki doğumdan sonra emzirdim göğüslerim çok küçüldüğü için yaptırdım zaten ben.yani ondan sonra bidaha emZirme doğum olmadı.buarada sende varmı protez?
Yok cnm korkucak bişey yok benim tek sıkıntım maddiyat eğer maddi sıkıntı yaşamasam hemen bugün yenilicem zaten.yoksa korkucak bişey yok gerçekten.Hayır canım Doktor bulma asamasindayim henüz.. Ama böyle yorumlar görünce bi çekiyo korkuyorum tabi
Bişey sorucam bursada hangi üni hastanesi 3500 olan.yenimi aldın bu fiyatı?yazarsan çok memnun olurumCnm ben bursada yasiyorum.istanbuldaki hastanelerle ilgili bilgim yok.ama burda devlet hastanesinde verilen fiyat 6000.ama universite hastanesinin fiyati 3500
Uludag univetsitesi hastanesi cnm.fiyat yeni.ben prof.ramazan kahveciyle gorusmustum.hala orda kendisi.ama cc konusunda bana laf birakmadi pek hoca.topu topu 1 dk.bakti yada bakmadi.asistanla daha cok muhattap oldum ben.o yuzden icime sinmemisti orasi.bir de sadece damla protez kullaniyolar.oyle dediler o zaman.ama markasini falan bilmiyorumBişey sorucam bursada hangi üni hastanesi 3500 olan.yenimi aldın bu fiyatı?yazarsan çok memnun olurum
Anladım cnm sağol ne zaman verildi bu fiyat?Uludag univetsitesi hastanesi cnm.fiyat yeni.ben prof.ramazan kahveciyle gorusmustum.hala orda kendisi.ama cc konusunda bana laf birakmadi pek hoca.topu topu 1 dk.bakti yada bakmadi.asistanla daha cok muhattap oldum ben.o yuzden icime sinmemisti orasi.bir de sadece damla protez kullaniyolar.oyle dediler o zaman.ama markasini falan bilmiyorum
Cnm bu yeni fiyat.universite hastanelerini arayip fiyat alabilirsin.devlet ve ssk hastanelerinde de yapiliyor bu ameliyatAnladım cnm sağol ne zaman verildi bu fiyat?
Canım senin sebebin sertlik miydiSvgili esmerai söylediklerin çok doğru ancak benim çıkartma istediğimin nedenlerini okudunmu bilmiyorum.tabiki sorun olmasaydı ilk zamanlardaki gibi memnuniyetim devam etseydi böylece gitsin isterdim.ve şunu söylemek isterimki taktıranlar yada taktırmak isteyenler asla pişman olmayın ve korkmayın.bugün öaddi sıkıntım olmasa hemen bugün gider bu eskileri çıkarttırıp yenilerini gözümü kırpmadan taktırırdım.peki birşey öğrenebilirmiyim esmerai.ameliyatını nerede ve ne kadara oldun paylaşırmısın mahsuru yoksa.
Cicilız hem sertlik hem arada olan sızı hemde küçülmesiCanim
Canım senin sebebin sertlik miydi
Anladi m kuzum... İnsallah en kısa zamanda bulursun uygun doktoruCicilız hem sertlik hem arada olan sızı hemde küçülmesi
Arkadaşlar Allah rızası için bana istanbulda devlet yada üniversite hastanesinde bu ameliyatı olmuş kişiler nolur hastane,dr ismi ve fiyat verin lütfennnn.çünkü özeller çok pahalı ben 10 yıl oldu değiştirmek istiyorum.
Canım neden 3 kez oldunuygun fiyatlı diye herhangi bir doktora gidip ameliyat olma lütfen. içine sinmez mutsuz olursan ve sağlık sorunları ile karşılaşırsan maddi manevi daha çok yıpranırsın. bir de böyle düşün. aynı doktora iki kez ameliyat oldum. ist'da idi. sonra hiç gitmediğim izmir'e gidip revizyon oldum ikinci defa. istediğim memelere kavuştum. maddiyat er geç yeri doldurulacak bir konu fakat boşu boşuna defalarca anestezi almak ve o ameliyat sonrası psikolojiyi yaşamak çok fazla yıpratıcı oluyor. iyi düşün ve acele etme derim.