Meme estetiği oldum ama..

Canım hakkaten kaç yıl ortalama... Yani sarktı diyelim ama kabul edilebilir bi sarkikliksa... Kalabilir mi protez
Seni rahatsız etmediği sürece yapı ve görüntü olarak kalabilir tabi ki canım.. Ama ortalama 15 yıl ömür biçiyorlar. 15 yılda deforme olmazsa gittiği yere kadar kullanabilirsin.

Seni rahatsız etmediği sürece yapı ve görüntü olarak kalabilir tabi ki canım.. Ama ortalama 15 yıl ömür biçiyorlar. 15 yılda deforme olmazsa gittiği yere kadar kullanabilirsin.
Deforme nedenleri ne canım genel olarak sadece zaman mi dış etkenler7 de varmı.. Yani deformasyonu en aza indirmek için yapabileceklerimiz nelee

Deforme nedenleri ne canım genel olarak sadece zaman mi dış etkenler7 de varmı.. Yani deformasyonu en aza indirmek için yapabileceklerimiz nelee
Onu tam bilemeyeceğim canım, belki kişinin bünyesinden kaynaklı sebepler olabilir ya da dediğin gibi dış etkenler olabilir.

Öylemi peki varmı bildiğiniz isim verebileceğiniz?fiyat nedir?
Cnm ben bursada yasiyorum.istanbuldaki hastanelerle ilgili bilgim yok.ama burda devlet hastanesinde verilen fiyat 6000.ama universite hastanesinin fiyati 3500

Cnm ben bursada yasiyorum.istanbuldaki hastanelerle ilgili bilgim yok.ama burda devlet hastanesinde verilen fiyat 6000.ama universite hastanesinin fiyati 3500
Öylemi tmm çok teşekkür ederim.demekki ilk iş üni hast araştırmak Allah razı olsun

ömürlük silikon diye bir şey yok yasal olarak bir süre veriliyor 15 20 yıl olabilir mesela büyüklük vs yüzünden protezini çıkartıranlar var mış 15. yılda hiçbir zarar görmediğini okumuştum. ama deri bünye sarkar eder kilo alır veririz bir şekilde deforme olabilir ama belki de siz de kapsül var bu yüzden şekil bozukluğu vardır ist da boğaziçi tıp merkezi gayet uygun devlet hastanesi kadar 4 5 bine ameliyat edebiliyorlar ama sizinki ikinci bi ameliyat yani revizyon devlete giderseniz çok iyi ilgilenirler her zaman önlerine 10 yıllık protez gelmiyor neticede.

Canım hakkaten kaç yıl ortalama... Yani sarktı diyelim ama kabul edilebilir bi sarkikliksa... Kalabilir mi protez
Ben arastirma yaparken bir video izlemistim yabanci bir sitede.kadin sanirim 7-8 yil kullanmis protezi.ama sarkma da olmus.ayni ameliyatta hem protezi degistirip hem diklestirme yaptilar.cikan protez erimis gibiydi.vicik vicik olmus.yerine yeni protez koyup diklestirme yaptilar.valla on numara oldu

ömürlük silikon diye bir şey yok yasal olarak bir süre veriliyor 15 20 yıl olabilir mesela büyüklük vs yüzünden protezini çıkartıranlar var mış 15. yılda hiçbir zarar görmediğini okumuştum. ama deri bünye sarkar eder kilo alır veririz bir şekilde deforme olabilir ama belki de siz de kapsül var bu yüzden şekil bozukluğu vardır ist da boğaziçi tıp merkezi gayet uygun devlet hastanesi kadar 4 5 bine ameliyat edebiliyorlar ama sizinki ikinci bi ameliyat yani revizyon devlete giderseniz çok iyi ilgilenirler her zaman önlerine 10 yıllık protez gelmiyor neticede.
Boğaziçi tıp dediğiniz başakşehirde olanmı?sizmi oldunuz orada.neden ikinci ameliyat için devlete gideyim daha iyi ilgilenirler tam anlayamadım.aydınlatırmısınız lütfen.

Öylemi tmm çok teşekkür ederim.demekki ilk iş üni hast araştırmak Allah razı olsun
Cnm istanbulda bazi özel kliniklerde cok uygun fiyata yapiyor.bence acele etme.pek cok klinigin yada doktorun ön gorusmesi ücretsiz.birkac gorusme yap fikir al.sonra uygun biyer bulursun elbet

Boğaziçi tıp dediğiniz başakşehirde olanmı?sizmi oldunuz orada.neden ikinci ameliyat için devlete gideyim daha iyi ilgilenirler tam anlayamadım.aydınlatırmısınız lütfen.
boğaz içi tıp merkezi beşiktaşta fiyat olarak uyguna ameliyat yapıyor diye size fikik olsun seçenek olsun diye dedim ben özelde hasan fındık'a ameliyat oldum.

devlette neden ilgilenirler genelde eğitim araştırma hastanelerinde assitanlar tecrübe ediniyor hocalarının yaptığı işleri izleyerek vs onların önüne 10 yıllık protezin çıkma ihtimali düşük bir nevi siz örnek olursunuz çünkü onlar her ameliyat sonrası rapor gibi şeyler tutuyorlar protezin durumu deforme nedeni teknik vs bu sebeple sadece kişisel fikrim bu şişli etfalde zeynep kamuran dı sanırım bi hoca var ona gidebilirsin ama devlette bile 5 bin gibi düşün sen kendini ona hazırla

Slm kizlar bende 8.sene oldu meme estetigim fakat bu son gunlerde sol meme bi sizlama ve aci hissediuorum acaba neden dir cok korkuyorum gorunumde hic birsey yok ama aca ba icten erimemi bisey mi var ..

Slm kizlar bende 8.sene oldu meme estetigim fakat bu son gunlerde sol meme bi sizlama ve aci hissediuorum acaba neden dir cok korkuyorum gorunumde hic birsey yok ama aca ba icten erimemi bisey mi var ..
Canım adetin falan olabilirmi.. 8 yildir sorun olmadimi .. Bi anda mi oldu ..

Cnm adetle bir ilgisi yok zannedersem ben de oyle dudundum fakat zaman zaman oluyor boyle....

Adetle ilgisi yok bencede çünkü benimde oluyo o ağrılar bence kullanım süreleri doldu benimkide 10 yıllık

X