- 21 Haziran 2013
- 248
- 105
-
- Konu Sahibi sardunya2013
arkadaşlar silikon takıldıktan sonra silikon hissediliyor mu ? kendi memeniz gibi mi oluyor mu partneriniz veya eşiniz silikonu hissediyor mu?nebiliyim işte dokununca hissizlik oluyor mu? kafam çok karışık sanki taktırırsam kendi göğsüm gibi olmayacakmış gibi geliyor. lütfen beni biligilendirirmisiniz
Protezin değişmesi gerekirKızlar aynı protez degistirilmeden ekleme yapilabiliyomu 275 cc iken 300 yapabiliyorlar mi mesala.Yoksa yeni bir protezmi gerekiyor?
arkadaşlar silikon takıldıktan sonrgerckon hissediliyor mu ? kendi memeniz gibi mi oluyor mu partneriniz veya eşiniz silikonu hissediyor mu?nebiliyim işte dokununca hissizlik oluyor mu? kafam çok karışık sanki taktırırsam kendi göğsüm gibi olmayacakmış gibi geliyor. lütfen beni biligilendirirmisiniz
Bende 5ay once yaptirdim iyiki yaptirmisim diuorum suan keske once olsaymisim ele faln gelmio hic merak etme yaptirirsan eger budurumdan en cok esin memnun kalir emin olarkadaşlar silikon takıldıktan sonra silikon hissediliyor mu ? kendi memeniz gibi mi oluyor mu partneriniz veya eşiniz silikonu hissediyor mu?nebiliyim işte dokununca hissizlik oluyor mu? kafam çok karışık sanki taktırırsam kendi göğsüm gibi olmayacakmış gibi geliyor. lütfen beni biligilendirirmisiniz
Ben kesinlikle hissetmiyorum 1 ay oldu eşim çok karşıydı yaptırmamà ameliyattan sonra 1 hafta surat asti ama şimdi çooook memnun :)))
Alttan bende hissediyorum benim kas altı ama Dr altta kas yok dedi senin dokun çok azdı bu yüzden diyor sag da hissediyorum altta kas yok demekki dual plan aynı şey benimki de hmmBen sahsen hissediyorum silikonlari ellimle alt tarafta ve orta kisminda benim ki dula plan teknigiyle yapildi belki ondandir ama esime okun dedigim zaman hissediyormu diye yok diyor hissetmiyorum diyor yani sadece ben hissediyorum
Ama rahatsiz edici bir sey yok
Canım benim kas alti değil fasya altı olduğu için iyileşme süreci daha hızlı şu an hersey serbest mesela :) sadece doğal göğüsé göre hafif sert ama rahatsız edici seviyede değil zamanla daha da dogallasacak ama şimdiden baş döndürüyor1 ay çok erken değilmi rahatça kullanabilmek için.. Eşiniz zaten şu an dokunabiliyormu istedği gibi?
Ben de katılıyorum bu fikre vücuda göre büyük takıldığında hissedilme oranı daha yüksek benim üst bedenim normalden zayıf goğus altı 72 cm falandı buna rağmen hiçbir noktada ele gelmiyor kenarları falan çünkü abartı bi protez konmadi 250 CC ve küçük de olmadı tam vücuduma uydu dr ile konuşarak ortak karar almak lazımmerhaba, kullanılan proteze göre ve kişinin yapısına göre bu durum değişiyor. ben geçen yıl eylül ayında ameliyat oldum. boyuma göre zayıf sayılırım. normal ayakta dururken dokununca sert değiller. protez de hissedilmiyor. benim fikrime göre kesinlikle vücut yapısına uygun büyüklükte ve şekilde olan protez kullanılmalı.
merhaba, kullanılan proteze göre ve kişinin yapısına göre bu durum değişiyor. ben geçen yıl eylül ayında ameliyat oldum. boyuma göre zayıf sayılırım. normal ayakta dururken dokununca sert değiller. protez de hissedilmiyor. benim fikrime göre kesinlikle vücut yapısına uygun büyüklükte ve şekilde olan protez kullanılmalı.
Canım benim kas alti değil fasya altı olduğu için iyileşme süreci daha hızlı şu an hersey serbest mesela :) sadece doğal göğüsé göre hafif sert ama rahatsız edici seviyede değil zamanla daha da dogallasacak ama şimdiden baş döndürüyor
Bende bir hafta once oldum ve suan cok mutluyum is doktor hasta iliskisi ve uyum.uyumu yakaladiktansonra kotu olma ihtimali cok az mutsuz olma ihtimalin azaliyoryapıp memnun kalan varmı bende yaptırmak istiyom cocuk emzirmekten sarktılar birazcık doldurmamlazım
Zaten isin puf noktasi boyutu kendine gore vucuduna gore secmek iyi bir doktor ve iyi bir teknik butun mesele bumerhaba, kullanılan proteze göre ve kişinin yapısına göre bu durum değişiyor. ben geçen yıl eylül ayında ameliyat oldum. boyuma göre zayıf sayılırım. normal ayakta dururken dokununca sert değiller. protez de hissedilmiyor. benim fikrime göre kesinlikle vücut yapısına uygun büyüklükte ve şekilde olan protez kullanılmalı.