- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
- 358
tamam canım cok yakında sen de yapsana öncesini
Foruma hamilelk sürecinde girdim. Annelik bölümünde 3 senedir yüz yüze görüstügüm arkadaslarım var o yüzden ekleyemiyorum. Ameliyat olayım bikinili ve südyenli ekleyecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım cok yakında sen de yapsana öncesini
Foruma hamilelk sürecinde girdim. Annelik bölümünde 3 senedir yüz yüze görüstügüm arkadaslarım var o yüzden ekleyemiyorum. Ameliyat olayım bikinili ve südyenli ekleyecem
acaba göğüsleri bizim gibi minnacık olup da dünya çapında başarı elde eden bilim kadınları var mıydı? ya da;
acaba göğüslerinin öyle olması, başarılarına daha fazla başarı eklemelerine engel olmuş mudur?belki de,
öyle oldukları için hırs yapıp kendilerini insanlığa daha fazla mı adayabildiler acaba?
sabah sabah neler düşünüyorum... :26:
hayatım günaydın rüyanda filozof mu gördün:44:
böyle şeyleri epeydir düşünüyordum aslında. sadece aklımdaki sorular çoğaldı. :79:
hımmmmm .ameliyat olmak bizlere cok sey kazandırıyor
bak bu konuda çok haklısın.
ruhsal olarak güçlendiğimi hissediyorum ben örneğin.
gereksiz insanların gereksiz tavırlarını kafama hiiiiiiç takmıyorum artık! daha önemli kişiliklere odaklanıyorum.
daha olumlu düşünmeye başladım.
yanlış yapmaktan daha az korkar oldum. şimdi olmazsa, sonra olur demeye başladım.
eskiden tüm mutsuzluğumun nedeniydi memesizlik. "ben zaten böyleyim, yaşasam ne yaşamasam ne.." diyordum.
dilerim bundan sonra, yaşamımda yarım kalan her şey yepyeni yüzüyle gösterir kendini bana.
bu memesizlik acısını yaşayan kim olursa olsun, acısı dinsin!
yoksa hep çocuk kalacaklar ruhunun çocuk kalması güzeldir insanın, ama başka türlü ı-ııııııı!
Kızlar moralim çok bozuk sarışın olduğum için hiç tüylenmem yoktu. Sarı ve gözle görülmeyecek tüycüklerim vardı sadece. ameliyattan sonra göğsümde acayip bir tüylenme başladı ve o gözle görülmeyen sarı tüycükler simsiyah bildiğiniz erkek tüylenmesi tipi sadece meme başı etrafında değil tüm meme etrafı ve meme aralarında gözle görülür kıllanmalar oluştu (( göbeğimde iki kat daha fazla (( napıcam ben psikolojim alt üst oldu. ((( Bu smeliyat vücut dengemi alt üst etti resmen erkek gibi kıllandım yemin ediyorum zırıl zırıl ağlıyorum yaaa (((
Kızlar moralim çok bozuk sarışın olduğum için hiç tüylenmem yoktu. Sarı ve gözle görülmeyecek tüycüklerim vardı sadece. ameliyattan sonra göğsümde acayip bir tüylenme başladı ve o gözle görülmeyen sarı tüycükler simsiyah bildiğiniz erkek tüylenmesi tipi sadece meme başı etrafında değil tüm meme etrafı ve meme aralarında gözle görülür kıllanmalar oluştu (( göbeğimde iki kat daha fazla (( napıcam ben psikolojim alt üst oldu. ((( Bu smeliyat vücut dengemi alt üst etti resmen erkek gibi kıllandım yemin ediyorum zırıl zırıl ağlıyorum yaaa (((
tabi zor bir durum ama cözümü var canım .çok dert etme.hepimiz bundan şikayetçiyiz zaten.
Canım dert ettiğin şeye bak, Allah dermansız dert vermesin, epilasyon yaptırırsın.
canım, yarın barış bey'le görüşmen var. ben de heyecan yaptım şimdi bak. aklındaki soruları bir kağıda not al konu başlığı olarak, yoksa kesinlikle unutursun, bilesin. çarşamba günü de naci bey'e gidiyorsun. seni ameliyatın tüm sonuçlarıyla mutlu edecek doktoru seçmen dileğiyle canım. sen doktorunu seçene kadar sustuk, bekliyoruz.
her şey gönlünce olsun tatlım. :112:
Çözümü ne canım ? çok moralım bozuk çok 1 haftadır kafayı yicem bu nasıl oldu diye ( meme basında ufak tefek tuylenmeyi anlarımda göbek etrafı ve meme arası artı etrafı ne demek yaaa (( bu iz kaybedici kremin yan etkisi olabilirmi acaba ? birde ameliyattan önce rahim agzi yarası dondurttum bu ayın yedisinde olmam gereken reglimi olamadım. Dr aradım gel dedi rahim agzında tıkanma olmus olabilir açarız dedi. Acaba bundanmı oldu gerci reglim hep duzensizdir ama hic tüylenmedimm şimdiye kadar. Bir de şu sarımsak yağlı şampuan kullanıyorum dokulmeye karsı aktardan aldım omu yaptı acaba ? bilemiyorumki (( yarın endokrine goruncem hormonsalmı nedir offf offff ((
Memeleremiii (( kabus gibi bişey bu (( göbek falan belli bir bölge değilki baya geniş bir alan mahfoldum benn
Yaprakcmm canımm evet çok heyecanlıyımmm, listemi de yaptım :) detayları mutlaka paylasacağım..
Görüşmeler yaklaşık ne kadar sürüyor? Yarın 3'te randevum, 5'te de Bakırköy'de dişçi randevum var umarım yetişebilirim, koşuşturmalı bir gün olacak :)
Yaprakcmm canımm evet çok heyecanlıyımmm, listemi de yaptım :) detayları mutlaka paylasacağım..
Görüşmeler yaklaşık ne kadar sürüyor? Yarın 3'te randevum, 5'te de Bakırköy'de dişçi randevum var umarım yetişebilirim, koşuşturmalı bir gün olacak :)