• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

acaba göğüsleri bizim gibi minnacık olup da dünya çapında başarı elde eden bilim kadınları var mıydı? ya da;
acaba göğüslerinin öyle olması, başarılarına daha fazla başarı eklemelerine engel olmuş mudur?belki de,
öyle oldukları için hırs yapıp kendilerini insanlığa daha fazla mı adayabildiler acaba?
sabah sabah neler düşünüyorum... :26:

acaba göğüsleri bizim gibi minnacık olup da dünya çapında başarı elde eden bilim kadınları var mıydı? ya da;
acaba göğüslerinin öyle olması, başarılarına daha fazla başarı eklemelerine engel olmuş mudur?belki de,
öyle oldukları için hırs yapıp kendilerini insanlığa daha fazla mı adayabildiler acaba?
sabah sabah neler düşünüyorum... :26:

hayatım günaydın rüyanda filozof mu gördün:44::9::16::54:

hımmmmm .ameliyat olmak bizlere cok sey kazandırıyor:34:

bak bu konuda çok haklısın.
ruhsal olarak güçlendiğimi hissediyorum ben örneğin.
gereksiz insanların gereksiz tavırlarını kafama hiiiiiiç takmıyorum artık! daha önemli kişiliklere odaklanıyorum.
daha olumlu düşünmeye başladım.
yanlış yapmaktan daha az korkar oldum. şimdi olmazsa, sonra olur demeye başladım.
eskiden tüm mutsuzluğumun nedeniydi memesizlik. "ben zaten böyleyim, yaşasam ne yaşamasam ne.." diyordum.
dilerim bundan sonra, yaşamımda yarım kalan her şey yepyeni yüzüyle gösterir kendini bana. :nazar:
bu memesizlik acısını yaşayan kim olursa olsun, acısı dinsin!
yoksa hep çocuk kalacaklar :55: ruhunun çocuk kalması güzeldir insanın, ama başka türlü ı-ııııııı! :19:

bak bu konuda çok haklısın.
ruhsal olarak güçlendiğimi hissediyorum ben örneğin.
gereksiz insanların gereksiz tavırlarını kafama hiiiiiiç takmıyorum artık! daha önemli kişiliklere odaklanıyorum.
daha olumlu düşünmeye başladım.
yanlış yapmaktan daha az korkar oldum. şimdi olmazsa, sonra olur demeye başladım.
eskiden tüm mutsuzluğumun nedeniydi memesizlik. "ben zaten böyleyim, yaşasam ne yaşamasam ne.." diyordum.
dilerim bundan sonra, yaşamımda yarım kalan her şey yepyeni yüzüyle gösterir kendini bana. :nazar:
bu memesizlik acısını yaşayan kim olursa olsun, acısı dinsin!
yoksa hep çocuk kalacaklar :55: ruhunun çocuk kalması güzeldir insanın, ama başka türlü ı-ııııııı! :19:

:46::46::46::46::46:
gercekte dedıgın gıbı ruhsal olarak ve tabi ki bedensel olarak fazlasıyla güçlü oluyor insan.daha mutlu daha güçlü oluyor.inşallah bu duyguyu yaşamak isteyen herkes bir an önce ameliyatını olur.onlarda hayatın anlamını ve tadını cıkarmaya başlarlar:54:

canım, yarın barış bey'le görüşmen var. ben de heyecan yaptım şimdi bak. aklındaki soruları bir kağıda not al konu başlığı olarak, yoksa kesinlikle unutursun, bilesin. çarşamba günü de naci bey'e gidiyorsun. seni ameliyatın tüm sonuçlarıyla mutlu edecek doktoru seçmen dileğiyle canım. sen doktorunu seçene kadar sustuk, bekliyoruz.
her şey gönlünce olsun tatlım. :112:

Kızlar moralim çok bozuk :( sarışın olduğum için hiç tüylenmem yoktu. Sarı ve gözle görülmeyecek tüycüklerim vardı sadece. ameliyattan sonra göğsümde acayip bir tüylenme başladı ve o gözle görülmeyen sarı tüycükler simsiyah bildiğiniz erkek tüylenmesi tipi sadece meme başı etrafında değil tüm meme etrafı ve meme aralarında gözle görülür kıllanmalar oluştu :((( göbeğimde iki kat daha fazla :((( napıcam ben psikolojim alt üst oldu. :(((( Bu smeliyat vücut dengemi alt üst etti resmen erkek gibi kıllandım yemin ediyorum zırıl zırıl ağlıyorum yaaa :((((

Kızlar moralim çok bozuk :( sarışın olduğum için hiç tüylenmem yoktu. Sarı ve gözle görülmeyecek tüycüklerim vardı sadece. ameliyattan sonra göğsümde acayip bir tüylenme başladı ve o gözle görülmeyen sarı tüycükler simsiyah bildiğiniz erkek tüylenmesi tipi sadece meme başı etrafında değil tüm meme etrafı ve meme aralarında gözle görülür kıllanmalar oluştu :((( göbeğimde iki kat daha fazla :((( napıcam ben psikolojim alt üst oldu. :(((( Bu smeliyat vücut dengemi alt üst etti resmen erkek gibi kıllandım yemin ediyorum zırıl zırıl ağlıyorum yaaa :((((

Canım dert ettiğin şeye bak, Allah dermansız dert vermesin, epilasyon yaptırırsın. :34:

tabi zor bir durum ama cözümü var canım .çok dert etme.hepimiz bundan şikayetçiyiz zaten.

tabi zor bir durum ama cözümü var canım .çok dert etme.hepimiz bundan şikayetçiyiz zaten.

Çözümü ne canım ? çok moralım bozuk çok 1 haftadır kafayı yicem bu nasıl oldu diye :(( meme basında ufak tefek tuylenmeyi anlarımda göbek etrafı ve meme arası artı etrafı ne demek yaaa :((( bu iz kaybedici kremin yan etkisi olabilirmi acaba ? birde ameliyattan önce rahim agzi yarası dondurttum bu ayın yedisinde olmam gereken reglimi olamadım. Dr aradım gel dedi rahim agzında tıkanma olmus olabilir açarız dedi. Acaba bundanmı oldu gerci reglim hep duzensizdir ama hic tüylenmedimm şimdiye kadar. Bir de şu sarımsak yağlı şampuan kullanıyorum dokulmeye karsı aktardan aldım omu yaptı acaba ? bilemiyorumki :((( yarın endokrine goruncem hormonsalmı nedir offf offff :(((

Bende acık tenliyim kıllarım hem az hemde açık renkti. Dogumdan sonra göbekte ve gögüs uclarında kıllanma oldu fazla degil ama renk kalın ve siyah. Benim ki hormonel. Seninde belki hormonlarla ilgilidir. Birde benim guatırım vardı. Dogumdan sonra degerlerim bozulmustu

canım, yarın barış bey'le görüşmen var. ben de heyecan yaptım şimdi bak. aklındaki soruları bir kağıda not al konu başlığı olarak, yoksa kesinlikle unutursun, bilesin. çarşamba günü de naci bey'e gidiyorsun. seni ameliyatın tüm sonuçlarıyla mutlu edecek doktoru seçmen dileğiyle canım. sen doktorunu seçene kadar sustuk, bekliyoruz.
her şey gönlünce olsun tatlım. :112:

Yaprakcmm canımm evet çok heyecanlıyımmm, listemi de yaptım :) detayları mutlaka paylasacağım..
Görüşmeler yaklaşık ne kadar sürüyor? Yarın 3'te randevum, 5'te de Bakırköy'de dişçi randevum var umarım yetişebilirim, koşuşturmalı bir gün olacak :)

Ameliyattan önce ameliyat olacak bölge ve kesi yerinde o ince tüylerin bile olmaması lazım.Bunun içinde ameliyattan önce o bölge jiletle iyice temizlenir canım.Tabi bu durumdan sonra o bölgedeki o incecik ve açık renk tüycükler malesefki koyu renkte ve kalın çıkmaya başlar.Benimde ameliyattan önce gögüs uçlarımda birkaç tane kalın kıl çıkıyordu.Fakat ameliyattan sonra biraz çogalma yaptı :50: Ben iki kezde burun ameliyatı oldum.Burun ameliyatındada burun içindeki kıllar temzileniyor.Ameliyattan sonra burun içindeki kıllarım malesefki daha uzun çıkmaya başladı ve burun ucumda hafif kaldırıldıgından bazen görülüyor :14: Yapacak birşey yol,ya bu kılları kabul edeceksin yada aldıracaksın...

Çözümü ne canım ? çok moralım bozuk çok 1 haftadır kafayı yicem bu nasıl oldu diye :(( meme basında ufak tefek tuylenmeyi anlarımda göbek etrafı ve meme arası artı etrafı ne demek yaaa :((( bu iz kaybedici kremin yan etkisi olabilirmi acaba ? birde ameliyattan önce rahim agzi yarası dondurttum bu ayın yedisinde olmam gereken reglimi olamadım. Dr aradım gel dedi rahim agzında tıkanma olmus olabilir açarız dedi. Acaba bundanmı oldu gerci reglim hep duzensizdir ama hic tüylenmedimm şimdiye kadar. Bir de şu sarımsak yağlı şampuan kullanıyorum dokulmeye karsı aktardan aldım omu yaptı acaba ? bilemiyorumki :((( yarın endokrine goruncem hormonsalmı nedir offf offff :(((

Tabi hormonel bir durumda olabilir bu tüylenme sebebi.İz giderici kreminin kullanma prospektüsündeki yan etkiler bölümünü bir oku bakalım.Rahim agzı yara yakmanın bu sorunu oluşturacagını sanmıyorum.Bu arada bu ameliyattan sonra adet düzensizligi yaşayan birçok arkadaşımız oldu,bende bu listedeyim malesef :50: Ama birkaç ay sonra düzeliyor merak etme.Doktoruna yinede görün canım :34: Bu arada bu yakma işleminin birde dondurma işlemi varmış.Sen hangisini yaptırdın canım? Bende yaktırdım fakat iyi bir sonuç alamadım,özelde bir doktor dondurma işleminin daha kalıcı ve güzel sorunsuz bir sonuç verdigini söyledi ..O işlemimde var benim,beklemedeyim ama :18:
Saç için kullanılan özellikle saçı gürleştiren,saç çıkmasını saglayan şampuanların vücuda çok temas edilmemesi,çabucak temizlenmesi gerekiyor.Buda bir etken olabilir.Bu şampuanı kullandıgında kafanı egerek yıka,vücuduna temas etmesin bence :34:

Memeleremiii :((( kabus gibi bişey bu :((( göbek falan belli bir bölge değilki baya geniş bir alan mahfoldum benn :(

Canım her yere epilasyon yapılıyor, ben göbeğe yaptırıyorum mesela, yağlı bir bölge olduğu için hiç acımıyor, göğüsün de hiç acıyacağını zannetmiyorum. Düşünürsen tabii, düşünmezsen belki zamanla geçer.

Yaprakcmm canımm evet çok heyecanlıyımmm, listemi de yaptım :) detayları mutlaka paylasacağım..
Görüşmeler yaklaşık ne kadar sürüyor? Yarın 3'te randevum, 5'te de Bakırköy'de dişçi randevum var umarım yetişebilirim, koşuşturmalı bir gün olacak :)

Fazla uzun süreceğini sanmıyorum canım, ben biraz beklemiştim, ameliyattan geç çıkmıştı. Öyle bir aksilik olmazsa yetişirsin.
Beklerken önce-sonra resimleri inceliyorsun, görüşmede de önce resim çekiyor, sonra protezleri gösteriyor, sonra sorularını cevaplıyor. İstersen protezleri sütyenin içinden denettiriyor.
Ben de merakla bekliyorum izlenimlerini, mutlaka uzun uzun yaz olur mu :29:

çok sürmez canım. ihtiyacın olan süreye göre değişir az çok. barış bey'in muayenehanesi nerede, beşiktaşta nereye gideceksin bilmiyorum ki. sen güzelce yap görüşmeni, dişçiye de birazcık gecikeceğini söylersin gerekirse. sonuçta istanbul orası. emin ol çok kişi ister istemez geç kalıyordur randevusuna. anlayışla karşılayacaklardır.
geç kalacağım diyerek barış bey'le görüşmeni oldu bittiye getirme. önemli kararlar alacaksın sonuçta. :112:

Son düzenleme:
Back