Amele gibi duruyor dimibencede yaa..Ama bak bu çok güzel olmş...Eki Görüntüle 509582
resim eklemek için once upload mı ne onumu etmek lazım ?
Buraya eklemek içinmi? Bilgisayarına ekle,yorum yaz üstte ataç işareti varya oraya tıklayınız,dosta ekle de,sonra resmi tıka...sonra neydi yahu :)) Sen yao bunu gerisinide yaparsın
arkadaşlar benim yerimde olsanız ne yaparsınız,, bnm ön dişlerim çarpık 4 tanesi.. lamine yaptırayım dedim dr porselen dedi işte beyazlatma istedim en fazla 1 ton açılır rengi iyi dedi amalgam dolgularım vardı onlarıda kompozit yapacak beyaz olacak.. gülüş estetiği olacak kısacaa rahat rahat kahkaha atabileceğim.. 2000 tl gibi bi rakam verdi. 1 hafta içinde bitecek... ama biliyosunuz ki meme büyütme ameliyatıda olmak istiyorum maddiyat zorlayacak çalışmıyorum da ben ... hangisine öncelik vereyim sizce????
şu an için memeyle ilgili görüşme yapmadım fiyatta almadım.. devlet yada özel farketmez dr a bağlı...
Kizlar forumda 12 saat mesai yaptim bgn sikintidannnben dert yanma sayfasi varsa oraya gecicem kotu bi gundu :/
bende porselen doğal durmuyo dedim ama dr yok o porselenin içindeki madde ve kalitesi ile ilgili dedi içinde hiç mtal olmayan tamamen dğal ışığı gerçek diş gibi yansıtan dedi... bnm psikolojimi etkiliyo diylerimm.. tabii meme de öle.. eşimi para konusunda ikna etmem gerek... kredi mredi aldıracamm artıkk.. 2sinide istiyorummbende yaptırcam canım laminate kaplama ilk ön 4 diş bende de sorunlu ... bana da tanesi 700 dedi dr. ben porselendense lamineyi tercih ederim . lamineler daha doğal duruyor. tabi gene doktoruna bağlı bu doğallığı elde edebilmek. meme için herhangi bir girişimin yoksa en çok hangisi kafana takılıp seni rahatsız ediyorsa onu yaptır derim... gerçi ben ilk dişlerle başlamıştım ama burundu memeydi göbekti hepsi oldu bir dişler sona kaldı :)))
diğer işlemlere verdiğim para beni rahatsız etmiyor sonuçta meşakatli işler ama dişe gelince o kadar para vermek zoruma gidiyor açıkçası ...
bende porselen doğal durmuyo dedim ama dr yok o porselenin içindeki madde ve kalitesi ile ilgili dedi içinde hiç mtal olmayan tamamen dğal ışığı gerçek diş gibi yansıtan dedi... bnm psikolojimi etkiliyo diylerimm.. tabii meme de öle.. eşimi para konusunda ikna etmem gerek... kredi mredi aldıracamm artıkk.. 2sinide istiyorumm
ımmm evet diğerlerine nispeten daha güzel :)))
ben geçici yaptırmıştımmm.. elimin üstünee... elde durmuyoo 3 günde geçti.. ayak bileği ne fln ay yıldız yaptırmışlar yabancı mankenler... izler için çokk iyii... kalıcı yaptırmam ben korkarımm acıya dayanamıyorummm..
hiç korkma canım acı eşiği yerlerde sürünen ben bile 5 tane yaptırmışsam herkes yaptırır :)) yalnız dövme bir tutkudur . 1 yaptırdınmı gerisi gelirde gelir :)
Amin cnm hayırlı Cumalar bütün güzellikler bizimle olsun.Hayırlı Cumalar herkeseeee......Gününüz aydın,kazancınız bol,kalbiniz sevgi dolu olsun..Tüm dilekleriniz dualarını kabul olsun innşalllahhh.....
Amin cnm hayırlı Cumalar bütün güzellikler bizimle olsun.
Tatlım genital estetik bölümüne tecrübelerimi anlattım bu konuda bi sorun olursa cevaplarım.Yazını okudum bende oraya yazdım.
he gosteririm sana bir ara :) diger basliga attihim memidin altina yapilan dovmeyi gordunmu seninde dovme resimleri attigin baslikta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?