birde sunu anlamiyorum hadi diger dr meslektasi oldugu icin git gonlunu al diyo onu anladik hani bir gun basimada gelebilir diye o tarz konusmus olabilir. benmiyim hasta magdur yoksa dr mu magdur ? 28 gundur aci ceken psikolojisi ve bedeni bozulan benimde doktora ne olduda gonlu kirildi ? siradan devlet hastanedinde basit bir bogaz muayenesinde hasta dr neden surati asik muayene ediyor diye doktoru sikayet ediyor drun savunmasi aliniyor. ben neler yasadim genede sabirla izni bitsin bekledim bisey yapmadan. suclu birde benmi oldum yani. illa diger hastalar gibi often puten seylerle doktorami saldirmam gerek bumudur hakli cikabilmenin tek noktasi ? :/ yada hakkini ve yapilan haksizligi savunabilmenin ?
sikayetlerimi yaptim ben . sonuc alana kadarda saglik bakanligina kadar yazacagim. haklarimi aramaya basladim. ben izinden donmesini bekledim sonuc degisir diye ama degismedi . bende sikayet basvurularimi yapiyorum. doktorumu toplsmda 3 defa gordum ameliyat oncesi sonrasi ve direnlerimin alindigi gun . benim onla bir sorunum yokta onun hastalariyla baya bir sorunu var sanirim. neyse....
Canım benim,üzülme..Zaten gögüslerinde bir sorun görmedim.Zamanla çok güel olacak bence.Karnındaki durumda iltahaplanma oldu sanırım,o yüzden öyle açılma oldu ve daha yeni bir ameliyat oldugu için kötü bir görüntü veriyor..Fotograflarınada uzun uzun yazdım zaten,sen kendini bu yönden kötü hissetme yani işte berbat halim falan,böyle yazma olurmu
Doktoruna gelince,dedigim gibi yaparsın,gerisinide kendi bilirHaklı olan zaten kazanır..O kadar...Hadi artıkk,üzülme..
sagol cansin inan cok yardimin oldu hakkini helal et...
Helal olsun canım benim,yardımım olduysa ne mutlu bana :13: Her zaman buradayız dedigim gibi,ne zman istersen yazAma seni üzgün görmeyelim.Kendinede,vücudunada haksızlık yapma,gereken bakımı,ilgiyi göster,vücudunla barışki o da sana iyi tepkiler versin
tamam :)))) evreni iyi yonlendir diyosun peki oyle yapalim.
Ayynenn öyle diyorum canımHerşey çok güzel olacak cicilerim,üzülmeyin siz..Ben sizlere çok iyi bakacagım de,sizi böyle bir hale getirdim ama böyle bırakmayacagım de,size ciciler alacagım,en iyi ileçları kullanacagım,zaman sonra eger begenmezseniz size süprizler yapıp bu hale getirecegim olmazsa de Eki Görüntüle 509539 Eki Görüntüle 509540 Yani ben sizi üzmem merak etmeyin de,sev okşa onları..Ama kimse yanında olmasın unları yaparken ve konuşurken olurmu Canım benim,seni biraz güldürebilmek,moralini düzeltmek için yapıyorum haa..Umarım faydalı oluyorumdur Kıymetimi bilin yoksa döverim
Bende kasık bölgeme böyle bir yazı yazdırabilirim,kanımcaNasıl sizce...Eki Görüntüle 509554 Eki Görüntüle 509555
kasık dövmesi bende cok seviyorum ama malum koca göbegim ve iğrenc catlaklardan hiç cesaretim olmamıstı ... yalnız şu kücük resimdeki hatunun baklavalar yakıyor hee :)
Ayy evetBenimde baklavalarım vardı,şimdi şekerpare oldular En kıssa zamanda yüzmeye başlamalıyım :44: Kasıkta dövme çok sexy,araştırıyorum bakalım Olmazsa belime yaptırırım,o da güzel,dikkat çekici duruyor
ya bebeim bele yaptırma bence benimde içim gidiyor bele ama artk çok sıradan oldu ne bileyim sanki herkeste olabilecek birşey moduna dönüştü hani yoldan geçeni çevirsem beline baksam dövme çıkcak gibi :)))) genede sen bilirsin ama bende sevmeme rağmen yaptırmıyorum sıradanlaştı diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?