Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

bu basligami attik acaba karistirdim hee bulursun sen ben teldeyim suan :))) ayyy neyse varam gidem dikisleri teslim etmeye :)

bu nasıl arzum yeni cicişlerin yanında güzel durur :)) tabi yıldız daha küçük olabilir :) hayat felsefenide ingilizce şekilli bir yazıyla çizittiriverirsin :)

Buradaymış kız... Bende benim konumda arıyorum :)) Güzel evet ama kışkırtıcı gelmedi,yani hani ovvv sexy..falan degil yeri iyi degil.Meme altı kesisiyle ameliyat olupta izini kapatmak isteyenler için olabilir..Dövme dedigin yeri biraz gizli bir yerde olacak,ucu görünecek gerisi görünmeyecek..Dikkat çekecek merak uyandıracak..O yüzden kasık bölgesi düşünüyorum Allahım yaaa..Çok sexy im...

woooowww seksu seytan seni hihihi

hastaneye gittim doktorum cok seker bir adammis yahuuu ilk once dedim kazim bey acicakmi once bu konuda durust olalim ben hemen bir emla kapayim geleyim dedim guldu oda yok acitmam ben dedi :) gec bir gorelim dedi neyse bakti alalim dedi ben zirrrr tabi :) yanasti dikis almaya tabi ben elletmiyom dedi hadi gobek deligimin ordaki dikis icin beraber alalim tuttum elini uclari kesti hadi cekiyoz dedi tamam dedim ama cekiyoz beraber ben ayyyy diye bagiriom hihihi sonra acidimi dedi yok dedim niye kulagimi patlattin o zamn dedi hihihi :) sonra karnimdakine geldi sira adamin elini birakmiyom ahaha e birakta dugumleri keseyim dedi biraktim bir elimi hemsire tutuyo kizin elini sikmaktan morarttim heralde :) diger elim doktorun bilekte : D neyse ortadan kesti yanlardan kesti dugumleri gene beraber cektik :))) goguslerde biraktim artik drun bilegini sol gogsu aldi orda aci duymadim ama dikisler gec kalmis almaya gomulmus. sag taraf cok acidi gomuldugu icin ucu bulmaya calisti ama uc yok meme basi dikisinde neyse kucuk bir pincik kesti onuda cekti butun acim sag meme ucu oldu o kadar... :)))) doktor cok anlayisliydi sagolsun. neyse hastaneden ciktim ama sanirsin ucuyom bu dikislerin psikolojik agirligi cok yormus beni hic ameliyat olmamis gibi hafiflefim vallahii.... simdi geldim yatiyorum oh mis valla dikis illetindende boylelikle kurtuldum
..

Son düzenleme:

Maceralı ve eglenceli bir dikiş alma olayı yaşamışsın Neyse geçmiş olsun,kurtuldun sonunda Çok mutlu olmuşsun belli,sevindim canım..Hadi şimdise sabırlı olup beklemenin zamanı Bakalım zaman sana neler getirecek

evet cnm benim yaaaaa :) bu arada doktorum gece beni aramis :/ ?

Aaaa.... Gerçektenmiii,neden gece aradı acaba:44::44:

bircok sebebi olabilir. yanlislikla, telefon cebindedir kendi kendine aramistir, tas dusmusmus olabilir, ayi cikmis olabilir, yolda kalmis olabilir, hava yagisli olabilir, sebeke yanlis yonlendirmis olabilir, yan yatmis camura batmis olabilir, telefonu gasp edilmis olabilir gaspeden kisi msjlarimdan beni merak etmis olabilir. yani vs.vs. cesitlenebilir sebepler ama eminim durumum icin aranmadim ozellikle :)))

Ayy ilahi kız seni güldürdün beni,Allahda seni güldürsün emi..Amin... :))))

Yok bence pişman oldu,yaptıgı hatayı anladı ve aradı seni

Ayy ilahi kız seni güldürdün beni,Allahda seni güldürsün emi..Amin... :))))

Yok bence pişman oldu,yaptıgı hatayı anladı ve aradı seni

hihihi oyle ama :))) bilmiyorum bebeim belkide sikayet mercileri kendisine ulasmis olabilir. yani hatasini anlayip arayacagina ihtimal vermiyorum. amin bu arada gulucuklerin daim olsun cnm bnm.

hihihi oyle ama :))) bilmiyorum bebeim belkide sikayet mercileri kendisine ulasmis olabilir. yani hatasini anlayip arayacagina ihtimal vermiyorum. amin bu arada gulucuklerin daim olsun cnm bnm.

Amin canım... Bilemezsin zamanın sana ne getirecegini..Belki herşey çok daha güzel olabilir Pozitif düşünelim,mutlu olalım.. :13: İstersen ara bir,gece beni aramışsınız de..Adım atmaktan korkma kendini geri tutma

:))) ben cok aradim biktim artik suluk gibi dr pesinden donmekten. ben gunlerdit sorunlarimi kendim asmaya calistim baska drlarla sorun cozmeye calistim . butun bunlar psikolojimi bozdu tum vucudum kurdesen oldu. yeni yeni atlatiyorum. en gerekli zamanda yanimda olmayan dr bundan sonrada olmasin onluk birseyim kalmadi artik benim. revizyonluksamda zaten kendisine gitmem artik baska drla cozerim sorunumu . suan ihtiyacim kalmadi kendisine ihtiyacim oldugunda aramaliydi haksizmiyim :)))

pişşşttt napıosunuz hatunlarr
bir dövme muhabbetidir gidior demiştim ya ben de istiorum diye arzum sen şimdi kasık bölgesine falan diyince benim de kafama yattı valla bakırköyde bir yer biliorum arkilerimd e hep oraya gitti yaptırdılar çok da memnunlar

canım dila benim bildiğim kadarıyla gayet iyi, hatta yakın zamanda burun ameliyatı da oldu ameliyatın ilk günlerinden birinde arkadaşıyla eğlenmeye gitmiş o derece iyi )))))

dila arkadaşımız dönse keşke... (dila28) dilacım, umarım iyisindir...

Valla ben misafir,kalabalık falan işte Anca ..Pazar günüm mahvoldu

Ayy evet yaaa....Bu dövme işini bende çok taktım kafaya İyi biryerse valla yaptırırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…