• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ayy buradayım şekerim :6::6: Sorma hafta sonu misafirleri vardı:24: Yeni gittiler anca gelebildim.. Üff.... Ben bugün FENERBAHÇE ninmaçına gidecektim yaaa... :43:

Sen nasılsın,moraller nasıl bakiyim :29:

hihihi bende gelsem pastalar borekler corekler yapsan bana :))) moral iyi bakalim ;)

istde cok uzman ve temiz bi yer biliyorum ben cok memnunum isteyen olursa gidebilir cok ince calisiyorlar ;) benim dovmecimdir kendileri.

hihihi bende gelsem pastalar borekler corekler yapsan bana :))) moral iyi bakalim ;)

Valla ben daha istirahatteyim canım.Mutfaga hiç girmedim,keteleri,börekleri annem yaptı :56: bizde yedik.Yani yerken çok yoruldum :125: :1: Bilegimden dolayı canım,zorlamak istemiyorum acıyor çünkü :43:
Moraller iyi haaaa..... :52::62::64::65::66: Ama buuuuuuu çoooookkkkk iyi birrr haberrrrrrrrrrr........ :124:

Valla ben daha istirahatteyim canım.Mutfaga hiç girmedim,keteleri,börekleri annem yaptı :56: bizde yedik.Yani yerken çok yoruldum :125: :1: Bilegimden dolayı canım,zorlamak istemiyorum acıyor çünkü :43:
Moraller iyi haaaa..... :52::62::64::65::66: Ama buuuuuuu çoooookkkkk iyi birrr haberrrrrrrrrrr........ :124:

bir annem bilem yok bana borek corek ypcek uhuuuu . afiyet bal seker olsun bebemmm :))) ivit iyiyim sukur. :) iz kapatici kreme basladim ama ne kadar sure kullanmam gerek bilmiyorum vallahi ? birde sporcum gevsedi gibi yenisini almak gerekmi ? dovmecimi verim de adres yazmak yasakmi ?

bir annem bilem yok bana borek corek ypcek uhuuuu . afiyet bal seker olsun bebemmm :))) ivit iyiyim sukur. :) iz kapatici kreme basladim ama ne kadar sure kullanmam gerek bilmiyorum vallahi ? birde sporcum gevsedi gibi yenisini almak gerekmi ? dovmecimi verim de adres yazmak yasakmi ?

Valla yakın olsaydık sana Erzurum ketesi getirirdim..Yede nasıl olurmuş gör valla annemin ellerine saglık :56:.Pek bir güzel yapar,kimse eline su dökemez bu konuda :16:

Sporcun gevşedimi?? Ödemler gidiyor demekki,olsun.Rahatsız ediyorsa al canım benim :34: Ay Yıldızın sporcu sütyeni çok şık ve kullanışlı,tavsiye ederim.Netten bak hayatım :34:
Özelden adresi yazabilirsin,buraya yazmak yasak olabilir :34:

$phoca_thumb_l_7.jpg $gobek3.jpg Ya ben böyle mor işikta belli olan birşeymi yaptırsam..Manyak defşet güzel duruyor :52: Birde göbecigime pıercing taktırayım en iyisi :27:

Back