Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzumcum hani havuz partisi yapacaktiniz. dikislerin duzeldikten sonra yaparsiniz belki.
bu saaten sonra istanbulda güzel hava bulup açık havuza gitmek imkansız.
Ayy evet yaa Aksilikler oldu işte.Havalar sogumazsa yaparız yine tabiki Olmazsa kapalı havuza gideriz Bana herşey uyar vallahi
oglen yemegi ,yada aksam yemegi duzenliyebilirsiniz. onemli olan hep beraber biraraya gelmek. muzikli bir yere gidip kurtlarinizi da dokersiniz :)eminim gelmek isteyecek cok kisi olacaktir:)
Canım mesaj kutunu boşalt :)
Canım mesaj kutunu boşalt :)
kızlar albumu kaldıracagım bir sure sonra bakıp bir yorum yaparsanız sevinirim...
Canım beniimmm.... İnşallah birkaç ay sonra yine buraya kızlar daha iyiyim ve mutluyum,boşuna üzmüşüm kendimi..Şeklinde yorumlarını yazarsın bizde okuruz Gerçektende şu an birşeyler demek için çok çok erken bir zaman.Fotograflarınada yazdım ama burayada yaziyim..Lütfen sana yakın olan,gidip gelmen kolay olacak bir yerde bir plasik cerrah bul ve sürekli onunla iletişim halinde ol tatlım..Herşey düzelecek emin ol Gögüslerin çok daha iyi bir duruma gelecek,karnındaki dikiş yerlerindeki sorun çözümlenince daha iyi bir duruma gelecek ve izlerin silikleşecek.Silikleştirmek için kremler,silikon bantlar kullanacaksın gerekirse..Hücre yenileyici ilaçlar kullanırsın,metabolizmanı kuvvetlendirirsin canım..Herşeyin çözümü var,ölümden başka.Lütfen üzme kendini olurmu.Sen üzüldükçe,olumsuz düşündükçe iyileşme devrende olumsuz,sorunlu geçer bunu unutma..
cok sagon canim yaaaa vallahi sizlerinde destegi olmasa cinnetlik olcam o sekil yani. dediklerini dinlicem ankaradan bir dr arastircam veya gene konyadan ama baska bir dr. en yakin buralar bana. gerci konya denince tuylerim kalkiyor hayatimda bir kere gittim pismanlik sonu ikinci kez farkli dr olsa bile acaba diyorum . krem almistim ama dikisten sonra kullaniliyormus dikislerimi aldircak birilerini bulursam kremide surmeye baslicam ... insallah dedigin gibi bugunlere donup bosa uzulmusum derim ilerde. :)
Cnm herşeyin çaresi var.Moralini bozma ve güçlü ol.Hasta hakları var hakkını sonuna kadar savun.Allah yardımcın olsun dua et cnm.Merak etme düzelmeyecek diye imkansız diye hiçbişey yok.cok sagon canim yaaaa vallahi sizlerinde destegi olmasa cinnetlik olcam o sekil yani. dediklerini dinlicem ankaradan bir dr arastircam veya gene konyadan ama baska bir dr. en yakin buralar bana. gerci konya denince tuylerim kalkiyor hayatimda bir kere gittim pismanlik sonu ikinci kez farkli dr olsa bile acaba diyorum . krem almistim ama dikisten sonra kullaniliyormus dikislerimi aldircak birilerini bulursam kremide surmeye baslicam ... insallah dedigin gibi bugunlere donup bosa uzulmusum derim ilerde. :)
Cnm herşeyin çaresi var.Moralini bozma ve güçlü ol.Hasta hakları var hakkını sonuna kadar savun.Allah yardımcın olsun dua et cnm.Merak etme düzelmeyecek diye imkansız diye hiçbişey yok.
ayyy insallah bebeim yaaa parmaklarindan bal damliyor vallahi :) sende cenntlik oldun bile bu kadar sabirla yazdin yazdin bana hep :) canim dr receteye yazmis kremi. allahtan yani . ozel msjim acilsin tavsiyelerini alcam
cok sagon canim yaaaa vallahi sizlerinde destegi olmasa cinnetlik olcam o sekil yani. dediklerini dinlicem ankaradan bir dr arastircam veya gene konyadan ama baska bir dr. en yakin buralar bana. gerci konya denince tuylerim kalkiyor hayatimda bir kere gittim pismanlik sonu ikinci kez farkli dr olsa bile acaba diyorum . krem almistim ama dikisten sonra kullaniliyormus dikislerimi aldircak birilerini bulursam kremide surmeye baslicam ... insallah dedigin gibi bugunlere donup bosa uzulmusum derim ilerde. :)
Canım bana arkadaşlık isteği yolladın, kabul ettim. O kadar yazıştık ve albüm yap ona göre yorum yapalım dedik. Ama nedense albümünü yaptıktan sonra beni silmişsin. Şaşırdım ama önemli değil...
Doktor konusunda sana samimi olarak bir tavsiyede bulunayım. Bence sonradan gittiğin doktorun da dediği gibi, gidip doktorunun gönlünü almalısın ve inan bana şu aşamada sana en çok faydalı olacak olan kendi doktorundur!
Telefonla falan aramayı bırakıp direk kendisiyle görüşmeye gidersen hem muayene olursun hemde sorunlarına çare bulursun