Ayyy bende buranın bağımlısı oldum hakikatende.Aklım hep burda vallahi fırsat buldukça foruma giriyorum ne var ne yok diye.2 saat sonra evimdeyim bugünde bitti sayılır nihayet.Her günün sabahında heyecanla uyanıyorum hep az kaldı diye.Bu arada benim memişlerin fotosunu ekledim ama çokda utandım.Kocam dalga geçiyo memişlerimle ebemin memelerine dönmüş hatta ebeminki bile seninkinden diridir diye.Şimdi görsün bakalım ebesininkini vallahi sinirim bozuluyo artık.Sonrada yaptırayım deyincede yok böyle iyi gerek yok diyo.Aaahhhhh bu kocalar yokmu.Ben onun için yapmıyorum zaten kendim için yapıyorum ne derse desin konuşsun dursun.ooohhh be içim rahatladı yüzüne söyleyemiyorum tabi alıngan beyefendi.
Ayy ilahi Aslan cigim:) benicok guldurdun gorecek ebesininkiniAh bu erkekler hem boyle iyi derler bi de dalga gecerler yaptir guzelim yaptirrrr arkandayiz hepimiz. BU arada resimlerini gordum hazir girmsken buraya yapayim yorumumu maalesef canm emzirmesonrasi boyle buyuk deformasyonlar oluyor hepimiz yasadik biliyoruz. Bu arada diklestirmeden cok guzel olur senin memsler :) benim biraz daha buyuk ve seninkine nazaran daha sarkikti. Resimlerimi biliyorsun ona ragmen mukemmel oldu memelerim. Senn de olacaktir Allahin izniyle. Optum canm:)