• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ayyy bende buranın bağımlısı oldum hakikatende.Aklım hep burda vallahi fırsat buldukça foruma giriyorum ne var ne yok diye.2 saat sonra evimdeyim bugünde bitti sayılır nihayet.Her günün sabahında heyecanla uyanıyorum hep az kaldı diye.Bu arada benim memişlerin fotosunu ekledim ama çokda utandım.Kocam dalga geçiyo memişlerimle ebemin memelerine dönmüş hatta ebeminki bile seninkinden diridir diye.Şimdi görsün bakalım ebesininkini vallahi sinirim bozuluyo artık.Sonrada yaptırayım deyincede yok böyle iyi gerek yok diyo.Aaahhhhh bu kocalar yokmu.Ben onun için yapmıyorum zaten kendim için yapıyorum ne derse desin konuşsun dursun.ooohhh be içim rahatladı yüzüne söyleyemiyorum tabi alıngan beyefendi.

Ayy ilahi Aslan cigim:) benicok guldurdun gorecek ebesininkini:1:Ah bu erkekler hem boyle iyi derler bi de dalga gecerler yaptir guzelim yaptirrrr arkandayiz hepimiz. BU arada resimlerini gordum hazir girmsken buraya yapayim yorumumu maalesef canm emzirmesonrasi boyle buyuk deformasyonlar oluyor:( hepimiz yasadik biliyoruz. Bu arada diklestirmeden cok guzel olur senin memsler :) benim biraz daha buyuk ve seninkine nazaran daha sarkikti. Resimlerimi biliyorsun ona ragmen mukemmel oldu memelerim. Senn de olacaktir Allahin izniyle. Optum canm:)

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..Rabbim bu gece yaptıgınız ibadetleri ve duaları kabul eylesin inşallah....

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..Rabbim bu gece yaptıgınız ibadetleri ve duaları kabul eylesin inşallah....

Arzumcum sana bisey soracagim, ayyildizdan sutyen siparis edecektim kac beden uygun olur sence sen ayyildizin sporcu sutyenini kac beden kullaniyorsun?

Ya kizlar birsey soylleyecegim:)Kocam bugun ilk defa acikyurekli ve durust birsekilde iyi ki yaptirmisiz dedi. ( dun gece gecirdigimiz romantik! dakikialara istinaden olsa gerek). Sendeki degisim de cok farkediliyor dedi. Ben ameliyat olali tam 6 hafta oldu simdiye kadar da memnuniyetini anlamistim zaten ama bu itirafi beni cok ama cok memnun etti. Kimsenin bundan bir endisesi olmasin bence. Esler de mutlu oluyor:) bu arada esinizi nasil ikna ettiniz konusuna bi ara uzun uzun yazacagim ama pc den. Telden zor oluyor.

Ayy ilahi Aslan cigim:) benicok guldurdun gorecek ebesininkini:1:Ah bu erkekler hem boyle iyi derler bi de dalga gecerler yaptir guzelim yaptirrrr arkandayiz hepimiz. BU arada resimlerini gordum hazir girmsken buraya yapayim yorumumu maalesef canm emzirmesonrasi boyle buyuk deformasyonlar oluyor:( hepimiz yasadik biliyoruz. Bu arada diklestirmeden cok guzel olur senin memsler :) benim biraz daha buyuk ve seninkine nazaran daha sarkikti. Resimlerimi biliyorsun ona ragmen mukemmel oldu memelerim. Senn de olacaktir Allahin izniyle. Optum canm:)

Sağolun canlarım ya burda olmak sizlerle herşeyi paylaşmak ayrı bir keyif veriyo insana.Bizi bizden başkası anlayamazdı zaten.Hepimizde hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz.:14:İnşallah canım.Şimdiden kendimi sanki olmuş gibi ayrı bir havada hissediyorum daha farklı olmaya başladım şimdiden.Birde yaptırdıktan sonra kimbilir ne olur.:32:

canım bende meme büyütme ameliyatı olacağım bugün.akşam 6 da ameliyatım.çok heyecanlı ve mutluyum anlatamam.kendimi bildim bileli bunu istiyorum nihayet hayalim gerçek olacak umarım.:52: görüşmek üzere canımmm...

İnşallah ameliyatın çok iyi ve başarılı geçer.Umarım istediğin sonuca ulaşırsın.Allah yardımcın olsun.

Ya kizlar birsey soylleyecegim:)Kocam bugun ilk defa acikyurekli ve durust birsekilde iyi ki yaptirmisiz dedi. ( dun gece gecirdigimiz romantik! dakikialara istinaden olsa gerek). Sendeki degisim de cok farkediliyor dedi. Ben ameliyat olali tam 6 hafta oldu simdiye kadar da memnuniyetini anlamistim zaten ama bu itirafi beni cok ama cok memnun etti. Kimsenin bundan bir endisesi olmasin bence. Esler de mutlu oluyor:) bu arada esinizi nasil ikna ettiniz konusuna bi ara uzun uzun yazacagim ama pc den. Telden zor oluyor.

Ohh...ohh....Ne güzel şeyler bunlar böyle :34: Mutluluk kat kat artıyor,zincirleme herşeyede yansıyor tabi..İşte bu be arkadaşım :46:Mutluluğunuz,mutluluğumuz daim olsun İnşallah:16:
Eşini ikna etme meselesine gelince Engin tecrübelerini ve arkadaşlara ışık olacak bilgilerini merakla bekliyor olacağız.Eminimki birçok arkadaşımız bu taktiklere eşlerini ikna edecekler inşallah ve onlarda bizlerin yaşadığı mutluluğu yaşayacaklar :34:

canım bende meme büyütme ameliyatı olacağım bugün.akşam 6 da ameliyatım.çok heyecanlı ve mutluyum anlatamam.kendimi bildim bileli bunu istiyorum nihayet hayalim gerçek olacak umarım.:52: görüşmek üzere canımmm...

Ayy...Ne heyecanlıdırsın sen şimdii :52: Herşey gönlüne göre,istedigin biçimde olsun fıstık :16:Doktorun kim,hangi hastahanede ameliyat oluyorsun canım?Kendini iyi hisseder hissetmez aramıza dön yaz olurmu :29:Hadi şimdiden geçmiş olsun sana :54:

Back
X