Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Bu arada Shans arkadaşımızla yazıştık biz onun albümündede diyoruzki bir hafta sonu toplanıp havuz partisi yapalım.... Ne dersiniz kızlar,kim katılmak ister parmak kaldırsın bakiyim

Ne guzel dusunmussunu, bende orda olsaydim kesin katilirdim, benim yerimede eglenin kizlar.bol bol foto cektirin bari bizde gorelim:)

İstanbuldanım canım bende ama oruçlu oruçlu havuz nasıl olur bilemedim. hangi gün ve nerede olacak bu parti?

Havuza girmek orucu bozmuyormuş şeker Şaka şaka Canım zaten bayramdan sonra olur.Simdi katılıma bakıyoruz,ona göre gün,yer belirlenecek
Kızla Aqua Dolphin Yada Aqua Marin de buluşabiliriz..Çokta eğlenceli geçer ne dersiniz

ben her türlü etkinliğe hazır ve nazırım kızlarr bayramdan hemen sonra yapalım bence kararlaştıralım hemen havalar fazla soğumadan gösterelimmm cicişlerimizi

Bu arada Shans arkadaşımızla yazıştık biz onun albümündede diyoruzki bir hafta sonu toplanıp havuz partisi yapalım.... Ne dersiniz kızlar,kim katılmak ister parmak kaldırsın bakiyim

evet Arzum haklı bir hafta sonu yaz bitmeden hem tanışma hem yaza vedalaşma partisi yapalım derim...:))))))

ben her türlü etkinliğe hazır ve nazırım kızlarr bayramdan hemen sonra yapalım bence kararlaştıralım hemen havalar fazla soğumadan gösterelimmm cicişlerimizi

evet Arzum haklı bir hafta sonu yaz bitmeden hem tanışma hem yaza vedalaşma partisi yapalım derim...:))))))

Bayramdan sonra hemen hızlandırılmış bir programla etkinlik hazırlayalım o zaman...Aqua Marin uyarmı size Sizin önerileriniz nedir??

sabirsizlikla bekliycez artik bizde, sizlerin bulusmasini:) eminim cok eglenirsiniz. bizler de fotolara bakar gelmis kadar oluruz.

bayramdan sonra olursa benide yazın listeye. yeni bikinimle ortalığı yakıcam :))

Bayramdan sonra hemen hızlandırılmış bir programla etkinlik hazırlayalım o zaman...Aqua Marin uyarmı size Sizin önerileriniz nedir??

ohhhhhhh be nihayet buldum yazıştığım yeri :)))))))......
Arzum kaç kişiyiz ???? sitemde sadece havuz var, isterseniz sitedeki havuzda olalım, ama tam gün olacaksak en mantıklısı tabii de Aqua Marine yada Aqua Dolphin....ama Aqua Doplhin daha da iyi değil mi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…