Bu arada Shans arkadaşımızla yazıştık biz onun albümündede diyoruzki bir hafta sonu toplanıp havuz partisi yapalım....Ne dersiniz kızlar,kim katılmak ister parmak kaldırsın bakiyim
Ne guzel dusunmussunu, bende orda olsaydim kesin katilirdim, benim yerimede eglenin kizlar.bol bol foto cektirin bari bizde gorelim:)
Bak havuz partisi yapıcaz biz..Katıl sende nerdensin sen?Istanbulmu??
İstanbuldanım canım bende ama oruçlu oruçlu havuz nasıl olur bilemedim. hangi gün ve nerede olacak bu parti?
Ben havuz partisini memelerden sonra alayım :)
Yahu niyee... Bakarsın,test edersin işte.Canlı canlı örnek görürsün kötümü
Kötü olur mu,nimet nimet...Silikon vadisi mübarek :))))
Bu arada Shans arkadaşımızla yazıştık biz onun albümündede diyoruzki bir hafta sonu toplanıp havuz partisi yapalım....Ne dersiniz kızlar,kim katılmak ister parmak kaldırsın bakiyim
ben her türlü etkinliğe hazır ve nazırım kızlarr bayramdan hemen sonra yapalım bence kararlaştıralım hemen havalar fazla soğumadan gösterelimmm cicişlerimizi
evet Arzum haklı bir hafta sonu yaz bitmeden hem tanışma hem yaza vedalaşma partisi yapalım derim...:))))))
Havuza girmek orucu bozmuyormuş şekerŞaka şaka Canım zaten bayramdan sonra olur.Simdi katılıma bakıyoruz,ona göre gün,yer belirlenecek
Kızla Aqua Dolphin Yada Aqua Marin de buluşabiliriz..Çokta eğlenceli geçer ne dersiniz
bayramdan sonra olursa benide yazın listeye. yeni bikinimle ortalığı yakıcam :))
sabirsizlikla bekliycez artik bizde, sizlerin bulusmasini:) eminim cok eglenirsiniz. bizler de fotolara bakar gelmis kadar oluruz.
Tabi canım,ekleriz mutlakaKeşke sende aramızda olabilseydin ama mesafeler işte
Bayramdan sonra hemen hızlandırılmış bir programla etkinlik hazırlayalım o zaman...Aqua Marin uyarmı sizeSizin önerileriniz nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?