Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

ne guzel bır bulusma olur valla katılmak ısterım ama uzaktayım malesef
bol bol resım cekınde bızde burdan bakarak gelmıs gıbı olalım.

bayramda alanyaya gidiyorum kızlar az önce ayarladım oteli :) çok mutluyum bende

Oooo... Hadi bakalım hayırlı olsun..Bol bol gez,eglen.Bizim yerimizede eglen olurmu Bizde Avşadayız kısmetse..Birde oranın tadına bakalım Çok güzelieglencesi bol bir yermiş valla çok merak ediyorum.Gidersek eger bol bol foto çekilirim zaten

avsa neresiki merak ettim. oh ne guzel tadini cikar tatlim.ozledim opuyorum

avşa için çok güzel diyorlar bakalım sende memnun kalacak mısın.

Yaa.. Kızlar yaa.... Dönüş için vapurda yer kalmamış Gidiş var,dönüş yok...Bugün aradık,bayramın üçüncü günü dönmemiz gerek.Eşimin ertesi gün işe gitmesi gerekiyor çünkü..Üfff yaa..Çok üzüldüm.Neyse vardır bir hayır diyerek kendimi avutuyorum.. Belki Çınarcık yaparız olmazsa... Ne yapalım,saglık olsun

Cnm üzülme vardır bir hayır bir sürü güzel yer var başka güzel bir yer bulursunuz.Bende bilet bulamamışken birden bire tek kişilik bilet buldum şansıma.O kadar araştırdım heryer doluydu ve ben vazgeçmiştim gitmekten.Cuma sabahı otobüse biniyorum.Çocuklarım tatilde annemin ve kaynanamın yanında kalıyolar onları almaya gidiyorum.Bayramın 3.günüde Allah'tan bir aksilik olmazsa burdayım.O yüzden 3 günümü iyi değerlendirmem lazım bol bol gezmek istiyorum.

Bugün benim kociş süpriz yapacakmı merakla bekliyorum bakalım.Bugün doğum günüm yeni ciciler alacakmı acaba.Yaş oldu 31 hep aynı yaşta kalmak istiyorum.

Bu arada herkesin mübarek Kadir gecesini kutluyorum.Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah bütün kullarının kalbinden geçen dileklerini ve dualarını kabul etsin.

Dogum günün kutlu olsun LİOOONNNNNN....... :109::109::118::124::124::124: AİLENLE BERABER MUTLU NİCE NİCE YAŞLARA CANIM ARKADAŞIM Her yaşın ayrı bir güzelligi var inanki30Yaşına geldigimde korkmuştum.Eyvah 30 pisikolojisine girmiştim.Ama inanki hayat benim için 30 undan sonra başladı Ne biliyim,sevdim ben bu 30 yaş durumunu Önemli olan zaten senin yaşın degilki.İnsan hissettigi yaştadır.Ben kendimi daha genç hissediyorum inanki bu dışımada vuruyor.Kimse bana 35 yaşındasın demiyor.Hatta 15 yaşında kızım ve 10 yaşında oglu oldugunu duyunce şoka giriyorlar Bunun mutlulugu daha güzel bence Süpriz olursa yazarsın artık buraya,bizde ögreniriz

Kadir gecenizde mübarek olsun arkadaşlar..Allahım herkesin duasını,ibadetlerini kabul etsin inşallah ....

vay vay vay..pastamız nerde kaldı acaba ...)))))))))...doğum günün kutlu olsun Lioncum...nice mutlu ve huzurlu yıllara !!!!!

shans18
vay vay vay..pastamız nerde kaldı acaba ...)))))))))...doğum günün kutlu olsun Lioncum...nice mutlu ve huzurlu yıllara !!!!!

Teşekkür ederim kızlar :109: en güzel pasta sizin olsun cnm.Aynen arzum'cum katılıyorum sana bende kendimi çocuk gibi hissediyorum yaşım ne kadar ilerlerse ilerlesin içimde büyümeyen çocuk ruhu var hala.Geçen gün işyerine bir bayan geldi benim bekar olduğumu zannetmiş çocuklarım var deyince inanamadı hiç göstermiyosunuz deyince bende ayrı gururlandım tabi.Cnm sende maşallah taş gibisin eskimeyen yıllanmış şarap gibisin yani.En iyisi her şeyi dolu dolu yaşamak yaş kaç olursa olsun.Yazmazmıyım süprizi ilk sizinle paylaşacam.Sizi seviyorum ve öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…