- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
benim yaptirali iki ay oldu sentunus, esim hic yapay bulmadi gayet dogal olmuslar diyor sonuncta hergun elliyor, cok samimi oldugum iki arkadasima da itiraf ettim ve gosterdim uzerimde ince askili bluz oldugu halde anlamamislardi degisikligi. acip gosterdigimde ise cok dogal buldular hatta ikiside bu kis yaptirmaya karar verdi.
aynen ben de kalçamı beğeniyorum :)
biraz kocaman ama küçük olmasından iyidir..
bu cup ölçüsü falan nasıl oluyo?
olmuyo ben çok denedim hurma büyütüyo dediler her gün hurma yedim çinko tablet aldım.. çinko eksikliğinden diyee ıhhh yok olmuyoo.. haplarıda kimse önermiyoo sadece adet dönemindeki gibi geçici bi dolgunluk veriyolarmışş boşaa kaç kutu millet albress kullandıı bi ara heryerde reklamı vardı bak artık yok bile millet uyandıı artık
forumda var doğru sütyen ölçüsünü bulma gibi bişey.. şimdi meme altından ölçeceksin bide meme ucundan ölçeceksin aradaki farka göre A B C D oluyo ama kaç farkla A B C D tam bilmiyorum mesela bnm kiler küçük zayıfımda biraz. meme altı 72 meme ucundan 79 bnm kisi. arada 7 fark var.. ben 18 fark fln olsun isterim..
hmm şimdi anladım canım sağol benim altı 77 ucu 89 çıkıyo böyle hesaplandığını bilmiyodum ben de en azından 5 cm büyütmek istiyorum..
fiyatları nasılmış bu konuda bilginiz var mı?
benim 425cc takildi canim. b cup idi d cup oldu ameliyattan sonra eski kiyafetlerimi giyemiyecegimi dusunmustum genelde hepsi s bedendi ama hepsi gayet guzel oldu hatta simdi eskisinden daha cok yakisiyor diyebilirim.tek fark eskiden pedli sutyenler giyiyordum simdi ince pedsiz sutyenler kullaniyorum.
iyiymiş senin meme dokun var.. fiyatlar tamamen dr ile alakalı sanırım.. 4500 ile 8000 9000 e kdr çıkıyor sanırsam ama ameliyat olan arkadaşlar seni daha iyi bilgilendirir.
beratti ben bile kadın olduğum halde ellesem anlamam yaa doğal mı değil mi daha önce hiç meme ellemedim kiD bnm kileri memeden saymayalım.. kızım bile eşim tomb raider diye bi oyun var onu oynarken orda angelina jolie gibi bi ffüze gibi memeleri olan kadın görmüş aaa baba bu kadının memeleri var demiş.. yavrum zavallı oda meme göremedi. :)
beratti ben bile kadın olduğum halde ellesem anlamam yaa doğal mı değil mi daha önce hiç meme ellemedim kiD bnm kileri memeden saymayalım.. kızım bile eşim tomb raider diye bi oyun var onu oynarken orda angelina jolie gibi bi ffüze gibi memeleri olan kadın görmüş aaa baba bu kadının memeleri var demiş.. yavrum zavallı oda meme göremedi. :)
Allah muhabbetinizi arttırsın.Ne güzel forumda böyle hoşsohbetler edildiğini görmekÖzlemişiz vallaha.. Biraz işim var mutfakta,dönmeye çalışırım
arzumm nerde kaldin?
Arkadaşlar....Bizi bizden başkası anlamaz.Gögüslerimizde yaşadığımız görüntü,şekil bozukluğu,küçüklük büyüklük,asimetri durumu....Bu yüzden ailemizle yaşadığımız sorunları ve bizim aramızda yaşadığımız sohbetleri ayrı bir konuda paylaşmanın daha doğru olacağını düşünerekten bu konuyu açmak istedim.Selam sabah,buluşmalar,organizasyonları,geyik sohbetlerini buradan yaparsak diğer konularda kirlenmez,güzel bir paylaşım geyik olur diyorum.Siz ne dersiniz???Eeee....O zaman hadi sohbete
berattıcım bı kac gundur yoktun nerelerdeydın ?
dun doktordaydim canim treden geldigimden beri mide bulantim vardi midem de problemim var galiba demistim ya, hafta sonundan beri bulantilarim artti birde cok halsizdim kafami kaldiramiyordum kan ve idrar tahlili yaptirdim bakalim sonuca gore doktor yonlendirecek.bugunde sabahtan arkadasim geldi iki cocuguda bende etti 4 cocuk): boyle idare ediyoruz iste:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?