:)) bosver yazarlar onlarda zamanla
Valla burası geyik sohbeti topigi..Kim ne isterse yazabilir,herkese açık yaniBilgi alışverişi yapılabilir,yaşanan sorunlar burada paylaşılabilir..aklınıza ne gelirse Mesela forumda bir kıskançlık muhebbetleri dönüyor bu ara.Bir kadın bir kadını neden kıskanır?? Neden böyle şeyler yapar..Bununla ilgili paylaşımlar burada yapılabilir
insana fikir oluyo oluyo hem resimleri görünce.. biz şimdiye kdr kimin memesini gördükki.. biri çocuk emzirecekte öle görecez ki niye bakalım manyakmıyız... silikon takıldığı için merak edip bakıyoruz.. tv lerde denizakkaya ebru şallı demet akalın memeleri var.. ve de güzel bence. demet akalının kiler fln iki top ayrık ayrık.. sizinkiler daha güzel..
ben çok merak ediyorum büyütme yapıldığında dokunulduğunda doğal olmadığı hissini veriyo mu?
herkes yapay durur güzel olmaz falan diyo ama hiç yaptıran biriyle konuşmamıştım iyi oldu:)
yaşın küçük daha büyür diyenler de var 20 yaşındayım daha büyür mü??
şuanda 90 cm aslında kötü değil ama ben biraz daha büyük seviyorum
bnm kiler 12 yaşında büyümeye başladı çok sevindim.. ama o kdr başladılar gerisi gelmedii o yaştan beri aynııı
90 derken o ölçünün değil cup ölçüsünün öenmi var o sırt genişliği
....
neyse ki çözümü var, değil mi? geçmişi unut, ileriye bak! :112:
kk yı keşfettiğimde bile cup ölçüsünün ne olduğunu bilmiyordum. bir süre sonrasında öğrenmiştim. deneyim kazanmak güzel şey değil mi.. :112:
benim de liseden beri aynı:)
umudum da yok fazla değişebileceğinden yana ama bakalım bi kaç doğal yöntem denemek istiyorum..
inşallah bende olacağım amaliyat çok istiyorum ama maddi birikim yapmak lazım çalışmıyorumda.. belki seneye mart gibi olursam yaza hazır olur..
belki hiç bir yerim güzel değil ama popom maşşalah çok güzeldir.. ama bu ara spor yapsam iyi olacak sanki selülit çıkıyor gibi geldii.. almeda halt etmiş.. hiç sewmem o kızı.. bende sewerim oynamayı özellikle kalça hareketlerini..
bana o hıssı vermıyo yanı gayet doğallar ama evlı olan arkadaslarım daha net bı cevap verır sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?