Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

:)) bosver yazarlar onlarda zamanla

Valla burası geyik sohbeti topigi..Kim ne isterse yazabilir,herkese açık yani Bilgi alışverişi yapılabilir,yaşanan sorunlar burada paylaşılabilir..aklınıza ne gelirse Mesela forumda bir kıskançlık muhebbetleri dönüyor bu ara.Bir kadın bir kadını neden kıskanır?? Neden böyle şeyler yapar..Bununla ilgili paylaşımlar burada yapılabilir

bende onu anlamıyorum işte..tam tersıne oda memelı oldu dıye mutlu olmalı dımı ...
burda amelıyat olmak ısteyen evlı arkadaslar resımlerınıze belkı kocalarıyla beraberde bakıyo..
bu durumdan rahatsız olan arkadaslar varsa resım eklemesın o zaman..
ben burdakı uyelerın bırbırının resımını alıpp dıger uyeyle dedıkodu yapcagını sanmıyorum ayrıca kı yapıyosada bu onun acizliğidir!!

evet öle bi muhabbet dönüyoo ama konunun başını bilmediğim için kim haklı kim deil anlayaamdım bende... yaa resimlerde kimsenin yüzü gözükmüyo ki... ben o resimleri gördükten sonra sokakta görsem memesinden mi tanıyacam birini.. ilginç.. ama resim gösteren varsa öle çok ayıpp gerçekten.. o kişi resim koyduysa amaçç ne forumdakilere göstermek değil mii ztn.. sağ olsun arkadaşların bazıları kabul etti beni bende baktım resimlerine.. bence herkesin ki de çok güel kendi vücutlarına göre...

insana fikir oluyo oluyo hem resimleri görünce.. biz şimdiye kdr kimin memesini gördükki.. biri çocuk emzirecekte öle görecez ki niye bakalım manyakmıyız... silikon takıldığı için merak edip bakıyoruz.. tv lerde denizakkaya ebru şallı demet akalın memeleri var.. ve de güzel bence. demet akalının kiler fln iki top ayrık ayrık.. sizinkiler daha güzel..

burda mesela arzu berattıı ve bı kac arkadassımın dısında kımsenın msnı yok bende..
bazı arkadaslar hariç, arkadas listemdeki kimseyı tanımam etmem, yuzunu gormedıgım insanlar.
onlarda benımm yuzumu gormuyolar zaten tamam burun resımlerımde var bıras kamuflajladım
ama hangınız benı yolda gorecekte aaa bu kız forumdakı kızz memelerı guzel yada burnu guzel dıyeceksınız.
o yusden ben sızlerı eklemekte bır sakınca gormuyorum.profıl ve paylasımlara baktıgım zaman ve bayan oldugunuzu hıssedıyosamm benım ıcın bı sorun yok
daha once dedıgım gıbı burda kımsenın bana yalvarmasına gerek yok ekle dıye..
ve herkes breast implants yazıp oncesı sonrası, yuvarlak- damla , kac cc hangı yontem yapılmıs dıye bakabılırsınız yabancı sıtelerden.
arzuda lınklerı var ıhtıyacı olan ondan lınklerı alabılır ozel msjla (lınk paylasmak yasak oldugu ıcın )

Son düzenleme:
ben çok merak ediyorum büyütme yapıldığında dokunulduğunda doğal olmadığı hissini veriyo mu?
herkes yapay durur güzel olmaz falan diyo ama hiç yaptıran biriyle konuşmamıştım iyi oldu:)

ben çok merak ediyorum büyütme yapıldığında dokunulduğunda doğal olmadığı hissini veriyo mu?
herkes yapay durur güzel olmaz falan diyo ama hiç yaptıran biriyle konuşmamıştım iyi oldu:)

bana o hıssı vermıyo yanı gayet doğallar ama evlı olan arkadaslarım daha net bı cevap verır sana..

yaşın küçük daha büyür diyenler de var 20 yaşındayım daha büyür mü??
şuanda 90 cm aslında kötü değil ama ben biraz daha büyük seviyorum

bnm kiler 12 yaşında büyümeye başladı çok sevindim.. ama o kdr başladılar gerisi gelmedii o yaştan beri aynııı

bnm kiler 12 yaşında büyümeye başladı çok sevindim.. ama o kdr başladılar gerisi gelmedii o yaştan beri aynııı

....
neyse ki çözümü var, değil mi? geçmişi unut, ileriye bak! :112:

90 derken o ölçünün değil cup ölçüsünün öenmi var o sırt genişliği

kk yı keşfettiğimde bile cup ölçüsünün ne olduğunu bilmiyordum. bir süre sonrasında öğrenmiştim. deneyim kazanmak güzel şey değil mi.. :112:

benim de liseden beri aynı:)
umudum da yok fazla değişebileceğinden yana ama bakalım bi kaç doğal yöntem denemek istiyorum..

inşallah bende olacağım amaliyat çok istiyorum ama maddi birikim yapmak lazım çalışmıyorumda.. belki seneye mart gibi olursam yaza hazır olur..

benim de liseden beri aynı:)
umudum da yok fazla değişebileceğinden yana ama bakalım bi kaç doğal yöntem denemek istiyorum..

olmuyo ben çok denedim hurma büyütüyo dediler her gün hurma yedim çinko tablet aldım.. çinko eksikliğinden diyee ıhhh yok olmuyoo.. haplarıda kimse önermiyoo sadece adet dönemindeki gibi geçici bi dolgunluk veriyolarmışş boşaa kaç kutu millet albress kullandıı bi ara heryerde reklamı vardı bak artık yok bile millet uyandıı artık

konumuzla alakasız ama ben oryantale sardım kızlarr yaaa habire video izliyorum ve çok kıskanç bi ruh halindeyim şuan,,,almeda diye bi hatun var allahım nasıl dans ediyorrrrrrrr,,bende istiyorum yaa hiç yok öle bi yetenek sizlerde varmı bölesi yetenek varsa nasıl öğrenirim kızlar yaa sevdiceğimde çok seviyor öğrenmek istiyorum bendeeee

belki hiç bir yerim güzel değil ama popom maşşalah çok güzeldir.. ama bu ara spor yapsam iyi olacak sanki selülit çıkıyor gibi geldii.. almeda halt etmiş.. hiç sewmem o kızı.. bende sewerim oynamayı özellikle kalça hareketlerini..

inşallah bende olacağım amaliyat çok istiyorum ama maddi birikim yapmak lazım çalışmıyorumda.. belki seneye mart gibi olursam yaza hazır olur..

çalış o zaman :112: marta kadar epey birikimin olur. işin maddi boyutu çok zor değil. çalıştığım için söylemiyorum bunu. sadece daha önemli konular var, doktoru seçmekten tam olarak nasıl bir boyut ve biçim istediğine kadar araştırmalısın. hatta sana şunu söyleyeyim. doktorunu seçtikten sonra büyük bir mutlulukla döneceksin evine. hiç bir şey gözünü eskisi kadar korkutmayacak. ben ailemden gizli oldum ve dünyanın yalanını söyledim bu yolda. ailemden gizlim saklım yoktur. düşün artık neler hissettiğimi..
ameliyattan bir süre sonra (göğüslerin biçimlenmeye başladığı ilk zamanlarda) dışarı çıkıp gezeceksin. dimdik yürüyeceksin. duygu merdivenindeki sağlam tırmanışlara şaşıracaksın. kendini daha güçlü hissedeceksin. :112:

aynen ben de kalçamı beğeniyorum :)
biraz kocaman ama küçük olmasından iyidir..
bu cup ölçüsü falan nasıl oluyo?

bana o hıssı vermıyo yanı gayet doğallar ama evlı olan arkadaslarım daha net bı cevap verır sana..

benim yaptirali iki ay oldu sentunus, esim hic yapay bulmadi gayet dogal olmuslar diyor sonuncta hergun elliyor, cok samimi oldugum iki arkadasima da itiraf ettim ve gosterdim uzerimde ince askili bluz oldugu halde anlamamislardi degisikligi. acip gosterdigimde ise cok dogal buldular hatta ikiside bu kis yaptirmaya karar verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…