• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

hadi kizlar noldu size toplanalim buraya, eglenelim biraz hazir kutlanacak olayda var bosverin herseyi

hadi kizlar noldu size toplanalim buraya, eglenelim biraz hazir kutlanacak olayda var bosverin herseyi

Yavrum kimsenin kutlama yapacak havası yok sanırım.Yada herkes kutlama yapıyor forumda degiller :9:Herkes iyi olsunda biz kutlama yaparız yine :34:Biz kutlama yapacak bahanemi yok yahu :52:Ben sevgili,müstakbel eşimi kandırdım dışarı çıkıyoruz :52: herkese iyi geceler...:54:

Hemmenn paylaşıyorum...Gerçi ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan olabilir..

Dik göğüslerin sırrı: Günde 2 kere, öğünler arasında 1 bardak ananas suyu için. Ananasın içerdiği maddeler dokuları gerginleştirir....:34:

Yavrumm,burası geyik sohbet topigi.Buraya isteyen herkes düşüncelerini yazabilir.Böylece kimseninde konusu kirlenmez..Amaaa.... Biri konusuna durduk yere imalı bazı şeyler yazıyorsa tabiki bunu okuyan başka kişilerdende cavap gelecektir..Sonradanda yazmayın,konumu kirletmeyin diye bir tutum içine girmek komik olur..Eleştiriye herkesin açık olması gerekir.Eleştiri belirli sınırlar içinde yapılırsa bence bir sakıncası olmaz.Terbiyesizlik yapmak başkadır,eleştiri yapmak başkadır..Karıştırmayalım lütfen..Çünkü zamanında çok terbiyesizce yorumlarada şahit oldum ben.Buna tepki verdigimde eleştirilere açık degilsin denildi.Yapmayın lütfen,hangimiz bize yapılan bir terbiyesizligi kabul edebilirizki :34: Bende foruma ameliyat olacaklara kendi sürecimi paylaşıp bu zamana kadar edindigim bilgileri paylaşmak için giriyorum.Arada geyikler,güzel sohbetlerde yapıyoruz tabi.Olacak o kadar..Hep iş hep iş olmaz ama degilmi :34:Arada bazen başka topiklerde konu dagılıp farklı sohbetlere gidiyor evet bunun önlenmesi içinde bu topige böyle sohbet edilecek bir konu açtık.Herkes herkesin konusuna saygı duyupta sohbetlerini,duyurularını,sevinçlerini,üzüntülerini buradan yaparsa hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum :34: Benim yorumlarıma bakarsanız başka topiklerde öyle lay lay lom diye gezip konu kirliligi yapmadıgımı görürsünüz..Edindigim bilgilerimle,yardımlarımla buradayım..Kendimi ön plana atmak için degil.Beni bilen biliyor,bulanda buluyor.Benimle iletişime geçmek isteyen bir şekilde ulaşıyor bana.Fotolarıma,bilgilerimle,tecrübelerimle hem burada,hem sosyal hayatta isteyen herkesin yanında olmaya çalışıyorum :29: Buradan tanıdıgım,görüştügüm birçok arkadaşım var.İsteyen herkeslede her ortamda görüşüp yardımcı olurum :34: Bizim albümümüz oldugu için arkadaş listemizi daha titizlikle tutmaya çalışıyoruz.Gerçektende bu ameliyatı düşünen,olan kişileri ekleyip fikir vermek açısından bu davranışımız.Tabi arada yaramazlık yapıp farklı fotolarda ekliyoruz.Dedigim gibi hep iş hep iş sıkıcı olur :34: Ama dedigim gibi özellikle yeni üyelerin biraz daha forumda kalıp eskimesini bekliyoruz.Çünkü foruma üye olan erkek üyelerimizde oldu,yakalandı.Biraz daha dikkatli yaklaşmamız gerekiyor öyle degilmi.O yüzden lütfen saygı gösterilsin bu hususta.Ama bazı arkadaşlar yeni üyeleri hemen kabul edebiliyor.Olabilir,ben kendi fikrimi söyledim,herkes nasıl davranmak isterse öyle davranabilir özgürdür :34: Belkide tanıyor,güveniyordur o üyeyi ondan hemen ekliyordur :34:
Bende güzel dileklerimle sonlandırmak istiyorum mektubumu..Pardon yorumumu :1: Saygı,sevgi çerçevesinde gerçektende yardımcı olacak bir biçimde,laf sokmadan çok çok güzel paylaşımlar diliyorum...Umarım herkes,bu ameliyatı olmayı düşünen,olan bütün bayan arkadaşlarımın benim kadar mutlu olmasını isterim (ben gerçekten çok mutlu oldugumdan kendimi örnek verdim,yanlış anlaşılmasın :34: ) Güzel paylaşımlar hanımlarrr.... :54:

Alıntı yapıyorum,okumayanlar birdaha okusun diye... Forumda hala laf atışmaları varmış... Kendi yaptıkları hataları,ayıpları başka kişilerin üzerine atma çabaları... Alnım ak vallaha üzerime alınmıyorum asla.Ben hiçbir zaman bütün konuları gezipte doktorum,doktorum diye yazmadım...Yazdıysam ıspatlansın.Ama arkadaşların yazdığı yorumlara bur bakın nasıl bağırdıkları apaçık belli..Bilen biliyor....Lütfen kimseyi karalamaya çalışmayın..Ayrîca kimseyi kıskanmıyorum.Kimseyi kıskanacak sonuçlar almadım çünkü...Kıskanılacak göğüslerim oldu aksine...Bunu zamanında dile getiren ama şimdi içine atan kişiler oldu ..Neyse lütfen herkes birbirine laf atıp yorum yapacağına konusu,süreci ile ilgili yorumlar yapsın.Bu kadar uzatmak gülünç.İnsanların ne kadar içinde kalmış yahu kusup duruyorlar... Ayıp ayıp...Hiç yakışıyormu koskoca kadınlarız...

Yavrum kimsenin kutlama yapacak havası yok sanırım.Yada herkes kutlama yapıyor forumda degiller :9:Herkes iyi olsunda biz kutlama yaparız yine :34:Biz kutlama yapacak bahanemi yok yahu :52:Ben sevgili,müstakbel eşimi kandırdım dışarı çıkıyoruz :52: herkese iyi geceler...:54:

arzum mrb.. müstakbel eşimmi dedin? eee sen evli değilmiydin canımmm..

Müstakbel kelimesi istikbalin sıfat hali olup gelecekte olacak olan manasına gelmektedir ;) Herkese iyi forumlaaarrrrr:28:

Son düzenleme:
Müstakbel kelimesi istikbalin sıfat hali olup gelecekte olacak olan manasına gelmektedir ;) Herkese iyi forumlaaarrrrr:28:

müstakbel eş = onu bulduğunuz da hemen anladığınız kişi.

sıcaklığı ile ateşler bastıran, böyle biri olamaz dediğiniz ender insan. öyle ki onunla tanıştığınız da hayat duruyor. o zamana kadar kendinizi bahtsız hissettiğiniz yıllar geride kalıyor. aslında ben şanslıymışım diyorsunuz. durduk yerde terliyorsunuz. bir gülüşü sizi sizden alıyor. bir cümlesi size tüm geçmişi unutturuyor. bir sevgilim demesi ayaklarınızı yerden kesiyor.

kaybetme korkusu ile geçen günlerde bazen saçmalamanıza neden oluyor. bulmak zor biliyorsunuz bunu bu yüzden hata yapmamak için çabalarken aslında hata yaptığınızın bile farkına varamıyorsunuz. onu sevmek, onunla yaşlanmak tek arzunuz oluyor. hasta olduğunda ona bakmak istiyor ve bazen keşke yanından hiç ayrılmasam diyorsunuz. geçmiş geçmişte kalıyor ve size geleceğin çok güzel olacağına inandırıyor. ses tonu sizi sizden alıyor ki, teninin sıcaklığı dilinizin tutulmasında neden oluyor. gülüyor eğleniyorsunuz, mutsuz olmak için pek bir nedeniniz yok. arada atışıyorsunuz ama oda tuzu biberi...

bu çivisi çıkmış dünya ya bir can getirmek için düşünmenize neden oluyor. belki evlenmeyi bile düşünmediğiniz bir anda her şeyiniz oluveriyor ve siz ötesini bile düşünmeye başlıyorsunuz. işte size sorduklarında bu kim diye verebilecek tek bir cevap kalıyor size

MÜSTAKBEL EŞİM...

belkıde arkadas hala bu hıslerle kocasıına baglı oldugu ıcın oyle yazmıstır..
türkçe bu her kelimenin bir tane anlamı yok sonuçta, tıpkı diğer dillerdede olduğu gibi :)

müstakbel eş = onu bulduğunuz da hemen anladığınız kişi.

sıcaklığı ile ateşler bastıran, böyle biri olamaz dediğiniz ender insan. öyle ki onunla tanıştığınız da hayat duruyor. o zamana kadar kendinizi bahtsız hissettiğiniz yıllar geride kalıyor. aslında ben şanslıymışım diyorsunuz. durduk yerde terliyorsunuz. bir gülüşü sizi sizden alıyor. bir cümlesi size tüm geçmişi unutturuyor. bir sevgilim demesi ayaklarınızı yerden kesiyor.

kaybetme korkusu ile geçen günlerde bazen saçmalamanıza neden oluyor. bulmak zor biliyorsunuz bunu bu yüzden hata yapmamak için çabalarken aslında hata yaptığınızın bile farkına varamıyorsunuz. onu sevmek, onunla yaşlanmak tek arzunuz oluyor. hasta olduğunda ona bakmak istiyor ve bazen keşke yanından hiç ayrılmasam diyorsunuz. geçmiş geçmişte kalıyor ve size geleceğin çok güzel olacağına inandırıyor. ses tonu sizi sizden alıyor ki, teninin sıcaklığı dilinizin tutulmasında neden oluyor. gülüyor eğleniyorsunuz, mutsuz olmak için pek bir nedeniniz yok. arada atışıyorsunuz ama oda tuzu biberi...

bu çivisi çıkmış dünya ya bir can getirmek için düşünmenize neden oluyor. belki evlenmeyi bile düşünmediğiniz bir anda her şeyiniz oluveriyor ve siz ötesini bile düşünmeye başlıyorsunuz. işte size sorduklarında bu kim diye verebilecek tek bir cevap kalıyor size

MÜSTAKBEL EŞİM...

belkıde arkadas hala bu hıslerle kocasıına baglı oldugu ıcın oyle yazmıstır..
türkçe bu her kelimenin bir tane anlamı yok sonuçta, tıpkı diğer dillerdede olduğu gibi :)
Yavrummm.... Tam yazacaklarına tercüme olmuşsun birtanemmmm... Gerek kalmadı tekrar yazmama sağol birtanemm..
Aynen eşime karşı böyle güzel duygular,hisler beslediğim için bazen müstakbel eşim,bazen kocacıgım gibi terimler kullanıyorum..
Aman aman...Zamanında erkek üye dendik,ameliyat olmamış dendi,şimdide evli değilmiş diye iftiralar atılmasın.Aman aman Allahım iftiradan,şerden körü yarabbim..Amin..

kızlar, suyun sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz duşta? 20. günümdeyim ve hala serin suyla duş alıyorum. bundan mıdır nedir, karnım çok şişiyor. şu an da davul gibiyim....

kızlar, suyun sıcaklığını nasıl ayarlıyorsunuz duşta? 20. günümdeyim ve hala serin suyla duş alıyorum. bundan mıdır nedir, karnım çok şişiyor. şu an da davul gibiyim....

Canım,üşüyecek kadar serin suyla banyo yapma.Ilıktan biraz sıcak olabilir.Zaten ayakta duş şeklinde banyo yapıyorsun sanırım.Mesela küveti sıcak suyla doldurup oturmak,gögüslerini dikiş yerlerini uzun süre sıcak suya maruz bırakmak iyi degil.. Kaplıca,hamam gibi yerler yasak bilirsin zaten.öyle gibi birşey yani.. Ameliyattan sonra benimde karın bölgemde şişlik olmuştu.Sanki ödemler orada birikti en son.. İner tatlım merak etme:34:

Hemmenn paylaşıyorum...Gerçi ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan olabilir..

Dik göğüslerin sırrı: Günde 2 kere, öğünler arasında 1 bardak ananas suyu için. Ananasın içerdiği maddeler dokuları gerginleştirir....:34:

yarından tezi ananas suyu içmeye başlıyorum, gözle görülür sarkmalar başladı son yıllarda.

Back