• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

merhaba güzel göğüslü bayanlar:) ben de inşallah aranıza katılacağım en yakın zamanda. erkeklerden daha çok insanların göğüslerine bakıyorum artık. yardım edin bana, sapıttım mı :)

eleştiriye açığım..iyi yorumlara saygı duydugum kadar, benı eleştirenlerede saygım var..
yapılan eleştirilerde eksıklerımı bulup düzeltmek beni yüceltir, küçültmez hiç bir zaman..
eleştiri yapan arkadaslarım tabıkıde olacak ama ben onlar benı elestırdı dıye arkadas listemden silmiyorum..
yada sadece kendı doktoruma amelıyat olanlarla muhatap olmuyorum,, butun arkadaslarıma ufakta olsa bır yardımım oluyosa ne mutlu bana..
nasıl zeynep arkadasım benı tanımadıgı halde resımlerını maılıme gonderip yardımcı olduysa , bende arkadaslarıma o sekılde yardımcı oluyorum.
Bulunmaz hınt kumasıda degılım bana benı ekle dıye yalvarmanızada gerek yok,bayan oldugunuzu hıssedıyosam lıstemdesınızdır.
Sizde breast implants yazıp yabancı sıtelerde oncesı ve sonrası fotoları gorup , fikir edınmeyı bılıyosunuz.
o yusden her uyeye saygım var..her insanın memelerıyle mutlu olması, basarılı bır amelıyat gecırmesı temennım.
kimsenın sonrasında psıkolojık olarak yıkım yaşamasını ıstemedıgım ıcın buradayım...
konu kırlılıgı yarattıgımıda dusunmuyorum.gereklı yerde gereklı acıklamalar yapıyorum.

ayrıca arkadaş listesini temızleyip sadece ameliyat olan veya olucak arkadaşları listesinde tutup,,, sonradanda yeni üyeyi listeye almakta cok şaşırtıcı !!

Son düzenleme:
eleştiriye açığım..iyi yorumlara saygı duydugum kadar, benı eleştirenlerede saygım var..
yapılan eleştirilerde eksıklerımı bulup düzeltmek beni yüceltir, küçültmez hiç bir zaman..
eleştiri yapan arkadaslarım tabıkıde olacak ama ben onlar benı elestırdı dıye arkadas listemden silmiyorum..
yada sadece kendı doktoruma amelıyat olanlarla muhatap olmuyorum,, butun arkadaslarıma ufakta olsa bır yardımım oluyosa ne mutlu bana..
nasıl zeynep arkadasım benı tanımadıgı halde resımlerını maılıme gonderip yardımcı olduysa , bende arkadaslarıma o sekılde yardımcı oluyorum.
Bulunmaz hınt kumasıda degılım bana benı ekle dıye yalvarmanızada gerek yok,bayan oldugunuzu hıssedıyosam lıstemdesınızdır.
Sizde breast implants yazıp yabancı sıtelerde oncesı ve sonrası fotoları gorup , fikir edınmeyı bılıyosunuz.
o yusden her uyeye saygım var..her insanın memelerıyle mutlu olması, basarılı bır amelıyat gecırmesı temennım.
kimsenın sonrasında psıkolojık olarak yıkım yaşamasını ıstemedıgım ıcın buradayım...
konu kırlılıgı yarattıgımıda dusunmuyorum.gereklı yerde gereklı acıklamalar yapıyorum.

ayrıca arkadaş listesini temızleyip sadece ameliyat olan veya olucak arkadaşları listesinde tutup,,, sonradanda yeni üyeyi listeye almakta cok şaşırtıcı !!

Yavrumm,burası geyik sohbet topigi.Buraya isteyen herkes düşüncelerini yazabilir.Böylece kimseninde konusu kirlenmez..Amaaa.... Biri konusuna durduk yere imalı bazı şeyler yazıyorsa tabiki bunu okuyan başka kişilerdende cavap gelecektir..Sonradanda yazmayın,konumu kirletmeyin diye bir tutum içine girmek komik olur..Eleştiriye herkesin açık olması gerekir.Eleştiri belirli sınırlar içinde yapılırsa bence bir sakıncası olmaz.Terbiyesizlik yapmak başkadır,eleştiri yapmak başkadır..Karıştırmayalım lütfen..Çünkü zamanında çok terbiyesizce yorumlarada şahit oldum ben.Buna tepki verdigimde eleştirilere açık degilsin denildi.Yapmayın lütfen,hangimiz bize yapılan bir terbiyesizligi kabul edebilirizki :34: Bende foruma ameliyat olacaklara kendi sürecimi paylaşıp bu zamana kadar edindigim bilgileri paylaşmak için giriyorum.Arada geyikler,güzel sohbetlerde yapıyoruz tabi.Olacak o kadar..Hep iş hep iş olmaz ama degilmi :34:Arada bazen başka topiklerde konu dagılıp farklı sohbetlere gidiyor evet bunun önlenmesi içinde bu topige böyle sohbet edilecek bir konu açtık.Herkes herkesin konusuna saygı duyupta sohbetlerini,duyurularını,sevinçlerini,üzüntülerini buradan yaparsa hiçbir sorun olmaz diye düşünüyorum :34: Benim yorumlarıma bakarsanız başka topiklerde öyle lay lay lom diye gezip konu kirliligi yapmadıgımı görürsünüz..Edindigim bilgilerimle,yardımlarımla buradayım..Kendimi ön plana atmak için degil.Beni bilen biliyor,bulanda buluyor.Benimle iletişime geçmek isteyen bir şekilde ulaşıyor bana.Fotolarıma,bilgilerimle,tecrübelerimle hem burada,hem sosyal hayatta isteyen herkesin yanında olmaya çalışıyorum :29: Buradan tanıdıgım,görüştügüm birçok arkadaşım var.İsteyen herkeslede her ortamda görüşüp yardımcı olurum :34: Bizim albümümüz oldugu için arkadaş listemizi daha titizlikle tutmaya çalışıyoruz.Gerçektende bu ameliyatı düşünen,olan kişileri ekleyip fikir vermek açısından bu davranışımız.Tabi arada yaramazlık yapıp farklı fotolarda ekliyoruz.Dedigim gibi hep iş hep iş sıkıcı olur :34: Ama dedigim gibi özellikle yeni üyelerin biraz daha forumda kalıp eskimesini bekliyoruz.Çünkü foruma üye olan erkek üyelerimizde oldu,yakalandı.Biraz daha dikkatli yaklaşmamız gerekiyor öyle degilmi.O yüzden lütfen saygı gösterilsin bu hususta.Ama bazı arkadaşlar yeni üyeleri hemen kabul edebiliyor.Olabilir,ben kendi fikrimi söyledim,herkes nasıl davranmak isterse öyle davranabilir özgürdür :34: Belkide tanıyor,güveniyordur o üyeyi ondan hemen ekliyordur :34:
Bende güzel dileklerimle sonlandırmak istiyorum mektubumu..Pardon yorumumu :1: Saygı,sevgi çerçevesinde gerçektende yardımcı olacak bir biçimde,laf sokmadan çok çok güzel paylaşımlar diliyorum...Umarım herkes,bu ameliyatı olmayı düşünen,olan bütün bayan arkadaşlarımın benim kadar mutlu olmasını isterim (ben gerçekten çok mutlu oldugumdan kendimi örnek verdim,yanlış anlaşılmasın :34: ) Güzel paylaşımlar hanımlarrr.... :54:

merhaba güzel göğüslü bayanlar:) ben de inşallah aranıza katılacağım en yakın zamanda. erkeklerden daha çok insanların göğüslerine bakıyorum artık. yardım edin bana, sapıttım mı :)

Sapıtmadın hayatım :9: Hepimiz aynıydık inan bana.Ama hepimizde ben sapıkmıyım diye kendi kendimize sorduk :34: İnşallah sende ameliyat olursun ve başkalarının degil,kendi gögüslerine bakıp durusun :34:

Sapıtmadın hayatım :9: Hepimiz aynıydık inan bana.Ama hepimizde ben sapıkmıyım diye kendi kendimize sorduk :34: İnşallah sende ameliyat olursun ve başkalarının degil,kendi gögüslerine bakıp durusun :34:

inşallah,şu aralar tek düşüncem bu konu.her türlü yorum benim için altın kıymetinde.mutlaka her doktorun farklı yoğurt yiyişi vardır ve mutlaka hepsi çok güzel oluyordur.teknoloji çok ilerledi,artık silikon değil göğüs yapıyorlar resmen.

inşallah,şu aralar tek düşüncem bu konu.her türlü yorum benim için altın kıymetinde.mutlaka her doktorun farklı yoğurt yiyişi vardır ve mutlaka hepsi çok güzel oluyordur.teknoloji çok ilerledi,artık silikon değil göğüs yapıyorlar resmen.

Ameliyattan önce her yorumun,görecegim her fotonun benim için ne kadar önemli ne kadar kıymetli oldugunu bilemezsin..Yada bilirsin tabi,öyle diyorsun zaten :1: İnanki doktor araştırması yaparsan,birkaç doktora görüşmeye gidersen eger anlayacaksın bunu.Bazen bazı doktorlar hep aynı yönteme ve aynı protez tipine,büyüklügüne yönleniyor.Bazı doktorlar her yöntemi uyguluyor.Hastanın vücut yapısına ve gögüs büyüklügüne bakarak en iyisini yapmaya çalışıyor.Kimi 3 boyutlu çalışma bile yapıyor.Hastaya ameliyattan sonra nasıl bir göüntü verecegini en yakın şekilde göstermeye çalışıyor :34: Teknoloji ilerliyor,yöntemler,protez çeşitler çogalıyor..Eskisi gibi yapay,top gibi görüntülerden eser kalmadı diyebilirim.Artı Türkiyedeki doktorlarımız gerçektende bu ameliyatlarda çok başarılı.Sadece protez büyüklügüne cesaret edemeyen doktorlarımız var..Ama araştırınca seni anlayan doktoruda buluyorsunuz..Ben buldum mesela,inşallah sende istedigin gögüslere kavuşursun canım :34: Kendi vucudunu iyi tanı,internette ameliyat olmuş hastaların önceki sonraki fotolarına iyice bak,sana en iyisi nasıl olur,ne yakışır bu kafanda kararlaştır.Ondan sonra seni analayacak doktoru bul ve seç..Çok mutlu olursun inşallah..

Ameliyattan önce her yorumun,görecegim her fotonun benim için ne kadar önemli ne kadar kıymetli oldugunu bilemezsin..Yada bilirsin tabi,öyle diyorsun zaten :1: İnanki doktor araştırması yaparsan,birkaç doktora görüşmeye gidersen eger anlayacaksın bunu.Bazen bazı doktorlar hep aynı yönteme ve aynı protez tipine,büyüklügüne yönleniyor.Bazı doktorlar her yöntemi uyguluyor.Hastanın vücut yapısına ve gögüs büyüklügüne bakarak en iyisini yapmaya çalışıyor.Kimi 3 boyutlu çalışma bile yapıyor.Hastaya ameliyattan sonra nasıl bir göüntü verecegini en yakın şekilde göstermeye çalışıyor :34: Teknoloji ilerliyor,yöntemler,protez çeşitler çogalıyor..Eskisi gibi yapay,top gibi görüntülerden eser kalmadı diyebilirim.Artı Türkiyedeki doktorlarımız gerçektende bu ameliyatlarda çok başarılı.Sadece protez büyüklügüne cesaret edemeyen doktorlarımız var..Ama araştırınca seni anlayan doktoruda buluyorsunuz..Ben buldum mesela,inşallah sende istedigin gögüslere kavuşursun canım :34: Kendi vucudunu iyi tanı,internette ameliyat olmuş hastaların önceki sonraki fotolarına iyice bak,sana en iyisi nasıl olur,ne yakışır bu kafanda kararlaştır.Ondan sonra seni analayacak doktoru bul ve seç..Çok mutlu olursun inşallah..

aslında evet genelde herkes doktorundan çok memnun,bu da güven verici bir durum,demek ki güvenilen isimlere kendimi teslim ettiğim sürece sorun olmayacak.çok teşekkür ederim.inşallah ben de aranıza katılırım.

Buz buradaykende sen yoktun fıstık..Msn dede yoktun... Neyse bilgisayardan giriyim ben en iyisi.. Telefondan giriyorum zor oluyor biraz ;)

fistik unutmaki benim iki tane zipirmi zipir birbirinden haylaz zipirlarim var siz o saatlerde ben burda birbirinin gozunu oyan ikizlerimle mesguldum Allah bana sabir versin ne diyeyim babalari gelince rahatliyorum ona birakiyorum simdiki gibi:52:

fistik unutmaki benim iki tane zipirmi zipir birbirinden haylaz zipirlarim var siz o saatlerde ben burda birbirinin gozunu oyan ikizlerimle mesguldum Allah bana sabir versin ne diyeyim babalari gelince rahatliyorum ona birakiyorum simdiki gibi:52:

Oyyy...Ben onları yerim yerr..Çok tatlılar ama maşallah :nazar: Geçen cepten girdim nete albümlere bakarken senin ikizlerin yeni fotolarını gördümde maşallah yani....:nazar::nazar: Ben çok istedim ikizlerim olsun ama nasip olmadı :31: Bazen diyorumki iyikide olmamış,ama uzaktan sevmesi çok güzel oluyor :21:

Bu arada Allahım bana ikiz çocuk nasip etmedi ama ikizlerim oldu yani,şimdi yalan söylemeyeyim... (Hani şu ikizlere takke hesabı ):9::9: Oyy benim ikizlerimde çok güzeller ama maşallah :nazar: Yerim ben onları yer :27:

Oyyy...Ben onları yerim yerr..Çok tatlılar ama maşallah :nazar: Geçen cepten girdim nete albümlere bakarken senin ikizlerin yeni fotolarını gördümde maşallah yani....:nazar::nazar: Ben çok istedim ikizlerim olsun ama nasip olmadı :31: Bazen diyorumki iyikide olmamış,ama uzaktan sevmesi çok güzel oluyor :21:

ama o kadar zor ki arzumcum onlarla ilgilenmesi inan cok tatlilar ama cok zorlar ya bazen kafayi yiycem diye dusunuyorum:36: ama cok da eglenceliler Allah cocuklarimiza omur versin cok tatlilar onlar

ama o kadar zor ki arzumcum onlarla ilgilenmesi inan cok tatlilar ama cok zorlar ya bazen kafayi yiycem diye dusunuyorum:36: ama cok da eglenceliler Allah cocuklarimiza omur versin cok tatlilar onlar

Eminim öyledirler canım :23: Allah onlara uzun saglıklı ömürler versin.Bizede sabır tabiki..Büyüdükleründede ayrı zorlukları oluyor.Evlensede kurtulsak diyorum bazen ama o zamanda sıkıntılarının bittigini düşünmüyorum..Ölene kadar seninleler :27: Allah onları başımızdan ayırmasın.Hayırlı ömürler versin inşallah...

hadi sitede kim varsa toplanalim kutluyalim 400. gunun ve 400cc kutlu ve cokkk mutlu olsun saglikla ve mutlulukla kullanman dilegiyle ......

Back