banada bu şekilde daha mantıklı mesela benim kendi göğüsümde yuvarlak şekil olarak eğilsem bile(yerçekimini düşünürsek yağ bağlamış bi göbek bile aşağı doğru eğiliyor)çok fazla bi sarkma olmuyor,,,damlanın şu sebeple %5 belki daha çok sarkacağını düşünüyorumm 2 göğüs düşün biri 2cm yukarda birisi 2 cm aşağıda sonuçta ikiside sarkacak aşağıya doğru mutlaka inecekk ama yukardaki ondan daha geç inecektir bende mantıken bölee olur diye düşünüyorum,,herkezin mantığı farklı işleyebilir bu benim düşüncem arkadaşım
bu arada önlemlerimizi mutlaka alacaz hepimizde kendimize göre ama bi balonu şişirip söndürünce onu eski haline döndürmek ancak tekrar şişirince mümkünse,,,göğüslerin sütten sonraki hali kafamı kurcalayan bi konu ama ne senin mantık nede benimm mantıkk...????? yaşayarak görürüm artık ve umarım en az hasarla olur
Damla protezin üst lobunda dolgunluk çok az..Kendi dokunuzda varsa yuvarlak protez bencede daha dik,dolgun duracaktır.Zaten yuvarlak protez yatık vaziyette yuvarlak duruyor.Normal Gögüs gibiAyakta tabikide aşşagıya doğru akma yapıyor ve üst lobunda gayet olması gereken kalkıklıkta oluyor.Alt kısım daha dolu duruyor.. Vücut yapınızada uygunsa tabiki yuvarlak protez derim ben.Dogru yöntemle uygulandıgında Sütyensiz bile sütyen takmış gibi bir görüntü Zaten bizde bunu istemiyormuyuz... Vallaha ben çoğu zaman sütyen bile kullanmıyorum,gerek yokki Zamanı gelince doktor araştırmalarındada seçtiğin doktor senin için en iyi yöntemi ve protez tipini tercih edecektir hayatım...Herşey gönlünce olsun inşallah...
dadlu dilli memetörüm benimmm
yani ben daha hiç bir doktor görüşmesi yapmadım sadece okuduklarım ve gördüklerim kadarıyla böle bi düşünceye sahip oldum ki üstelik ben damlanın çok doğal durduğunu düşünüyorum ama ben ilerde mutlaka deformasyon olacağını düşündüğüm için daha az zararla atlatırım diye düşünüyorum ve o yüzden tabi doktorcukda neyi uygun görür bilmiyorum ama yuvarlak istiyorum dediğin gibi yastık gibi sütyenlerle gezmekten zaten bıktımmmmmm
dimdik dolo dolu göğüslerle salıverecem fıldır fıldır gezecem,,,zaten her şekilde doğumdu emzirmeydi derken sarkma olacak,büyük olsunda sarksın napalımm yaaao zmanda bi çare bulurum mutlaka,,,ocak ayında hallediyorum canımmm,,kasım yada aralık ayındada sigarayı bırakacam zaten gelişmelerden haberdar olursun sana çok soru soracağımdan emin olabilirsin
bu arada tuçede mersinde görüşücez onunla ve birlikte gidecez doktora muayeneye hatta o şu an tatilde döndüğünde kontrolü var bende gidip bi fikir almayı düşünüyorum erkenden başlamak lazım dimi canım??
ayy ne uzun yazdım yaa daha çok işim var cnm ben kaçtımm:13:
banada bu şekilde daha mantıklı mesela benim kendi göğüsümde yuvarlak şekil olarak eğilsem bile(yerçekimini düşünürsek yağ bağlamış bi göbek bile aşağı doğru eğiliyor)çok fazla bi sarkma olmuyor,,,damlanın şu sebeple %5 belki daha çok sarkacağını düşünüyorumm 2 göğüs düşün biri 2cm yukarda birisi 2 cm aşağıda sonuçta ikiside sarkacak aşağıya doğru mutlaka inecekk ama yukardaki ondan daha geç inecektir bende mantıken bölee olur diye düşünüyorum,,herkezin mantığı farklı işleyebilir bu benim düşüncem arkadaşım
bu arada önlemlerimizi mutlaka alacaz hepimizde kendimize göre ama bi balonu şişirip söndürünce onu eski haline döndürmek ancak tekrar şişirince mümkünse,,,göğüslerin sütten sonraki hali kafamı kurcalayan bi konu ama ne senin mantık nede benimm mantıkk...????? yaşayarak görürüm artık ve umarım en az hasarla olur
Amin cnm hayırlı cumalar Allah kabul etsin herkesin ibadetlerini ve dualarını.Herkese hayırlı Cumalar arkadaşlar... Bu mübarek günlerde kimin ne duası,dilegi varsa kabul olsun inşallah..Hepinizi öpüyorum..
İyi geceler dileklerimide yazayım bari..Sabah günaydın mesajları benden,akşam iyi geceler..Ohhoooo...Nerdesiniz kızlar yahuu...
Gunaydin arkadaslar:) kimse yok galiba.
biri benimi cagirdihatun sanada iyi geceler
gunaydin arzumcum, sana da hayirli hafta sonlari millet uyuyor hala herhalde
Bu arada edindiğim bir bilgiyi paylaşayım sizlerle...Gögüs güzelliğini uzun yıllar muhafaza etmek için uzmanlar yüzüstü yatmayı,göğsü ezecek pozisyonlardan kaçınmayı tavsiye ediyormuş... Sırtüsü ve hafif yan yatmak göğsü en az deformasyona sokan pozisyonlardanmış...Mantıklıaslında bildigimiz bir bilgi ama hatırlatalım dedik..
Uyuyan vaarr....çalışan vaarr...çevrimdışı takılıp neler oluyor diye göz atan vaarr...Varda var işteNeyse gelirler birazdan,keyifli sohbetler yaparız yine
çalışan da varrrr((((((((
evet bende duymustum bunu canim, sadece gogus degil yuz kirisikligini en aza indirmek icinde onemliymis yuzustu yatmamak. Ben zaten panik atakliyim:) istesemde yatamiyorum yuzustu nefes alamiyormusum gibi geliyor senelerdir sirtustu ve yan yatiyorum.
Kız yazdıkya çalışan var diye :)) Allah kolaylık versin canım,yarın tatil ama degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?