Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Cenk Tokatı yazan oldu ya...ama hatılayamıyorum..burada ona yaptıran var...bence silikonlu olsa dahi emzirme sonucu meme sarkar..mantıkken yani...sonuçta meme büyüyecek sonra sütsüz kalınca sarkması lazım diye düşünüyorum...o zaman revizyon yaptırmak gerekecek belki de....bu soruyu bence silikonlu ve emzirmiş bayanlara sormak lazım :))))

kötü bi görüntü oluşurmu acaba yaa ondan çok korkuyorum iştee ne zorluklarla yaptıracam 3 5 sene sonra en fazla bebişim olunca pişman olmak istemiyorumm ve o zman tekrar yaptırabileceğimide hiçç sanmıyorummm

bide ben şunu düşünüyorum ben normalde damla olsun istiyordum ama ilerde sarkma ihtimalini düşündüğüm için yuvarlağa karar verdim geri yuvarlak protez en fazla ne kadar sarkık durabilir kestiremedim,,hatta ben daha doğal bi görüntü olur diye düşünüyorum ama ??????

senin fotolardan kaynakli olabilir canim:)sitenin bir sallanti yasamasi normal ::)

mrb beratti bende bu forumdan edindiğim bilgiye göre izmirde cenk tokat iyiymiş ben denizlide oturuyorum. en yakın orası var. resim var mı senin benim görebileceğim. özel msj atamıorum henüz. birde ilk görüşme için ücret alıyorlar mı..?

merhaba fazlanazli evet benim gizem in ve su anda nickini tam hatirlayamadigim bir cok arkadasin doktoru Cenk Tokat ben cok memnunum zaten gizem arkadasimizin gizem memem buyutme operasyonu konusunu okursan daha cok bilgi alabilirsin birde izmirde gogus buyutme konusuna bak. benim resimlerim albumde var ilk gorusme icin ucret odemedim cunku ben direk cenk tokat a gittim daha onceden ona ameliyat olmayi kafama koymustum iki gun sonrasi ameliyat oldugum icin ilk gorusme ucreti odemedim. odediginde ameliyat masrafindan cikyor diye biliyorum. ama ucretini bilmiyorum.

canım pekii ameliyat ücreti ne kadar tutuyooo

ne alaka anlayamadım. örneğin 300 cc damla protez ile 300 cc yuvarlak protezin bedenindeki sarkma derecesi neden eşit olmasın ki? damlanın alt tarafı yoğun olduğu için düşündün sanırım ama bana hiç mantıklı gelmiyor bu. sarkma durumunu en aza indirmek için sağlıklı beslenirsin, spor yaparsın. sen yine de doktoruna sor ve her iki protez vücutta nasıl duruyor bak bakalım. nette ulaşacağın çok foto var.

banada bu şekilde daha mantıklı mesela benim kendi göğüsümde yuvarlak şekil olarak eğilsem bile(yerçekimini düşünürsek yağ bağlamış bi göbek bile aşağı doğru eğiliyor)çok fazla bi sarkma olmuyor,,,damlanın şu sebeple %5 belki daha çok sarkacağını düşünüyorumm 2 göğüs düşün biri 2cm yukarda birisi 2 cm aşağıda sonuçta ikiside sarkacak aşağıya doğru mutlaka inecekk ama yukardaki ondan daha geç inecektir bende mantıken bölee olur diye düşünüyorum,,herkezin mantığı farklı işleyebilir bu benim düşüncem arkadaşım
bu arada önlemlerimizi mutlaka alacaz hepimizde kendimize göre ama bi balonu şişirip söndürünce onu eski haline döndürmek ancak tekrar şişirince mümkünse,,,göğüslerin sütten sonraki hali kafamı kurcalayan bi konu ama ne senin mantık nede benimm mantıkk...????? yaşayarak görürüm artık ve umarım en az hasarla olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…