tşk ediyorum cvp verdiğiniz için.. evet evime en yakın izmir denizlide de var ama burda kim yaptırmıştır ki sanmıyorum dr ların çok tecrübeli olacaklarını... bende şimdi cenk tokatı araştırıyordum.. bnm bir çocuğum var ve onu emziremedim içimde kaldı o yüzden ilerde bi çocuğum daha olsun isterim onu doya doya emzirmek .. o ztn sarkar mı ki silikonlu göğüsler? bak şimdi bide bu soru kafama takıldıı... :2::2:
Cenk Tokatı yazan oldu ya...ama hatılayamıyorum..burada ona yaptıran var...bence silikonlu olsa dahi emzirme sonucu meme sarkar..mantıkken yani...sonuçta meme büyüyecek sonra sütsüz kalınca sarkması lazım diye düşünüyorum...o zaman revizyon yaptırmak gerekecek belki de....bu soruyu bence silikonlu ve emzirmiş bayanlara sormak lazım :))))
Kızlar,foruma birşeyler oldu..Siteyi çökertcez vallahi..Son sayfaya gelemiyorum birtürlü..Aynı sorunu yaşayanınız varmı ???
senin fotolardan kaynakli olabilir canim:)sitenin bir sallanti yasamasi normal ::)
mrb beratti bende bu forumdan edindiğim bilgiye göre izmirde cenk tokat iyiymiş ben denizlide oturuyorum. en yakın orası var. resim var mı senin benim görebileceğim. özel msj atamıorum henüz. birde ilk görüşme için ücret alıyorlar mı..?
Yok vallahi birşeyler oldu yahu...Son sayfaya gelemiyorum..Kim engelliyor beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neler oluyorr....... :84::84::84::84::84:
merhaba fazlanazli evet benim gizem in ve su anda nickini tam hatirlayamadigim bir cok arkadasin doktoru Cenk Tokat ben cok memnunum zaten gizem arkadasimizin gizem memem buyutme operasyonu konusunu okursan daha cok bilgi alabilirsin birde izmirde gogus buyutme konusuna bak. benim resimlerim albumde var ilk gorusme icin ucret odemedim cunku ben direk cenk tokat a gittim daha onceden ona ameliyat olmayi kafama koymustum iki gun sonrasi ameliyat oldugum icin ilk gorusme ucreti odemedim. odediginde ameliyat masrafindan cikyor diye biliyorum. ama ucretini bilmiyorum.
canım pekii ameliyat ücreti ne kadar tutuyooo
amaeliyat masrafi 4.500 tutuyor canim
bende bir sorun yok canim hala devam ediyor mu
arzumm şu an son sayfadayımmm
bide ben şunu düşünüyorum ben normalde damla olsun istiyordum ama ilerde sarkma ihtimalini düşündüğüm için yuvarlağa karar verdim geri yuvarlak protez en fazla ne kadar sarkık durabilir kestiremedim,,hatta ben daha doğal bi görüntü olur diye düşünüyorum ama ??????
ne alaka anlayamadım. örneğin 300 cc damla protez ile 300 cc yuvarlak protezin bedenindeki sarkma derecesi neden eşit olmasın ki? damlanın alt tarafı yoğun olduğu için düşündün sanırım ama bana hiç mantıklı gelmiyor bu. sarkma durumunu en aza indirmek için sağlıklı beslenirsin, spor yaparsın. sen yine de doktoruna sor ve her iki protez vücutta nasıl duruyor bak bakalım. nette ulaşacağın çok foto var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?