KIZLARRR.... YENİ,SEXY FOTOLAR EKLENMİŞTİR BİLGİNİZE yÜKSEK DERECEDE TAHRİK ETKİSİ YAPAR AMAN DİKKAT
hem tahrik hem sok etkisi yapar dikkatinizesupersin tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZLARRR.... YENİ,SEXY FOTOLAR EKLENMİŞTİR BİLGİNİZE yÜKSEK DERECEDE TAHRİK ETKİSİ YAPAR AMAN DİKKAT
:))) Teşekkür ederim fıstığım Nasılsın bakalım,nerelerdesin kaçak seni...Özledik seni bebeğimhem tahrik hem sok etkisi yapar dikkatinizesupersin tatlim
Arzum yeni fotolar muthissssssssssss cok guzellerr masallahhhhhhh cok begendim bu ne sexiiilik boyle:) kim cekiyor canim bu fotolari ya:)
:))) Teşekkür ederim fıstığım Nasılsın bakalım,nerelerdesin kaçak seni...Özledik seni bebeğim
Teşekkür ederim canım Ben doğarken sexy dogmuşum Koç burcu kadınıyım hayatım Sexy olunmaz,sexy doğulur falan Fotoları özel fotoğrafçım çekiyor Pek bir merak olmuş bakıyorumda,yarın fotolarıma yorum yapıcam cevabını yazarım
bende büyütme ameliyatı olmak istiyorum denizlide oturuyorum bize en yakın izmir var ama orda kimsem yok. ailem ist da karar veremedim. kime nereye yaptırsam. bnm kiler çok küççükkk... ben en çok acısından korkuyorum normal doğum yaptım 24 saat sancı çektimm bi o kdr acı çekeceksem küçük memeli kalırım ddaha iyi diye düşünüyorum. acı ne kdr bi acı kimi doğum acısı diyo kimi hiç çekmedim diyorr kafam karıştı... arzum77 ben resimleri göremedim. isteek gönderdim belki listende yokum diye göremiyorumdur diye.. yardımcı olurmusun..
son durumumu bildiriyorumm arkadaşlarr....Benim ameliyat işi yatmıştı 2gün önce,,dün olan bitenler ve sonucu;
çalışıyorum 5ay kadar birikim yapıcam ve kimsecikler bana karışmıyorr,demekki işi zora sokan paracıkmışş ve benden daha değerliymiş onuda anlamış oldummm(((((((maddi kısmını kendim halledemediğim için olmuyor madem bende yemem içmem arkadaşş
inşallah bişeyler olurda daha erkene alırım ama
hesaplamalarım ocak ayında ameliyat olacağımıı söylüyorrr yani tam bir sene sonra yeni memişlerime kavuşmuş olacamm hatta normale bile dönmüş olacaklarr inşş....
memetörr arzum ve bademim tşk ederim size kızlar o gün sizinle konuşmasaydım ümidimi kesmiştim ve artık olmaz diyordumkii gaza geldim tekrar düşündüm ve sonucu buldum.etrafımdakiler bunu o kadar gereksiz görüyorlarki artık yoruldum onlara bişeyler anlatıp beni anlamalarını beklemekten,,maddi deil manevi destek istiyorum senden(nişanlımm) dedim bunuda yapar heralde,,,ben bunun için sana kuruş vermem kendi parana acımıyorsan yap tamam ben sana sadece yalnız kalma diye manevi olarak destek olurum dedi saolsun çok düşünceli hastanede kalmak falan desteğide töbe töbe yaaa,,,amannn siz varsınız kimselere gerek yokki başkaaa:13::13:
slm canım..bende 2 kere normal doğum yaptım....ve meme ameliyatı sonrası ağrım olmadı. bu sanırım kişiye göre değişiyor ve tekniğe göre...inşallah en kısa zamanda kavuşursun hayallerine :)))))....benimkiler de çok küçüktü ama şuan çok memnunum :))))
tuannan...aslında okumamıştım bu sorunlarını....eğer maddi destekçi yoksa, kimseye söylemden kendin biriktir ve yaptır....bence olgun ve yetişkin bayan bu tür konulara kendisi karar verebilmeli...ha, 18-20 yaşlarda evet haklısınız anne-babadan izin alınması lazım, o da saygıdan..ama aklı başında olan bir bayanın neden kocası engel çıkar anlamıyorum hiç...ne var bunda yani??? affederseniz bayan olarak kendi hissedememek suç mu??? yada küçükse eğer senin suçun ne??? açıkçası bu tür karı-koca sorunlarını anlamıyorum...koca seviyorsa muhakkak anlayış göstermek zorunda....İnşallah en kısa zamanda yaptırırsın ve aramıza katılırsın...bende 1 seneden fazla araştırmıştım...bence sabret, biriktir o paracıkları ve güle güle memişlere harca :))))))
arzumm benide artık kabul etsende bende görsem şu memetör ün resimlerini
avatarda görüyorum merak içinde kalıyorum bide senle karamelinkiler(karamelinkilerde gerçekten bomba bende onaylıyorum) favori olunca merak doğal oluyor,,erkek değilim yavrum yaa tamam memişlerim olmayabilir ama erkekde değilim
bende büyütme ameliyatı olmak istiyorum denizlide oturuyorum bize en yakın izmir var ama orda kimsem yok. ailem ist da karar veremedim. kime nereye yaptırsam. bnm kiler çok küççükkk... ben en çok acısından korkuyorum normal doğum yaptım 24 saat sancı çektimm bi o kdr acı çekeceksem küçük memeli kalırım ddaha iyi diye düşünüyorum. acı ne kdr bi acı kimi doğum acısı diyo kimi hiç çekmedim diyorr kafam karıştı... arzum77 ben resimleri göremedim. isteek gönderdim belki listende yokum diye göremiyorumdur diye.. yardımcı olurmusun..
özelden msj atamıyorum shans18 100 msjı tamamlamayı bekliyorum kime ve nerede oldun ameliyatı bilgi verirmisin.
Arzumcum, yeni resimlerinle ortaligi yaktin gene iste budur son derece dolgun diri dik memisler en yakin zamanda bekleriz gene yeni fotolar evi temizliycem ,yemek yapicam takilip kaldim buraya:)