hadi bakalım bekliyoruz canımmm..
bu arada kızlar ben nickimi değiştirdim bilginizeeee :)))
şimdi de isim değiştirme modası. hıımmm. burcu iyiydi.
nick nasıl degiştirliyor?
kafan dağıldı bakıyorum.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım bekliyoruz canımmm..
bu arada kızlar ben nickimi değiştirdim bilginizeeee :)))
nick nasıl degiştirliyor?
şimdi de isim değiştirme modası. hıımmm. burcu iyiydi.
kafan dağıldı bakıyorum.
bugün öğleden sonra arkadaşımla çıktık. mağaza da baktık biraz. bir sporcu sütyeni denedim. ona da gösterdim. çok kefiyliydi. çok cici şeyler de var ama onları denemiyorum henüz. ameliyattan bir süre sonra deliler gibi sütyen, atlet alışverişine çıkarım sanıyordum. göğüslerimin yumuşamasını ve ödemlerimin geçmesini bekliyorum. demek ki çok mutlu olmuşum ben ya
şimdi alan taraması yapıyorum. yaklaşık bir ay sonra elimle koymuş gibi gidip sütyenleri alırım herhalde. :119::118:
Aminn canım Allah razı olsun. Allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin inşallah...
kızlar selamm..arzucum ben yarın hasan beye ameliyat için gün alıcam kesin kararımı verdim.bayramdan önce halletmem lazım bu işi.ama burundan tam emin değilim bir kez daha hasan beye gidip oradki burnuşları da incelerim sanıyorum
badem cim bu arada senin burnuş pek hoşş sen nerde yaptırdın acaba?
kızlar selamm..arzucum ben yarın hasan beye ameliyat için gün alıcam kesin kararımı verdim.bayramdan önce halletmem lazım bu işi.ama burundan tam emin değilim bir kez daha hasan beye gidip oradki burnuşları da incelerim sanıyorum
badem cim bu arada senin burnuş pek hoşş sen nerde yaptırdın acaba?
Foruma ne olmuş yahu :26::26: Çogu yorumlar gitmiş,silinmiş,karmakarışık olmuş... :44: Biz nerede kalmıştık yahu..:44:
nedeni ne acaba? bu söylense :26:[/QU sınırları aştık sanırım
Yok bee... Daha ne mesajlar var,ondan degil bence :))
nedeni ne acaba? bu söylense :26:[/QU sınırları aştık sanırım
rüyamda üzerimde eski sütyenimle işe gidiyorum. sütyenim yolda açılıyor içinde ne varsa hepsi karın kısmıma yuvarlanıyor. öğrenciler, öğretmenler arasında elim ayağıma karışıyor. en azından karnımdakiler düşmesin diye çaba sarfediyorum ama nafile..
ameliyattan bir gün önce de kahvaltı yapıp hastaneye gitmiştim. Naci Bey bir şeyler yemedin değil mi diye soruyor. aaaa unuttum diyorum. ama kusarım diyorum. yok yapamam ameliyatını diyor. ağlıyorum, içimde ne varsa çıkartırım, iyice kusarım diyorum, başını sallıyor... bu kabuslar bitse artık!
rüyamda üzerimde eski sütyenimle işe gidiyorum. sütyenim yolda açılıyor içinde ne varsa hepsi karın kısmıma yuvarlanıyor. öğrenciler, öğretmenler arasında elim ayağıma karışıyor. en azından karnımdakiler düşmesin diye çaba sarfediyorum ama nafile..
ameliyattan bir gün önce de kahvaltı yapıp hastaneye gitmiştim. Naci Bey bir şeyler yemedin değil mi diye soruyor. aaaa unuttum diyorum. ama kusarım diyorum. yok yapamam ameliyatını diyor. ağlıyorum, içimde ne varsa çıkartırım, iyice kusarım diyorum, başını sallıyor... bu kabuslar bitse artık!
bir sene o kabuslar devam edecek şu an ki psikolojini tahmin edebiliyorum,ama işte uyandın ve bitti rüyaydı gerisi boş
yavruşummmm geçecek sen senin güzelliklere bak kabus değil güzel güzel rüyalar göreceksin..ha unutmadan sorayım yaprakcımm sen ameliyat olalı bir sene olmuştu dimi??1 senelik sonuç duruyor karşımda maşallah diyorum sana bebitommm
Öncelikle bu mesaj begenilirmi yaaa..diyorumm....
Canım inanki o benzer rüyaları,kabusları biz hepimiz gördük.Tekrar tekrar ameliyat olmalar,ameliyat esnasında narkozun etkisinin geçip uyanmamızkiii...en çok ondan korkuyordum.Rüyada gögsümdeki o sancıyı agrıyı hissediyordum,birden uyanıyordumki gögüslerim gerçekten agrıyor Aman allahım yaa..Geçecek canım,inan bana geçecek Şu an sanki bir rüyadayız.Onların güzelligi karşısında şoktayız tabi.Bilinçaltımızda neler neler dolaşıyor.Haliyle rüyalarımıza giriyor tabi Yatmadan önce oku üfle canım..İçin rahat,huzurlu bir şekilde uyursan bu kabusların yerine güzel güzel rüyalar göreceksin inşallah Gögüslerinde çok güzel olmuştur eminim çok çok güzel günler seni bekliyor...
canım görmüş olduğun rüyayı ameliyattaykenmi gördün? bende her ameliyatımda ve ameliyatımdan sonra, narkozun etkisindeyken ve o 1 yıl içinde benzer kabuslar görmüşümdür.. benim kabuslarım aynen şöyleydi; ıssız bir çöl düşün loş ve puslu.. benden başka hiç kimse yok, bir güç ama göremediğim bir güç örümcek ağına beni takıyor ve başlıyor sallamaya, ben feryat ediyorum kurtarın imdatttt diye ama sesimi duyan ve bana yardımcı olacak hiç kimse yok.. o feryatlarım öyle bir yankı yapıyorki ! kendi sesim benim kulaklarımda çınlıyor.. ben o örümcek ağına ebedi mahkum edilmiştim, feryatlarımla birlikte sadece sallanıyordum hızlı bir şekilde örümcek ağında.. ben narkozlu 4 kere, lokal 1 kere ameliyat oldum. ameliyatlarımın ikisinde ben aynı kabusları yaşadım ve inan bir sene etkisinde kaldım.. gece uyurken rüyalarıma giriyor, gündüz düşlerimde defalarca yaşıyordum.. bazı insanlarda psikolojik olarak benzer kabuslar olabiliyormuş.. birde narkoz bazı kişilerde bu tür kabuslar gösterebiliyormuş.. endişelenme sadece gelip geçici... sen ameliyatını olmuşsun, inşllh güzel bir sonuç olmuştur.. sana güzel bir hayat diliyorum canım.. ama benim ameliyatlarım hep başarısızlıkla sonuçlandı bu benim psikolojimi daha beter bir hale soktu.. kendini üzme bunlar sadece gelip geçici.. seni öpüyorum canım kendine iyi bak.. Mevlama emanet ol
sağol canım. benim de, narkozun etkisi az olur da hisseder miyim ameliyat esnasını gibi tuhaf düşüncelerim olmadı değil. ameliyata girmeden önce gerçekten çok gergindim. ama ameliyatla ilgili korkular değildi. sonrasında narkozun etkisiyle öksüre öksüre kusarım ve bu ağrıya ve olumsuz her şeye neden olur gibi saçma saçma düşündüğüm de oldu. tahminimden rahat atlattım. korkulacak bir ameliyat ve ameliyat sonrası süreci yaşayacağını sanmıyorum ben çoğu kişinin. ağrı eşiği çok düşük olanlar yaşıyor muhtemelen o sıkıntıları.
senin yerinde olsam beni bir daha eklerdim ve silmezdim.