• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

herkes iyi sağlıklı..ne güzel..hepinizi seviyorum arkadaşlar..biz salı günü babannemizi kaybettik.melekler yoldaşı olsun rabbim taksiratını affetsin inşallah(amin)giremiyorum bu aralar ama hep aklım sizde,,sağlıkla kalın allaha emanet....

Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. 1 hafta önce biz de babannemi kaybettik :(( Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Herkese hayırlı ramazanlar...

Kızlar foruma hoşgeldiniz..Başınız sagolsun,Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah..Ölümde bizim için.Hepimiz birgün toprak olacagız..Allah hepimize hayırlı ölümler,ömürler versin inşallah..

Hepimize hayırlı Ramazanlar bu arada.Bu mübarek ayda yaptıgımız tüm ibadetler,tuttugumuz oruçlar kabul olsun..Diefee cigim,çok dua et canım.İnşallah sende kıssa zamanda bu ameliyatı olursun ve seninde mutlulugunu paylaşırız burada bebegim :29:
Drita,özledim seni bebek..Fırsat buldukça ugra buraya olurmu :34: Çok çok öpüyorum sizleri..Hayırlı geceler..:54:

Kızlar foruma hoşgeldiniz..Başınız sagolsun,Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah..Ölümde bizim için.Hepimiz birgün toprak olacagız..Allah hepimize hayırlı ölümler,ömürler versin inşallah..

Hepimize hayırlı Ramazanlar bu arada.Bu mübarek ayda yaptıgımız tüm ibadetler,tuttugumuz oruçlar kabul olsun..Diefee cigim,çok dua et canım.İnşallah sende kıssa zamanda bu ameliyatı olursun ve seninde mutlulugunu paylaşırız burada bebegim :29:
Drita,özledim seni bebek..Fırsat buldukça ugra buraya olurmu :34: Çok çok öpüyorum sizleri..Hayırlı geceler..:54:

Aminnn canım aminn. Allah tüm ölmüşlerimizi nur içinde yatırsın. inşallah dediğin gibi hepimize hayırlı ömür ve hayırlı ölümler versin. Bu mübarek ayda edilen dualarıda kabul buyursun.
Canım ben de seni, hoş sohbetlerinizi özledim. Daha sık uğramaya çalışacağım canım öpüyorum kocamannn..

sağol cnm seninde başın sağolsun.mekanları cennet melekler yoldaşları olsun tüm ölmişlerimizin.acılar bizler için acılar zorr:(:43:
drita kullanıcısından alıntı
Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. 1 hafta önce biz de babannemi kaybettik :(( Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Herkese hayırlı ramazanlar...
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun Allah sabır versin cnm.

Kızlar nasılsınız bakalım..Ramazanla aranız nasıl :34: Allahım hepimizin yaptıgı ibadetleri,tuttugu oruçları kabul etsin inşallah..Her kimin ne muradı varsa kabul etsin inşallah..Öpüyorum hepinizi :54: Hadi güzel sohbetler edelim artık yahu..Canlanın biraz :52:

Kızlar nasılsınız bakalım..Ramazanla aranız nasıl :34: Allahım hepimizin yaptıgı ibadetleri,tuttugu oruçları kabul etsin inşallah..Her kimin ne muradı varsa kabul etsin inşallah..Öpüyorum hepinizi :54: Hadi güzel sohbetler edelim artık yahu..Canlanın biraz :52:

İyidir arzucum,sende iyisin maşallah avtardan belli:) Ramazan'da bu sıcak da oruç tutanların Allah yardımcısı olsun.

arzumcuğum sağol canım sana ve herkese hayırlı ramazanlar, Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah, önce sağlık ve huzur versin herkese, hepinizi öpüyorum sevgiyle :16:

İyidir arzucum,sende iyisin maşallah avtardan belli:) Ramazan'da bu sıcak da oruç tutanların Allah yardımcısı olsun.

İyiyim canım,hemde çok iyi :16: Tatilden bir kare işte :31: Kalbim,aklım Bodrumda kaldı sorma gitsin :31: Bugün oruç tutmaya başladım bende.Dün banyo yaptım,temizlendim..Allah yardımcı olur tabi..Bakalım geçen sene çok rahat geçirmiştim,bu sene nasıl olacak..:56::9:

Ramazan ayı herkese hayırlı ve uğurlu olsun.. dilerim mevlamdan bu mübarek ayda orucunuz ve dualarınız kabul olur, Allahım herkesin gönlünden geçen güzelliklerin en güzelini nasip etsin inşllh.. sevgiler :54:

Son düzenleme:

aminn canım .rabbım bu sıcak ve uzun gunlerde dayanmaya güç kuvvet verıyor.

özelden mesaj atamıyorum ama şu cevabı vercektim:ben sni anlıyorum kesinlikle sapıklık degil insan imreniyo öyle olsun istiyo..bir de ben gencim ve boyum posum var fiizigim de güzel tek sorunum memelerimdi vucudum da işte..ben dolgulu takmaktan bıktım çok usandım şimdi yine dolgulu takmak zorunda kalıcam...çok mutsuzum ikinci ameliyata alır mı doktorum acaba beni..alsa yapsa bile gerçekten kötü mü olur..ama arzum adlı kullanıcıya da sana 320 falan olur diyen doktorlar olmş fazası olmaz diyen doktorlar olmuş ama hasan fındık 400 takmış..bilmiyorum..doktorumu aradım gelsin görüşelim demiş işte anneme ..kesin aynı ayaklrı çekicek haklı olrak ama bu beni tatmin etmiyor ..sen iinci ameliyat için mi para aldın? anlamadım..napıcaz biz lion neden herkesin iyi benimki küçük ben neden mutlu olamadım..hep böyle biliyomusun hep bni üzen şeyler oluyor çok bıktım çok mutsuzum biran önce ölmek daha fazla yaşamamak istiyorum..başım çatlıyor şuan aglamaktan...
sen kaç takıyorsun şimdi? snein fotolara baktm benimki seninki kadar falan heralde bilmiyorum ben de foto atablirsem atarım bakarsınız ama benimkiler daha yeni seninkler ne kdarlık..ne zamn sonra yumuşadı ve nekdr zaman sonra sütyen taktın?
Cnm benim 80 a yı bile doldurmuyodu şimdi 80 b veya c oldum galiba ama 85 beden sütyende oluyo daha rahat oluyo hatta.Bencede foto koyarsan daha net anlaşılır dışardan bakış açısı nasıl belki bize göre iyidir.Benim 1.5 ayı geçti 1 hafta sonra 2.ayım olacak.Yumuşaması 20 günden sonra başlıyo 1 ay dolduktan sonra daha iyi oluyo.seni gayet iyi anlıyorum hepimizinde ortak sorunuydu.Biraz psikolojik bir durum çünkü kabullenmek gerekiyo alışmak gerekiyo bende yeni yeni alışıyorum ilk günler bende biraz daha büyük olsaydı diye kafama takıyordum.zamanın geçmesini bekle biraz şimdi ikinci ameliyat için bile 6.ayının geçmesi lazım.kötü düşünme akışına bırak kendini birazda.

Cnm benim 80 a yı bile doldurmuyodu şimdi 80 b veya c oldum galiba ama 85 beden sütyende oluyo daha rahat oluyo hatta.Bencede foto koyarsan daha net anlaşılır dışardan bakış açısı nasıl belki bize göre iyidir.Benim 1.5 ayı geçti 1 hafta sonra 2.ayım olacak.Yumuşaması 20 günden sonra başlıyo 1 ay dolduktan sonra daha iyi oluyo.seni gayet iyi anlıyorum hepimizinde ortak sorunuydu.Biraz psikolojik bir durum çünkü kabullenmek gerekiyo alışmak gerekiyo bende yeni yeni alışıyorum ilk günler bende biraz daha büyük olsaydı diye kafama takıyordum.zamanın geçmesini bekle biraz şimdi ikinci ameliyat için bile 6.ayının geçmesi lazım.kötü düşünme akışına bırak kendini birazda.

fotolarımı koyucam birazdan..ama şuan gerçekten mtsuzum herkes ikna etmek için bir şey ölüyor ama ben sürekli dertliyim aglıyorum dışarı bile çıkmıyorum evde fosilleştim resmen..nolucak bilmiyorum göğüslerimn yumuşamasnı bekliyorum dışarı çıkmak için dolgulu sütyen takıcam yine.doktorumla da görüşücem dicem ben hadi bekledim 6 ay diyelim amelytım ücrtli mi olucak flan sorucam..off ama ya ben birdaha o amelyt agrılarını mı cekicem tekrar yumuşamasını tekrar şeklini almasnı mı beklicem ya napıcamı bilmiyorum çok çaresizim şuan ..dıaşrı çıkamıyorum sıkıntıdan patladım..bütün hayallerim yıkıldı ..bana burda destek oldugnuz çin çok teşekkür ederim ama benim öyle bi huyum vardır ki bişeyi düşünüyorsam kesinlikle ikna olmam ..şuanda hiç bişey beni rahtlatmıyor..memelerime baktıkça üzülüyorum çünkü moralim sıfırrr.....

canım hadi yükle fotoğrafta sana OBJEKTİF yorumlarımızı söyleyelim bakalım dediğin kadar küçük mü gerçekten dışarıdan nasıl gözüküyor

fotolarımı koyucam birazdan..ama şuan gerçekten mtsuzum herkes ikna etmek için bir şey ölüyor ama ben sürekli dertliyim aglıyorum dışarı bile çıkmıyorum evde fosilleştim resmen..nolucak bilmiyorum göğüslerimn yumuşamasnı bekliyorum dışarı çıkmak için dolgulu sütyen takıcam yine.doktorumla da görüşücem dicem ben hadi bekledim 6 ay diyelim amelytım ücrtli mi olucak flan sorucam..off ama ya ben birdaha o amelyt agrılarını mı cekicem tekrar yumuşamasını tekrar şeklini almasnı mı beklicem ya napıcamı bilmiyorum çok çaresizim şuan ..dıaşrı çıkamıyorum sıkıntıdan patladım..bütün hayallerim yıkıldı ..bana burda destek oldugnuz çin çok teşekkür ederim ama benim öyle bi huyum vardır ki bişeyi düşünüyorsam kesinlikle ikna olmam ..şuanda hiç bişey beni rahtlatmıyor..memelerime baktıkça üzülüyorum çünkü moralim sıfırrr.....

Back