• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

herkese gunaydınnn :16::16::16::16:

gunaydıınnn sevgili cimbommm uzun suredir takipteyim ama yazamıyorum pek ama okuyorum sizleri devamlı bizim donemden kimsecikler ugramıyor bu aralar hepimiz tatil modundan çıkamadık sanırım..Arzum, Alexus, karamel ,aledax,tukuise ve şimdi hatırlayamadıgım kızlar nerelerdesiniz bakiim??? Sevgili Lion ve Saltam nöbetci bu aralar :)
HErkese benden de kocaman TÜNAYDIINNNNN :DDDD

selamlar kızzzzzzlar.....çalışanlara kolay gelsni :)))))))

Sagol canım bir çalışan olarak hepimize kolay gelsinnnn...

gunaydıınnn sevgili cimbommm uzun suredir takipteyim ama yazamıyorum pek ama okuyorum sizleri devamlı bizim donemden kimsecikler ugramıyor bu aralar hepimiz tatil modundan çıkamadık sanırım..Arzum, Alexus, karamel ,aledax,tukuise ve şimdi hatırlayamadıgım kızlar nerelerdesiniz bakiim??? Sevgili Lion ve Saltam nöbetci bu aralar :)

Tünaydııın cnm aynen cnm ya biz çalışıyoruz bana tatil yok bu sene:14::43: kaldım kalabalık İstanbul'da kaçmak istiyorum ıssız sakin huzurlu yerlere:31:.Allah'tan kadınlar kulübü varda:106: vakit geçiririyoruz buralarda.

canlarım hepinize sevgiler, çalışanlara kolaylıklar, tatilcilere iyi eğlenceler.. bu ara fazla internet imkanım olmuyor aklım sizde.. 4 gün sonra 1 ayım dolacak arasıra sıkıntılarım oluyor ama idare ediyorum işte.. hepinizi çok öpüyorum.. sevgiler :16:

canlarım hepinize sevgiler, çalışanlara kolaylıklar, tatilcilere iyi eğlenceler.. bu ara fazla internet imkanım olmuyor aklım sizde.. 4 gün sonra 1 ayım dolacak arasıra sıkıntılarım oluyor ama idare ediyorum işte.. hepinizi çok öpüyorum.. sevgiler :16:

hayırlı olsun canım:) umarım sende hıc bır sıkıntı yasamadan keyfını cıkartırsın ...

ah cnm sor bakalım bilgisayarı elime alıyormuyum deniz havuz olmazsa bu havalar çekilmez valla allah size sabır versin :43:
arada açıp bakıyorum özelden soranlara yazıyorum onun dışında sudayım mümkünse orda kalayım yanıyorum resmen :30:
ne kadar gölgedede kalsam okadar yanmışımki deri değiştiriyorum resmen :9:
bronzluğu seviyorum ama beyaz olunca böyle sorun oluyor
ramazana az kaldı hazır yazmışken herkesin ramazan ayını şimdiden kutluyorum hayırlı ramazanlar :16:

dıkiş izin tamamen kapanana kadar girmen enfeksıyon kapma acısından rıskli.
zaten kollarına cok yuklenmeden yavas yavas yuzmen gerekecek.

deniz işini daha bugün konuştum doktroumla ben, 2. ameliyatı 22 sinde olmuştum, ooo senin baya oldu hiç problem olmaz havuz deniz ama kulaç atma çok yorucu harektler yapma dedi haftasonu gidiyorum hemennn tabi önce bikini şarttt :36::36:

kızlar ameliyattan ne kadar süre sonra denize havuza girmek serbest :52:

benim doktorum 2 hafta sonra yani dikişlerim alındıgında artık herşey serbest demişti canım.Deniz ,güneş ,kum,tenis,ata binme, deveye binme (hahaha aynen oyle demişti),ve herrrr türlü -atraksiyon-(anladınız siz onu:) serbestttt demişti...

benim doktorum 2 hafta sonra yani dikişlerim alındıgında artık herşey serbest demişti canım.Deniz ,güneş ,kum,tenis,ata binme, deveye binme (hahaha aynen oyle demişti),ve herrrr türlü -atraksiyon-(anladınız siz onu:) serbestttt demişti...

minimum 1 ay sonra!!! acele etme..eğer kapanmayan yer varsa çok kolay mikrop kaparsın..ne gerek var sonra uğraşmaya...bence girme 1 ayı doldurmamışsan ..değmez...

Tünaydııın cnm aynen cnm ya biz çalışıyoruz bana tatil yok bu sene:14::43: kaldım kalabalık İstanbul'da kaçmak istiyorum ıssız sakin huzurlu yerlere:31:.Allah'tan kadınlar kulübü varda:106: vakit geçiririyoruz buralarda.

Lioncum merak etme tek sen değilsin...bana da izin yok :(((((((((((((...ama gene de olsun, hafta sonlarımızı değerlendiririz :)))))))))))))

minimum 1 ay sonra!!! acele etme..eğer kapanmayan yer varsa çok kolay mikrop kaparsın..ne gerek var sonra uğraşmaya...bence girme 1 ayı doldurmamışsan ..değmez...

Saltam cim unuttun mu beni sekerim ben senden once yani 11 nisanda olmustum ameliyatimi:) 3 ayimi devirdim. İnanamiyorum hala:) hemen iki hafta sonra degil ama iki aylikken tatilimi yaptim hic sikintim olmadi cok sukur. Ama iki hafta sonra da hic ameliyat olmamis gibiydim. Zaten ameliyatimi da cok rahat atlatmistim. Ama gene de ilk 1 ay dikkatli olmakta fada var tabii ki...

Selam kızlaaaarrr...:3:Ben geldim..Nasılsınız bakalım.Umarım herkes çok iyidir...Ben çok iyiyim,dolu dolu bir tatil yaşadım..Bütün stresimi attım geldim.. Yine güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle hepinize kocaman bir Merhaba ...:16:

herkes iyi sağlıklı..ne güzel..hepinizi seviyorum arkadaşlar..biz salı günü babannemizi kaybettik.melekler yoldaşı olsun rabbim taksiratını affetsin inşallah(amin)giremiyorum bu aralar ama hep aklım sizde,,sağlıkla kalın allaha emanet....

herkes iyi sağlıklı..ne güzel..hepinizi seviyorum arkadaşlar..biz salı günü babannemizi kaybettik.melekler yoldaşı olsun rabbim taksiratını affetsin inşallah(amin)giremiyorum bu aralar ama hep aklım sizde,,sağlıkla kalın allaha emanet....

Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. 1 hafta önce biz de babannemi kaybettik :(( Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Herkese hayırlı ramazanlar...

Allah rahmet eylesin canım benim kendine iyi bak sende Allaha emanet ol

Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. 1 hafta önce biz de babannemi kaybettik :(( Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Herkese hayırlı ramazanlar...

sende mi çok üzüldüm canım benim, başınız sağolsun Allah rahmet eylesin

Back