Sağol cnm sanada kolay gelsin arada burayıda ihmal etmiyoruz işte işin gücün arasında.selamlar kızzzzzzlar.....çalışanlara kolay gelsni :)))))))
herkese gunaydınnn
selamlar kızzzzzzlar.....çalışanlara kolay gelsni :)))))))
Tünaydııın cnm aynen cnm ya biz çalışıyoruz bana tatil yok bu senegunaydıınnn sevgili cimbommm uzun suredir takipteyim ama yazamıyorum pek ama okuyorum sizleri devamlı bizim donemden kimsecikler ugramıyor bu aralar hepimiz tatil modundan çıkamadık sanırım..Arzum, Alexus, karamel ,aledax,tukuise ve şimdi hatırlayamadıgım kızlar nerelerdesiniz bakiim??? Sevgili Lion ve Saltam nöbetci bu aralar :)
HErkese benden de kocaman TÜNAYDIINNNNNDDD
Sagol canım bir çalışan olarak hepimize kolay gelsinnnn...
canlarım hepinize sevgiler, çalışanlara kolaylıklar, tatilcilere iyi eğlenceler.. bu ara fazla internet imkanım olmuyor aklım sizde.. 4 gün sonra 1 ayım dolacak arasıra sıkıntılarım oluyor ama idare ediyorum işte.. hepinizi çok öpüyorum.. sevgiler
gunaydıınnn sevgili cimbommm uzun suredir takipteyim ama yazamıyorum pek ama okuyorum sizleri devamlı bizim donemden kimsecikler ugramıyor bu aralar hepimiz tatil modundan çıkamadık sanırım..Arzum, Alexus, karamel ,aledax,tukuise ve şimdi hatırlayamadıgım kızlar nerelerdesiniz bakiim??? Sevgili Lion ve Saltam nöbetci bu aralar :)
HErkese benden de kocaman TÜNAYDIINNNNNDDD
Sagol canım bir çalışan olarak hepimize kolay gelsinnnn...
kızlar ameliyattan ne kadar süre sonra denize havuza girmek serbest
benim doktorum 2 hafta sonra yani dikişlerim alındıgında artık herşey serbest demişti canım.Deniz ,güneş ,kum,tenis,ata binme, deveye binme (hahaha aynen oyle demişti),ve herrrr türlü -atraksiyon-(anladınız siz onu:) serbestttt demişti...
Tünaydııın cnm aynen cnm ya biz çalışıyoruz bana tatil yok bu senekaldım kalabalık İstanbul'da kaçmak istiyorum ıssız sakin huzurlu yerlere .Allah'tan kadınlar kulübü varda:106: vakit geçiririyoruz buralarda.
oohhh iyi yanlız değilmişim evet hafta sonları var yaz bitmedi daha.Lioncum merak etme tek sen değilsin...bana da izin yok((((((((((((...ama gene de olsun, hafta sonlarımızı değerlendiririz :)))))))))))))
minimum 1 ay sonra!!! acele etme..eğer kapanmayan yer varsa çok kolay mikrop kaparsın..ne gerek var sonra uğraşmaya...bence girme 1 ayı doldurmamışsan ..değmez...
herkes iyi sağlıklı..ne güzel..hepinizi seviyorum arkadaşlar..biz salı günü babannemizi kaybettik.melekler yoldaşı olsun rabbim taksiratını affetsin inşallah(amin)giremiyorum bu aralar ama hep aklım sizde,,sağlıkla kalın allaha emanet....
herkes iyi sağlıklı..ne güzel..hepinizi seviyorum arkadaşlar..biz salı günü babannemizi kaybettik.melekler yoldaşı olsun rabbim taksiratını affetsin inşallah(amin)giremiyorum bu aralar ama hep aklım sizde,,sağlıkla kalın allaha emanet....
Canım başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. 1 hafta önce biz de babannemi kaybettik( Rabbim ölmüşlerimize rahmet eylesin.
Herkese hayırlı ramazanlar...
sende mi çok üzüldüm canım benim, başınız sağolsun Allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?