ŞÖYLE SÖLİM CANIM ben yaptırmayı 2senedir kafaya koymuştum ama herkez dalga geçiodu saçma geliodu ne varsa bunda töbe töbe sanki erotik film çekecez,bu benim kendimi ii hissetmemle alakalı bi durum ve ben kararlı olduğumu anlattım nişanlıma birazda acıtasyon yaptım bikini alırken falan sizleri anlattım bi tek şarkıcılar playgirl ler yaptırmıyo bunu,bomba gibi gezecem herkez anlicak diyede bişey yok falan dedim tamam araştırırız dedi kabul etti yani,ama hayatta araştırmaz ben herşeyi hazır edecem maddi manevi o muayene ve ameliyat sırasında yanımda olur o kadar
buna para verilirmi falan dio silikon taktıracağına motorumuzu değiştirelim diyor
dedim ben senin motorun olurum yavrum hava yastıklı hemde töbe yaaa
yani ben maddi olarak bekliorum şu an,doktorumdan emin olunca para için girişime başlicam ,yılbaşına istiyorum en geç şunata,hatta arzum gibi 14şubattamı yaptırsam diyorum,,belkide daha erken olabilir bilmiyorum valla ama sanki yarın olacakmışım gibi heyecanlıyım inan çünkü er yada geç seneye yazın üçgen bikilerle fink atacammmm
buna para verilirmi falan dio silikon taktıracağına motorumuzu değiştirelim diyor
dedim ben senin motorun olurum yavrum hava yastıklı hemde töbe yaaa
yani ben maddi olarak bekliorum şu an,doktorumdan emin olunca para için girişime başlicam ,yılbaşına istiyorum en geç şunata,hatta arzum gibi 14şubattamı yaptırsam diyorum,,belkide daha erken olabilir bilmiyorum valla ama sanki yarın olacakmışım gibi heyecanlıyım inan çünkü er yada geç seneye yazın üçgen bikilerle fink atacammmm