• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

tuce89 doğru söylüyor...bende de yuvarlak high profile var...ama hiç alakası yok....zamanla zaten yer çekiminden dolayı aşağı iniyorlar...top gibi asla durmuyorlar....sütyen giydiğinde evet üstteler ama çıplakken hiç alakası yok....
Aynen katılıyorum benimkide yuvarlak aşağıya indiler şu anda emanet gibide durmuyolar sütyen giyildiğinde üstte dolgunluk oluyo.

tuce89 doğru söylüyor...bende de yuvarlak high profile var...ama hiç alakası yok....zamanla zaten yer çekiminden dolayı aşağı iniyorlar...top gibi asla durmuyorlar....sütyen giydiğinde evet üstteler ama çıplakken hiç alakası yok....

Petunyacım...hiç merak etme....top gibi durmuyorlar..istersen çıplak resimlerimi çekip ekleyim....asla üstte değiller ...
benim şu an sütyenle bile yuvarlak durmuyor daha yumuşamadığı için 1 ayda üstteki şişliğin hepsi boşaldı, mankenlerinki gibi olcak diye korkmayın kas üstünde ancak yuvarlak durur bence, benim üstten aynı eski göğsüm gibi duruyor yoğunluk altta fotolardada belli hiçte yuvarlak değil bak saltamda diyor bence onu hiç kafaya takma önemli olan boyut :51:

teşekkürederim arzum:))protezim yuvarlak göğüslerim tüberoz denen bi tipmiş o yüzden dr.yuvarlak uygun olur dedi.ameliyat yöntemim de kas altı.bana çok iyi geldiniz sağolun yaaa....
Yuvarlak protez kas altında harika bir görüntü verir.Zaten damla protez zaten üst lobunda fazla doluluk olmadıgında kas altınada koyulursa üst lob dümdüz olur.Ancak kas üstünde yada kas zarı altında damla protez üst lobu biraz kaldırır.Yöntem ve protez şekli gayet iyi yani :34: Kas altı yönteminde ödem fazla olur ve dogal bir gögüs şekline gelmesi biraz zaman alır.Merak etme zamanla herşey harika olacak :54:
bendede high profile yuvarlak var ama şu an yuvarlakla alakası yok damla gibi duruyor 1. ayım doldu çoktan, üstte hiç yuvarlaklık yok öle portakal gibi durmuyor yahu hiç takılmayın ona :52:
Canım,zaten yuvarlak protez ayakta yerçekiminin etkisiyle aşşagıya dogru hacmini verir.Aynı dogal gögüste oldugu gibi:34: Eskidendi öyle portakal gibi ortaya çıkan görüntüler.Bunun kaynagıda hastaya yanlış teknigin uygulanmasıdır.Vall dolu dolu gögüsler,sütye takmadan bile sütyen takmış gibi duruyorlar yahu,daha ne isteyelimki :21::nazar:
merhaba canım geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur göğüslerin zamanla güzelleşiyorlarmış:) ben 380 cc büyüklük olarak nasıl duruyor onu merak ettim bana da yakın bir büyüklük önerildi biraz yorumlayablir misin canım
380cc aslında çok çok büyük bir protez degil.Önemli oln sizin vücut,gögüs yapınızın kaldırmasıdır :34: Bende 400cc var.Üsteliktekas arı altında.Gayet harika doluluktalar valla.am istedigim gibi.Zaten önemli landa istedigimiz gibi olması degilmi :34: Arkadaş olarak ekliyorum,albümüme bakabilirsin :29:
yaa benim göğüslerim baya küçüktü 380cc duyunca banada çok gibi geldi bi de benim göğüs kafesim genişmiş o yüzden doktorum bunu kullandım yaptığımıza değsin dedi gerçekten çok büyük değil ama henüz ödemlerim olduğu için çokta bişey anlayamıyorum yanıltmıyım sizi yinede:))
Kesinlikle çok büyük degil tabi :34: Zamanla zaten dahada dogallaşıyor,ödemler gidiyor.Bu seferde daha inmesinler diye düşünüyorsun zaten..Bence vücuduna harika olmuştur bu boyut :16:
Petunyacım...hiç merak etme....top gibi durmuyorlar..istersen çıplak resimlerimi çekip ekleyim....asla üstte değiller ...

Çek anam çek :27: Kim demiş top gibi duruyorlar diye yahu,buyrun kanıtı :9::34::16:

Yuvarlak protez kas altında harika bir görüntü verir.Zaten damla protez zaten üst lobunda fazla doluluk olmadıgında kas altınada koyulursa üst lob dümdüz olur.Ancak kas üstünde yada kas zarı altında damla protez üst lobu biraz kaldırır.Yöntem ve protez şekli gayet iyi yani :34: Kas altı yönteminde ödem fazla olur ve dogal bir gögüs şekline gelmesi biraz zaman alır.Merak etme zamanla herşey harika olacak :54:

Canım,zaten yuvarlak protez ayakta yerçekiminin etkisiyle aşşagıya dogru hacmini verir.Aynı dogal gögüste oldugu gibi:34: Eskidendi öyle portakal gibi ortaya çıkan görüntüler.Bunun kaynagıda hastaya yanlış teknigin uygulanmasıdır.Vall dolu dolu gögüsler,sütye takmadan bile sütyen takmış gibi duruyorlar yahu,daha ne isteyelimki :21::nazar:

380cc aslında çok çok büyük bir protez degil.Önemli oln sizin vücut,gögüs yapınızın kaldırmasıdır :34: Bende 400cc var.Üsteliktekas arı altında.Gayet harika doluluktalar valla.am istedigim gibi.Zaten önemli landa istedigimiz gibi olması degilmi :34: Arkadaş olarak ekliyorum,albümüme bakabilirsin :29:

Kesinlikle çok büyük degil tabi :34: Zamanla zaten dahada dogallaşıyor,ödemler gidiyor.Bu seferde daha inmesinler diye düşünüyorsun zaten..Bence vücuduna harika olmuştur bu boyut :16:

Çek anam çek :27: Kim demiş top gibi duruyorlar diye yahu,buyrun kanıtı :9::34::16:

ayyyyy kızlar harikasınızzzzzzzz:))

arzum su an 100 mesaja ulasamadığım için sana özel mesaj atamıyorum fakat beni en iyi sen anlarsın diye düsünüyorum... Bende 2 çocuk annesi ve aynen senin yasadıklarını yasamıs güzelliğine düskün:)) bir bayanım ve 23 temmuz günü ameliyat randevumu aldım, hem toparlama hem silikon protez olacak ameliyatım... Büyüklüğü konusunda endiseliyim bana yardımcı olabileceğini biliyorum lütfen irtibata geçelim... mail adresimi yazıyorum sana cik_ince@hotmail.com

yapraktan son haberler:)

yaprak ameliyatını oldu ve şu an çok mutlu ben de yanındaydım hatta resim bile çektik,vallahi maşallah diyorum çok ama çok güzel gözüküyorlar,tüm kızlara selam söylüyor.. internet erişiminin olmadığı bir yerde o yüzden sanırım eve geldiğinde ayrıntılı birşekilde yazar.. herkese çok selam söyledi,benden iletmesi,naci bey 320 cc natrelle 410 mm model protez kullanmış, şimdiden şekilleri bile muhteşem ilk günlerde böyleyse ben ileri günleri tahmin dahi edemiyorum.. hatta görün bakalım,benim profile resim ekliyorum kendi gözlerinizle görün

yaprak ameliyatını oldu ve şu an çok mutlu ben de yanındaydım hatta resim bile çektik,vallahi maşallah diyorum çok ama çok güzel gözüküyorlar,tüm kızlara selam söylüyor.. internet erişiminin olmadığı bir yerde o yüzden sanırım eve geldiğinde ayrıntılı birşekilde yazar.. herkese çok selam söyledi,benden iletmesi,naci bey 320 cc natrelle 410 mm model protez kullanmış, şimdiden şekilleri bile muhteşem ilk günlerde böyleyse ben ileri günleri tahmin dahi edemiyorum.. hatta görün bakalım,benim profile resim ekliyorum kendi gözlerinizle görün

Ayy canım benim sonunda Yaprak ta isteğine kavuştu çok sevindim :21:çok mutlu oldum geçmiş olsun ne güzel ya böyle haberler almak bir arkadaşımızın daha mutluluğa kavuştuğunu :52:bilmek burda hepbirlikte sevinçlerimize :16:mutluluklarımıza :24:ortak olmak.Yaprakçım iyileş kendine dikkat et ve aramıza dön.:32:

Bomba haber,çok sevindim aman maşallah diyeyim:nazar: sonunda kavuştu hayaline:13: çok mersi Kalem1981...benden de selam ilet sevgiler

Bomba haber,çok sevindim aman maşallah diyeyim:nazar: sonunda kavuştu hayaline:13: çok mersi Kalem1981...benden de selam ilet sevgiler

iletirim.. isteyen herkesin kavuşması dileğiyle diyelim. ayrı bir duygu zaten.... ben özellikle paylaşmıyorum yaprağın yaşadığı süreci çünkü kendisi adım adım hissettiklerini yaşadıklarını en ince ayrıntısına kadar paylaşacağını söyledi.. ben de bir insanın böylesine mutlu olduğu bir zaman diliminde orada olabildiğim için ayrı bir mutluyum

hepinize slm kk güzelleri :16:
yaprakcım çokkkkk sevindim çok güzel bir haber oldu bana sabırsızlıkla seni bekliyoruz umarım ağrıların yoktur varsada hemen geçer ve sende tadına varmaya başlarsın cicişlerinin :29:

kızlar ,ben de meme büyütmek istiyorum ama amaliyat sonrası çekeceğim acıyı kestiremiyorum.
nasıl bir acı bu ve ne kadar sürecek?

hepinize slm kk güzelleri :16:
yaprakcım çokkkkk sevindim çok güzel bir haber oldu bana sabırsızlıkla seni bekliyoruz umarım ağrıların yoktur varsada hemen geçer ve sende tadına varmaya başlarsın cicişlerinin :29:

benim bildiğim ağrısı yok,sadece birşey olur korkusuyla temkinli davranıyor o kadar.

ahhh...o korse çok sıkar tabi,ama sıkması lazımki mümkün oldugunca şişmesin,protezler dogru yerde kalsın,kaymasın :34: Yatarken lütfen sırtüstü yat,sakın sakın yan yatma canım.şu ilk bir ay özellikle çok çok önemli.protezler açılan ceplere iyice otursun,dogru yerde yerini bulsun yerleşsin...benim sırtımı,koltukaltımı hep kesmişti o korse ve bandajlar.hatta mosmor olmuştu.çok sıkan yerlere bez yerleştiriyordumki etlerimle çok temas etmesin biraz rahatlasın diye :34: Elinle desteklemende normal,sanki elini çeksen canın yanacak,aşşagıya dogru inecekmiş gib.bir his,dürtü gibi bir durum.yani elini orada tutsanda birşey olmaz,tutmasanda...ama sen tut tabi yinede :34:

kızlarr bişey soracam ya ben yatarken takla atıyorum resmen ameliyattan sonrada kesin dönerim yani siz uykuda nasıl engel oluyorsunuz merak ettim ya:1::1:
Yani acı duyup gerimi düzeliyorsunuz yoksa çokmu düzgün uyuyorsunuz ben yapamam çünkü:9::9:

kızlarr bişey soracam ya ben yatarken takla atıyorum resmen ameliyattan sonrada kesin dönerim yani siz uykuda nasıl engel oluyorsunuz merak ettim ya:1::1:
Yani acı duyup gerimi düzeliyorsunuz yoksa çokmu düzgün uyuyorsunuz ben yapamam çünkü:9::9:
Alışıyorsun cnm merak etme ilk zamanlar sırt ağrısı çok oluyo ama bir müddet sonra oda kalmıyo.Temkinli yatıyorsun ben hatta ilk zamanlar kocam gece gece çarpar eder diye ayrı yatıyordum.İlk hafta biraz zorlu oluyo sonrasında herşey yavaş yavaş hafiflemeye başlıyo.Ben 1.ayı geçtikten sonra yavaş yavaş yan yatmaya başladım şimdi çok rahatlıkla yatıyorum.Göğüslerine kavuştuktan sonra acı ağrı zahmeti hiçbişeyi gözün görmüyo mutluluk sarhoşu olduğundan.

Back