• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

4 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim fakat sanki istediğim gibi olmadılar yani üstler iyii ama göğüslerimin altı çok boş duruyor bu üstteki dolgunluk zamanla aşağıya iner mi lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın bana moralim çokkk bozuk bide ben bi salaklık yapıp (onuda sizin yazdıklarınızı okuyunca anladım) kaç cc taktınız diye sormadımm ama allergan marka ve kutunun üstünde 380g yazıyoo bu kaç cc yapar bilen v armı :(((((((BANA YAZIN LÜÜTFENN

kimse yokmuuuuu:((

ben varım canım ;) önce telaşlanma bir sakin ol canım benim..tabi ki üstlerin şuan öyle olması çok normal zamanla aşağıya ineceklerii380 gram yazıyorsa 380 cc dir o benim doktorum da allergan natrelle kullanıyor protez markamız aynıymış ;)

kimse yokmuuuuu:((

çookk teşekkürederim burcu, okadar üzgünüm ki göğüslerimi görünce şok oldum ve hiç sevinemedim kaygılar başladı yarın kontrolüm var umarım doktorum da beni rahatlatır altları okadar boş duruyo kiama üstler neredeyse ağzıma girecek:((

canım telaşe yapma lütfen çok normal bir durum şekil şemal almaları biraz zaman alabilir burda bunları yaşıyor arkadaşlar..ben 9 ay oldu ameliyat olalı canım

çookk teşekkürederim burcu, okadar üzgünüm ki göğüslerimi görünce şok oldum ve hiç sevinemedim kaygılar başladı yarın kontrolüm var umarım doktorum da beni rahatlatır altları okadar boş duruyo kiama üstler neredeyse ağzıma girecek:((

sen ne zaman ameliyat olduun??

burcu yaa seni sıkmazsam eğer ameliyat sonrası durumundan biraz bahsedermisin bana bende çok ödem var ve dediğim gibi çok üstte durmaları yaaa bunlar nasıl aşağıya inecek diye düşündürüyoo :( ben biraz çabuk mu karar verdim acaba dr.a diye endişelendim yani fazla mı güvendim diye korkuyorum

canım ben de çok ödem yoktu süreci çok rahat atlattım ilk birkaç gün ağrım oldu 5 6 gün arkadaşımın desteğiyle yatıp kalktım ama onun dışında çok iyiydim..ama dediğim gibi bu süreç herkese göre değişiyor burda çok ağır atlatan arkadaşlar da oldu özellikle ameliyat kas altı olursa kaslar kesildiği için daha uzun zaman sürebiliyor kendini toplamak.ama ödemlerin çok olması şuan o kadar normal ki bunu birçok kişinin ağzından duydum göğüslerim nerdeyse ağzıma kadar geliyor çok şekilsizler diye bunu söyeleyen arkadaşlar bir hafta on gün sonra aaa o kadar doğallaştılar ki anlatamam diyorlar..yaniiiii çook normal canım benim endişe etme sen

burcu yaa seni sıkmazsam eğer ameliyat sonrası durumundan biraz bahsedermisin bana bende çok ödem var ve dediğim gibi çok üstte durmaları yaaa bunlar nasıl aşağıya inecek diye düşündürüyoo :( ben biraz çabuk mu karar verdim acaba dr.a diye endişelendim yani fazla mı güvendim diye korkuyorum

Yaprak dan ses yok napıyo acaba bu hafta ameliyatı vardı ama hangi gündü söylemedi.İnşallah ameliyatı sorunsuz ve rahat geçerde bir an önce iyileşir.Allah herkesin yardımcısı olsun.

4 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim fakat sanki istediğim gibi olmadılar yani üstler iyii ama göğüslerimin altı çok boş duruyor bu üstteki dolgunluk zamanla aşağıya iner mi lütfen bilgisi olanlar cevap yazsın bana moralim çokkk bozuk bide ben bi salaklık yapıp (onuda sizin yazdıklarınızı okuyunca anladım) kaç cc taktınız diye sormadımm ama allergan marka ve kutunun üstünde 380g yazıyoo bu kaç cc yapar bilen v armı :(((((((BANA YAZIN LÜÜTFENN

Geçmiş olsun canım.Daha dur bakalım,acele etme 4 gün olmuş.Şekillerinin oturması için birkaç ay beklemen gerekiyor.Kiminde böyle bir sorun olmuyor,bende olmamıştı mesela.Ama olan arkadaşlar vardı,hepsi zamanla düzeldi endişe etme :34: Protezin 380cc canım :34: Damlamı,yuvarlakmı?? Ameliyat yöntemin nedir,kas altımı ??

Geçmiş olsun canım.Daha dur bakalım,acele etme 4 gün olmuş.Şekillerinin oturması için birkaç ay beklemen gerekiyor.Kiminde böyle bir sorun olmuyor,bende olmamıştı mesela.Ama olan arkadaşlar vardı,hepsi zamanla düzeldi endişe etme :34: Protezin 380cc canım :34: Damlamı,yuvarlakmı?? Ameliyat yöntemin nedir,kas altımı ??
teşekkürederim arzum:))protezim yuvarlak göğüslerim tüberoz denen bi tipmiş o yüzden dr.yuvarlak uygun olur dedi.ameliyat yöntemim de kas altı.bana çok iyi geldiniz sağolun yaaa....

Canım,yeni üye oldugundan burada çogu kişi kendi fotolarını göstermek istemez tabi.Ama internetten ameliyat olmuş kişilerin öncesi ve sonrası fotolarını bulabilecegin birçok site var,oralardan bakabilirsin :34: Dogal durmaz gibi söylentilere gül geç,inanma..Ben ameliyat olalı birbuçuk sene oldu.O kadar dogal kıvamı ve görüntüsü varki görenler silikon ameliyatı olduguma inanamıyorlar.Hem kıvam bakımından hemde görüntü bakımından :34:
e haklısınız da tabi,kim neden güvensin..teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için de :)

bendede high profile yuvarlak var ama şu an yuvarlakla alakası yok damla gibi duruyor 1. ayım doldu çoktan, üstte hiç yuvarlaklık yok öle portakal gibi durmuyor yahu hiç takılmayın ona :52:

merhaba canım geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur göğüslerin zamanla güzelleşiyorlarmış:) ben 380 cc büyüklük olarak nasıl duruyor onu merak ettim bana da yakın bir büyüklük önerildi biraz yorumlayablir misin canım

merhaba canım geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur göğüslerin zamanla güzelleşiyorlarmış:) ben 380 cc büyüklük olarak nasıl duruyor onu merak ettim bana da yakın bir büyüklük önerildi biraz yorumlayablir misin canım

yaa benim göğüslerim baya küçüktü 380cc duyunca banada çok gibi geldi bi de benim göğüs kafesim genişmiş o yüzden doktorum bunu kullandım yaptığımıza değsin dedi gerçekten çok büyük değil ama henüz ödemlerim olduğu için çokta bişey anlayamıyorum yanıltmıyım sizi yinede:))

bendede high profile yuvarlak var ama şu an yuvarlakla alakası yok damla gibi duruyor 1. ayım doldu çoktan, üstte hiç yuvarlaklık yok öle portakal gibi durmuyor yahu hiç takılmayın ona :52:

bende damla diye çok direttim ama dr.sana hoş olmaz bana güven dedi damla görüntüsü daha doğal geliyo bana ama bu yuvarlaklar zamanla damla gibi duruyosa şimdi daha çok sevindim:))

tuce89 doğru söylüyor...bende de yuvarlak high profile var...ama hiç alakası yok....zamanla zaten yer çekiminden dolayı aşağı iniyorlar...top gibi asla durmuyorlar....sütyen giydiğinde evet üstteler ama çıplakken hiç alakası yok....

bende damla diye çok direttim ama dr.sana hoş olmaz bana güven dedi damla görüntüsü daha doğal geliyo bana ama bu yuvarlaklar zamanla damla gibi duruyosa şimdi daha çok sevindim:))

Petunyacım...hiç merak etme....top gibi durmuyorlar..istersen çıplak resimlerimi çekip ekleyim....asla üstte değiller ...

Back