Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

birazcık kendıme gelim bende baslıcam alısverışe

tamam sekerım yazalım bakalım. bu arada sırtım cok agrıyor benım canım normal mi bu

cimbom33, slm...sırtın ağrır...sanki memeler ağırlık yapıyor gibi bir his olur ama inan zamanla geçiyor.

Ya dikkatimi çektide konu 282 defa görüntülenmiş 45 yorum yapılmış.Bakıp bakıp çıkmayın,birşeyler yazın öyle çıkın yahu.En azında selam sabah,hatır sorun

Canım hayırlı olsun bu topik hepimize Ya ben sorun yaşıyorum bikini alırken bu seferde Üstü 40 beden altı 36 bakıyorum millet tuhaf tuhaf bana bakıyor(!) ameliyattan sonra böyle olucağını hiç düşünmemiştim:44: Küçüğü bi dert büyüğü bi dert

Ay ayni seyi ben yazacaktim yahu. Bugun zekiden bikini bakayim dedim 38 bedenlerden tasti benm memeler yaaa:) olsa bi dert olmasa bi dert bi de kucuk mu oldu acaba diye uzuluyordum:) simdi alt ust ayri mi alcaz yani?

Yahu sıkıntı yaptıgınız şeye bakın....Bu sorun genelde hep olur zaten.Ya bikininin alt kısmını 40 beden üstünü 36 beden alsaydık ne yapacaktınız bakiyim Şükredin,şükredin....Bende alt üst ayrı laıyorum valla.Artık mayokinide ne yapacagım bilmiyorum ama

Kızlar Levent Pazarı'nda marka bikiniler,mayolar 35 YTL,haberiniz olsun

herkese selaaaaaaaaaaam..kimse yokmu yauuuuuuu:26y ben erken uyanamıyorum sabahları pek takılamıyorum ama aklım hep burdaaaaaasen almışsındır şimdi en sexy lerinden..ohh sefan olsun nede yakışır benim arkdaşıma

Ben buradayım arkadaşımmmm Valla bikini,mayo denemeden alamıyorum malesef O yüzden almadım ama bir model vardı.... Çok hoşuma gitti,magazada görürsem deniycem sonrada gidip pazardan ucuza alacagım..Durun fotosunu paylaşayım bakın bakalım

ah arzum ahh.. o cici bikinileri, sütyenleri yüklüyorsun içim eriyor. gözlerim doluyor. :26:
bir gün daha bitti. zaman hızlı akmaya başladı. iyi ki işimiz gücümüz var. yoksa yaşlanırdım bu bekleme sürecinde.
bu suratlar duygumu iyi ifade ediyor:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…