Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ya kızlar,hepinize teşekkür ediyorum.Bazen bazı konular sohbet alanına dönüşüyor ceza alıyoruz yada konu kapanıyor.Bunun önüne geçmek,uyarı almamak,Yagmurlugu üzmemek için böyle bir konu şarttı.Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.Güzel sohbetler,muhabbetler diliyorum herkese

geyik muhabbet topiği açtınız demek hadi bakalım herkese iyi sohbetler

yanlışlıkla bir mesajı kaç bin kez yazmışım,kusura bakmayın kızlar görüntü kirliliği yaptım

Son düzenleme:

Çok iyi oldu ya... bazen yağmurluk bize iyi fırça çekiyordu...mersi şeker

topik çok iyi olmuş bende göğüslerimin küçüklüğünden şikayetçiyım
bu konuda hiç bir bilgim yok arzumm sen hangi doktora oldun? okuduğum kadarıyla
çok rahat olmuş seninki çok ta güzel fiyatlarda önemli tabi biraz fikir verirsen çok sevinirim:26:

Canım ben Hasan Findik a ameliyat oldum,geçen sene oldum 5000 YTL ödedim.Fiyatlar değişmiştir tabi Muayene ücretsiz,git görüş derim Kendi konumda detayları bulabilirsin

Canım,geçen sene 14 Şubat'ta ameliyat olmuştum ben.Yani 15 ay 7 gün olmuş canım.Dogrumu hesapladım,kafam karıştı bak :44:

hımmm daha 1,5 sene olmamış.... benim bu sene 3 bitiyor ameliyat olalı hala inanamıyorum,ameliyata karar verip gidişime,hayatımda verdiğim en doğru karardı

Slm arzumcum cok iyi olmus bu topik. cumartesi gecesi tr ye geldim ve Bugun doktor muayenem vardi kismetse yarin saat iki de ameliyatim olacak bakalim hayirlisi insallah hersey yolunda gider.

Kız fıstık.Bu gün senin ameliyat günün degilmi Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah.Herşey istedigin biçimde gelişsin.Dolu dolu,dimdik göğüslerin olsun İNŞALLAH

Slm Arzumcum topiğin hayırlı olsun.Çok iyi fikir valla forumun buna ihtiyacı vardı.Uzun süredir giremiyordum.Bir yandan dersanede çalışırken diğer taraftan alttan derslerimi vermeye çalışıyorum,daha tez teslim edilecek ooof of.geldi çattı yine finaller.Ameliyattan önce hep sorardım sana,deneyimin bnm için çok değerli gerçekten Arzum.Yani öyle işim bitti bende forumdan gittim değil.Yoğunluktan gelemedim bir türlü,bugün isyan ettim,daraldım.Hazır dersaneden de izin almışken koptum geldim.Özlemişim ya.Bu paylaşımlar olmasa hayatta cesaret edemezdim ameliyata.sanki dün gibi. memişlerim olalı 3 ay olacak neredeyse :) Sen nasılsın Arzumcum? İnşallah herşey yolundadır. Sana da tüm arkadaşlara da memişlerimizle sağlıklı bir ömür diliyorum

Ohh ohh...Ne güzel,ben sana cesaret vermişim ve ameliyat olmuşsun Ama en güzelide sonuçtan memnunsun ve mutlusun Önemli olan ameliyat olmak degil,sonuçtan mutlu olmak tabi Tabiki forumu terk etmek yok.Yine güzel ve yararlı paylaşımlarla,hoş sohbetlerle birarada olmak.Sadece bilgi almak için buluşmamak,hoş sohbetlerinde olması için böyle bir konununda olması gerekiyordu tabi Şu an Levent pazarının altını üstüne getirdim,dinleniyorum bir bankta Bakınız sizi asla ihmal etmiyorum Güzel sohbetlerde buluşalım tabi ...

ohhh pazar sefası yapıyon canım demek. sımdı bi sürü sey vardır kız orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…