bence bakmasın :))))))))))))......süper ötesi süper.....maşallah diyelim, nazar değmesin
Zaten yemedim,yiyemedim,rejimdeyimm....Sabah akşam nesfit yiyorum,öglende atıştırıyorum işte Yani canım hamur kızartması çekmişti,yazdım sadece,ama olsaydı iki üç tane yerdim
Evin diger sakinlerinin menüsünü begendim.Benim dolaptada sac kavurma var,ne tesadüf,eşime ayırdım onu.İşten gelince yesinBen Nesfitimle mutluyum
Tatilde herşey dahil otelde ne bulursam yiycem ama:125:
Ye canm ye can boğazdan gelir şaka şaka otelde yeohh hazır yemek bulmuşsun ye anam ye.Nesfitmi vallahi benim mide onunla açlıktan zafiyet geçiririr bir yerde düşer bayılırım.Bende habire tıkınıyorum yanlız kadın sendromu yaşıyorum ohh cipsleri kolaları götürüyorum şimdi.Ondan sonrada oram buram şişiyo.Bak sana çorba diyetide vereyim oda etkili sabah öğle akşam çorba içiyorsun tabi yanında 1 dilim kepek ekmeği salata hafif şeyler yiyebilirsin cnm 3 gün yapıyorsun ara veriyorsun sonra tekrar öyle 1 haftada 3 kilo bile verebilirsin ben denedim.70 kilodan 54 e düşmüştüm ama ben balık etli olmak istiyorum zayıflık gitmiyo bana 57-58 kiloyum şimdi.
kızlar ben geldimmm, benim konu buradan devam edecek galiba :)) gün içinde cepten girmeyi başaramadım ama şimdi eve gelir gelmez daha üzerimi değiştirmeden size yazıyorum hemen, gelişmeler şunlar: anestezi dr herşey ok dedi sorun yok. doktorumla da görüştük 275-300-325 alacak ameliyata deneyecekmiş, inşallah en uygunu, en doğrusu olur dua edin sağlıkla çıkayım şu ameliyattan, anesteziden çok korkuyorumm( perşembe sabah 8 de hastanede olacağım.. 1 yıl önce planlamaya başlamıştım 1 gün kaldı çok heyecanlıyım.. az önce ablamın evindeydik, benim gitmem lazım forumdan arkadaşlarıma yazıcam deyip çıktım :)) sizlerden alınan destek en az insanın kendi yakınlarından aldığı destekle bir.. iyi ki varsınız.. ailemden çok az kişi biliyor, anneciğimin haberi yok çok korkuyorum inşallah bir sorun olmaz.. kızım var 10 yaşında, bekar bir anneyim.. hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum sevgiyle..
Cnm senin adına çok sevindim inşallah herşey istediğin gibi olur.Senin gibi bizde heyecanla bekliyoruz gelişmeleri.Bizi merakta bırakma olurmu.Dualarım seninle Allaha emanet ol.
kızlar ben geldimmm, benim konu buradan devam edecek galiba :)) gün içinde cepten girmeyi başaramadım ama şimdi eve gelir gelmez daha üzerimi değiştirmeden size yazıyorum hemen, gelişmeler şunlar: anestezi dr herşey ok dedi sorun yok. doktorumla da görüştük 275-300-325 alacak ameliyata deneyecekmiş, inşallah en uygunu, en doğrusu olur dua edin sağlıkla çıkayım şu ameliyattan, anesteziden çok korkuyorumm( perşembe sabah 8 de hastanede olacağım.. 1 yıl önce planlamaya başlamıştım 1 gün kaldı çok heyecanlıyım.. az önce ablamın evindeydik, benim gitmem lazım forumdan arkadaşlarıma yazıcam deyip çıktım :)) sizlerden alınan destek en az insanın kendi yakınlarından aldığı destekle bir.. iyi ki varsınız.. ailemden çok az kişi biliyor, anneciğimin haberi yok çok korkuyorum inşallah bir sorun olmaz.. kızım var 10 yaşında, bekar bir anneyim.. hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum sevgiyle..
Bak haydi fotolarıma sende bak arkadas olarak ekledim
sağol canım inşallah herşey yolunda gider.. genelde okuduğum yorumlarda çoğunluk sonucu küçük buluyor acaba nasıl olacak çok merak ediyorum, 300le 325 arasında çok bir fark var mıdır acaba.. bunlardan biri olsun istiyorum..275 i istemiyorum ama doktora bunu söylesem ayıp olur mu ki ameliyat sabahı
Ayyy...Çok heyecanlııı....İnşallah 325cc olur Sakın büyük olur diye korkma,325cc öyle aman aman büyük bir protez degil Bende evli iki çocuk annesi bir bayanım.Emzirmelerden kaynaklı gögüslerde deformasyon oluşmuştu.400cc takıldı bana kas zarı altına,yuvarlak protez.Sana hangi yöntem uygun görüldü,yuvarlak protezmi,damlamı?? Hangisi?
Narkozdan hiç korkma tatlım,tahlillerin temiz çıktıysa,bir problem görmediyse anestezi doktorum hiçbirşeycikler olmaz Allahın izniyle.Güzelce bir uykuya dalıcaksın,uyandıgında harika dimdik,dolu dolu gögüslerin olacak.Böyle uykuya can kurbanBizler burada senin destekçininiz.Sana her kouda yardım etmeye,bilgi vermeye hazırız tatlım..Hadi bakalım hayırlı ve mutlu haberlerle gel hep aramıza,öptüm...
uzaklardan sarılıryorum sana arzum sağolasın..desteğiniz ne kadar işe yarıyor anlatmam imkansız.. ben de 300 ve 325 ten birini istiyorum aslında.. en güzeli hangisi olacaksa o olur inşallah..sağlıkla çıkayım Allah'ın izniyle.. dual plane yöntemi uygulanacak, high profile, pütürlü yüzey, yuvarlak mentor kullanacak doktorum..
Ekledim tatlım,bak albümüme
woooowwww diyorum nutkum tutuldumaşallah nazar değmesin arkadaşım harika, fotoları görünce şöyle bi eğilip kendiminkilere baktım, surat ifademdeki acınası hali görmeniz lazımdı cesaretinden dolayı kutluyorum seni, süpersinnn :13:
Canım,ben birde karın bölgemden yag aldırdım,lipo yaniO yüzden biraz karnımın göründügü pozlar veriyorum..Yanlış anlaşılmasın Hee,en son operasyonumda dudak dolgusu o fotolarımıda görmüştürsün mutlaka..
Gördügün gibi bu estetik işine bir girdinmi gerisi geliyor yanii...Sen şimdi memelerden başlıyorsun,kontrole gidip geldikçe görüyorsun millet orasını burasını yaptırmış.Sonuç hoşuna gidince kontrol sırasında doktoruna soruyorsun.Sonra araştırıyorsun,kafaya takıyorsun,para ayarlamaya çalışıyorsun,operasyonu oluyorsun.Sonra bir başkası,sonra digeri derkenn... Aman amann.. yani dikkat bagımlılık yapabilir
şimdi gördüm dudaklar da süper olmuş, geçen sene ben de yaptırmıştım ama hiç iyi olmadı belli bile değildi, kime yaptırdığını öğrenmemin mahsuru var mı? bu estetik olayı da dövme yaptırmak gibi birşey galiba, başladın mı devamı geliyor, ilk fırsatta basen bölgemle ilgilenmeliyimmm
Canım teşekkür ederimm...O senin süperligin,güzel bakan güzel görür
rica ederim....gerçekleri konuşmak lazım her zaman :)))))))))
Harikasın bebegim..Yeni fotolar yani gögüsler muhteşem .Degişim inanılmaz Zamanla dahada güzelleşecekler .Gögüs arası yakınlıgı harika Başka ne desemki,bilemedim yani..Kocaman bir MAŞALLAH gelsin sanada.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?