• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Temem,kalktım kalktım :9: Sıcaktan mayıştım galiba,şimdide sersem gibiyim...Karnımda acıktı ne yesem acaba :37: Biri bana birşeyler hazırlarmı acabaa.... :125:

vallaha aynen bende öyle acıktım yavvv :)) arzum naber bebekim

İyidir bebegimm.....Yeni fotolar eklemiştim,yorumlarımı yaptım..Sen bakmadın galiba :34: Acıktım yaa,yattım kalktım.. :9: Canım hamur kızartması çekti,yanına beyaz peynir domates salatalık.... :56:

töbe töbee yaz günü yediklerine bak :19: domates salatalık peynir yanında kepek ekmeği ye bir dilimde karpuz yok kızartma falan :20:
ben zeytin yağlı fasulye pilav salata yoğurt akşam menüm :21: evin diğer sakinleri saç kavurma pilav salata yicekler seç beğen gel cicim :56:

kızlar şunu söyleyim 300 ccden aşağıya taktırmayın derim..gögüs içiniz ameliyatta 300 cc ve üzeri alıyosa onu taktırın bunun altı ufak oluyor demedi demeyin :) gögüs dokusu olanlar için bile bence 300 den aşağıya taktırmasın .

haklısın ank32...KATILIYORUM...:)))))

İyidir bebegimm.....Yeni fotolar eklemiştim,yorumlarımı yaptım..Sen bakmadın galiba :34: Acıktım yaa,yattım kalktım.. :9: Canım hamur kızartması çekti,yanına beyaz peynir domates salatalık.... :56:

arzuuuuuuuuuummmmmmm...RESİMLERİNE BAYILDIM....süper ötesi ...BRAVO!!!! kadın olarak etkilendim, acaba diğer cinstekiler ne yaparlar :))))))))))))

ya kızlar bunu yazarken cok utanıyorum:17: ama ben 2 dogum yaptım ama cocuklarım benı emmedı emzırmedım

bu halde bılee gögüslerim çok fena benım bildigim emzirenlerin gögüslerinde deforme oluyormus ben emzırmedıgım halde nıye böyleler:26: ....bekarken cok guzellerdı dik ve dolgunlardı

sankı bır balona su koymussunuzdaa o balon sönmüş gibi:14::14:

yüz üsütü yattıgımda bırı bır yana kayıyor bırıde diğer yana yanı dik degıller ve içleri bom boş sanki sadece kırışık bır deri var gibi..:43::43::43:

ninelerin gögüsleri gibi aynı:50:

yasım 24 ve eşimın yanında asla soyunamıyorum :14:

ve sutyenlerın ıcınde bıle kırışıklar ıcı boşlarr...
:43:
çok mutsuzum kendıme olan guvenım 0 (sıfır):50:

ya kızlar bunu yazarken cok utanıyorum:17: ama ben 2 dogum yaptım ama cocuklarım benı emmedı emzırmedım

bu halde bılee gögüslerim çok fena benım bildigim emzirenlerin gögüslerinde deforme oluyormus ben emzırmedıgım halde nıye böyleler:26: ....bekarken cok guzellerdı dik ve dolgunlardı

yüz üsütü yattıgımda bırı bır yana kayıyor bırıde diğer yana yanı dik degıller ve içleri bom boş sanki sadece kırışık bır deri var gibi..:43::43::43:

aynı mutsuzluğu bende yaşamıştım....emzirme çok etkilemese de, hamileyken alınan kilolar yüzünden maalesef memeler deforme oluyor.....benim de 2 çocuğum var...bende soyunamıyordum ve inanılmaz mutsuzdum....şuanki halimi bir görsen....çok mutluyum...iyi ki de yaptırmışım....kimseye haber vermeden ....inşallah sende yaptırırsın, motivasyon için çok önemliymiş .....

Benimkilerde öyleydi cnm eşim hatta dalga geçiyodu ebemin memelerine dönmüş diye.Merak etme ameliyattan sonra bomba gibi oluyolar eski hallerinden eser kalmıyo.Neler yapmadımki azcıkta olsa dolgunlaşsınlar diye.soğuk suyla yıkama kremler onlara vereceğim parayı biriktirseydim diye kafama vuruyorum şimdi.inşallah sende hayal ettiğin memişlere kavuşursun üzülme.

töbe töbee yaz günü yediklerine bak :19: domates salatalık peynir yanında kepek ekmeği ye bir dilimde karpuz yok kızartma falan :20:
ben zeytin yağlı fasulye pilav salata yoğurt akşam menüm :21: evin diğer sakinleri saç kavurma pilav salata yicekler seç beğen gel cicim :56:

Zaten yemedim,yiyemedim,rejimdeyimm.... :14: Sabah akşam nesfit yiyorum,öglende atıştırıyorum işte:24: Yani canım hamur kızartması çekmişti,yazdım sadece,ama olsaydı iki üç tane yerdim :34:
Evin diger sakinlerinin menüsünü begendim.Benim dolaptada sac kavurma var,ne tesadüf,eşime ayırdım onu.İşten gelince yesin :9: Ben Nesfitimle mutluyum :27::9:
Tatilde herşey dahil otelde ne bulursam yiycem ama :52: :125:

arzuuuuuuuuuummmmmmm...RESİMLERİNE BAYILDIM....süper ötesi ...BRAVO!!!! kadın olarak etkilendim, acaba diğer cinstekiler ne yaparlar :))))))))))))

Sagol tatlım,yorumları okudum ve çok mutlu oldum zaten :16: Bu pozlar size degerli,özel arkadaşlarıma özel zaten,erkekler dışarı çıksın bakalım :1: Onlara yassakk... :13::34:

Güzelim hiç utanma bizden,hele hele bizden yani..Aynı şeyleri bizde yaşadık,bende iki çocuk emzirdim ve gögüslerim inanılmaz deforme oldu.Ama gördügüm üzere silikon ameliyatı ile gayet dolu dolu gögüslerim oldu :34: Sen yeterki iste bu ameliyatı olmayı.İnşallah Allah sanada bir kapı açar ve sende bizler kadar mutlu olursun canım.İmkansız deme.İmkanıda imkansızlıgıda sen yaparsın.Biz burada ne imkansız,ameliyat olamam,eşi,m ailem izin vermez diyen arkadaşları gördük.Birçogu ameliyat oldularda bu forumu terk bile ettiler :9: O sönmüş balon,iç doldurulamayan sütyenler,hatta dolgulu sütyenlerin yazın yaşattıgı işgenceler...Hepsini biz biliriz hayatım..İnşallah sende bu ameliyatı olursun ve çoooookkkk mutlu olursun...Öpüyorum çok,umutsuzluga kapılma sakın olurmu..Sevgiler... :16:

Back