- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben kahvaltı yaptım,biraz iş yaptım,tekrar uyudum,uyandım Hâlâ yataktayım,biri beni yataktan kaldırsın
Ayol akşam oldu ne uyuması kız gece ne uyuyacan.ohhh ohhhh yap hayatım yap keyfini hayatın tadına bak.
Ayol akşam oldu ne uyuması kız gece ne uyuyacan.ohhh ohhhh yap hayatım yap keyfini hayatın tadına bak.
artık sabahlar uykusunu aldı
Temem,kalktım kalktım Sıcaktan mayıştım galiba,şimdide sersem gibiyim...Karnımda acıktı ne yesem acaba Biri bana birşeyler hazırlarmı acabaa.... :125:
vallaha aynen bende öyle acıktım yavvv :)) arzum naber bebekim
İyidir bebegimm.....Yeni fotolar eklemiştim,yorumlarımı yaptım..Sen bakmadın galiba Acıktım yaa,yattım kalktım.. Canım hamur kızartması çekti,yanına beyaz peynir domates salatalık....
kızlar şunu söyleyim 300 ccden aşağıya taktırmayın derim..gögüs içiniz ameliyatta 300 cc ve üzeri alıyosa onu taktırın bunun altı ufak oluyor demedi demeyin :) gögüs dokusu olanlar için bile bence 300 den aşağıya taktırmasın .
İyidir bebegimm.....Yeni fotolar eklemiştim,yorumlarımı yaptım..Sen bakmadın galiba Acıktım yaa,yattım kalktım.. Canım hamur kızartması çekti,yanına beyaz peynir domates salatalık....
ya kızlar bunu yazarken cok utanıyorum ama ben 2 dogum yaptım ama cocuklarım benı emmedı emzırmedım
bu halde bılee gögüslerim çok fena benım bildigim emzirenlerin gögüslerinde deforme oluyormus ben emzırmedıgım halde nıye böyleler:26: ....bekarken cok guzellerdı dik ve dolgunlardı
sankı bır balona su koymussunuzdaa o balon sönmüş gibi
yüz üsütü yattıgımda bırı bır yana kayıyor bırıde diğer yana yanı dik degıller ve içleri bom boş sanki sadece kırışık bır deri var gibi..
ninelerin gögüsleri gibi aynı
yasım 24 ve eşimın yanında asla soyunamıyorum
ve sutyenlerın ıcınde bıle kırışıklar ıcı boşlarr...
çok mutsuzum kendıme olan guvenım 0 (sıfır)
Bak haydi fotolarıma sende bak arkadas olarak ekledim
Bak haydi fotolarıma sende bak arkadas olarak ekledim
bence bakmasın :))))))))))))......süper ötesi süper.....maşallah diyelim, nazar değmesin
Benimkilerde öyleydi cnm eşim hatta dalga geçiyodu ebemin memelerine dönmüş diye.Merak etme ameliyattan sonra bomba gibi oluyolar eski hallerinden eser kalmıyo.Neler yapmadımki azcıkta olsa dolgunlaşsınlar diye.soğuk suyla yıkama kremler onlara vereceğim parayı biriktirseydim diye kafama vuruyorum şimdi.inşallah sende hayal ettiğin memişlere kavuşursun üzülme.ya kızlar bunu yazarken cok utanıyorum ama ben 2 dogum yaptım ama cocuklarım benı emmedı emzırmedım
bu halde bılee gögüslerim çok fena benım bildigim emzirenlerin gögüslerinde deforme oluyormus ben emzırmedıgım halde nıye böyleler:26: ....bekarken cok guzellerdı dik ve dolgunlardı
yüz üsütü yattıgımda bırı bır yana kayıyor bırıde diğer yana yanı dik degıller ve içleri bom boş sanki sadece kırışık bır deri var gibi..
töbe töbee yaz günü yediklerine bak domates salatalık peynir yanında kepek ekmeği ye bir dilimde karpuz yok kızartma falan
ben zeytin yağlı fasulye pilav salata yoğurt akşam menüm evin diğer sakinleri saç kavurma pilav salata yicekler seç beğen gel cicim
arzuuuuuuuuuummmmmmm...RESİMLERİNE BAYILDIM....süper ötesi ...BRAVO!!!! kadın olarak etkilendim, acaba diğer cinstekiler ne yaparlar :))))))))))))
ya kızlar bunu yazarken cok utanıyorum ama ben 2 dogum yaptım ama cocuklarım benı emmedı emzırmedım