• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

aynen arzumum geri sayım başladı ve heyecan artıyor hergeçen gün. mutlaka denk gelelim canım senin yorumlarına ihtiyacım olucak :16:

Tamam canım,sen hayırlısı ile ameliyatını olda,mutlaka buluşuruz muayenehanede :34: Bu arada senin telefon numaranı ben almamıştım sanırım.Özelden yazarsan bana iyi olur,sakıncası yoksa tabi.Hastanedeyken ararım,bilgi alırım:34: Öptüm fıstık :54:

kızlar günaydın :16: perşembe ameliyatım var ben bile şoktayım nasıl bu kararı aldım inanamıyorum, konumu açtım yayınlanınca detayları okuyun.. sizi seviyorum..desteğe ihtiyacım var :kkk:

kızlar günaydın :16: perşembe ameliyatım var ben bile şoktayım nasıl bu kararı aldım inanamıyorum, konumu açtım yayınlanınca detayları okuyun.. sizi seviyorum..desteğe ihtiyacım var :kkk:

Hadi bakalım hayırlısı biri daha katılacak aramıza ne güzel bir mutluluk böyle inşallah herşey yolunda giderde istediğin yeni cicilerine kavuşursun cnm.

inşallah lioncum, sizlerin enerjisi insana güç veriyor :16:

Cnm kararın nedir yani kafandaki boyutu yöntemi vallahi yeni konunun açılmasını bekleyemeyeem çatlarım sanki ben ameliyat olcakmışım gibi heyecanlandım şimdi.Bende ameliyat gününü aldığımda ne uyku ne yemek hiç aklım başımdan gitti sanki vakit yaklaştıkça kalbim duracak zannettim.Senin şimdiki halini heyecanını tahmin edebiliyorum yani.

cimbomcum lioncum sağolun kızlar walla ben de sabahtan beri konum görünüyor mu diye baka baka bi hal oldum :) 2 de anestezi dr ile görüşmeye gidicem sanırım geç kalıcam :)) olsun cepten devam ederim ;) kısaca özetliyorum (şehir bilgisi veremiyorum mazur görün beni lütfen) tıp fakültesinde olucam ameliyatımı, dual plane yuvarlak pütürlü yüksek profil, sanırım mentor kullanacak, 300 ya da 325 olur dedi, 168 boy 55 kg üstüm ince, hafif basenliyim yani cicişlere gerçekten ihtiyacım var.şu anki halim limon diyelim işte ;)

cimbomcum lioncum sağolun kızlar walla ben de sabahtan beri konum görünüyor mu diye baka baka bi hal oldum :) 2 de anestezi dr ile görüşmeye gidicem sanırım geç kalıcam :)) olsun cepten devam ederim ;) kısaca özetliyorum (şehir bilgisi veremiyorum mazur görün beni lütfen) tıp fakültesinde olucam ameliyatımı, dual plane yuvarlak pütürlü yüksek profil, sanırım mentor kullanacak, 300 ya da 325 olur dedi, 168 boy 55 kg üstüm ince, hafif basenliyim yani cicişlere gerçekten ihtiyacım var.şu anki halim limon diyelim işte ;)

oyyyy amanın bomba olacaksın desene bence de aşağısını yaptırma sakın gözün gönlün doysun inşallah sonuçlarıda mükemmel olur.

yoldan cekilin kızlar bir bomba daha geliyorrrrrr:10::10::10::10::10:

oyyyy amanın bomba olacaksın desene bence de aşağısını yaptırma sakın gözün gönlün doysun inşallah sonuçlarıda mükemmel olur.

çok korkuyorum büyük mü olur diye ama 300 ile 325 arasında da nasıl bir fark var bilmiyorum.. yani 325 çok mu büyük olur ki.. seninkiler kaç lion ? çok güzel görünüyorlar arkadaşım mutlulukla kullan inşallah

çok korkuyorum büyük mü olur diye ama 300 ile 325 arasında da nasıl bir fark var bilmiyorum.. yani 325 çok mu büyük olur ki.. seninkiler kaç lion ? çok güzel görünüyorlar arkadaşım mutlulukla kullan inşallah

hayatım başta banada çok büyük geliyodu yok diyordum abartı olmasın diye 300 cc istediğimi doktora söyledim hatta.Tamam bakarız deneriz dedi demekki gözüne abartı geldi 295 cc taktı.Ameliyattan sonra gözün alışıyo keşke biraz daha büyüğünü taktırsaydım diyorsun.Yani ben bugün ameliyat olsam biraz daha büyüğünü taktırırdım.aman neyse bir 10 yıl sonra değiştirirsem eminim biraz daha büyüğünü taktırırım.Neyse dekolten olsun dolgun olsunda yani doyumsuzluktan bizimki işte.burdaki 300 ve 320 cc olan arkadaşların sonuçlarıda çok güzel öyle abartı değil yani.

ben anestezi dr ile görüşmeye gidiyorum kızlar, inşallah herşey yolunda gider Allah'ın izniyle.. konum açılmış olursa oradan, olmazsa buradan görüşmek üzere..:kkk:

ben anestezi dr ile görüşmeye gidiyorum kızlar, inşallah herşey yolunda gider Allah'ın izniyle.. konum açılmış olursa oradan, olmazsa buradan görüşmek üzere..:kkk:

göğüs dokun hiç yoksa 350 bile normal ama benim gibi dokun olurda üstüne yaptırırsan ben 325 düşünemiyorum kendimde :53: ağzıma girerdi heralde ama gizem arkadaşımızın hiç ypkmuş 350 ve 375 cc takılmış çokta güzel duruyordu
arzum mesela 400 cc lerle bomba gibi süper duruyor yani bu iş vücudunun kaldırıp kaldıramayacağı ile ilgili bir durum doktorunla ortak karar ver ama büyük istiyorsan da bunu mutlaka üstüne basa basa belirt :34:

nazocan , slm
300 cc hiçte büyük değil....benimkiler 300 cc, yuvarlak high prfile Mentor dur.....resimlerime bakabilirsin

kızlar şunu söyleyim 300 ccden aşağıya taktırmayın derim..gögüs içiniz ameliyatta 300 cc ve üzeri alıyosa onu taktırın bunun altı ufak oluyor demedi demeyin :) gögüs dokusu olanlar için bile bence 300 den aşağıya taktırmasın .

Back