- 17 Nisan 2011
- 158
- 1
- 68
Canım benim,hiç korkma..Bunlar çözümü olan durumlar,tabi yaşanmasını kimse istemez ama her ameliyatın komplikasyonları vardır.Aslaında sadece ameliyatın degil.Evimizden dışarı çıkıyoruzda başımıza ne gelecegini biliyormuyuz.Evden çıkmaya bile gerek yok.Allahım ne dediyse,ne alnımıza yazıldıysa o olur..Narkozda korkuyoruz,korkmayın.Ömür,vade ne kadarsa ne kadar ömrümüz varsa onu yaşarız.Ölümle karşı karşıya gelmek için ameliyat olmaya gerek yok.Ben hayatımda birçok kez narkoz aldım,alıştımmı?? Hayır.Yinede her ameliyatımda bir korku,tedirginlik yaşadım.Ameliyat bu sonuçta,soguk yani,ürperiyor insan...Ama gördügünüz üzere çok mutluyummm Harikayımmm,süperimmm.... Sizlerde öyle olun canlarımm....Allahın izniyle hiçbirşeycikler olmayacak,olsa bile harika işin uzmanı doktorlarımız bize her sıkıntıda yardımcı olacak,derdimize çözüm bulacak..Allahım dert verip dermansız bırakmasın Rabbim... Güzel düşünelim,güzel olsun..Dua et Nazocanım..Her zaman herşeyin hayırlısını iste Allahtan.Hayırlıysa nasip et,hayırsızsa önüme engeller çıkar nasip etme diye dua et.Rabbim yardımcın olsun,senin ve bütün ameliyat olacak arkadaşlarımızın
Allah senden razı olsun arkadaşım, içten sözlerin her kelimesyle aklımda olacak hepiniz iyi ki varsınız, Allah'ın izniyle yarın herşey yolunda gider inşallah ilk fırsatımda size haber vericem mutlaka.. hele bir toparlanayım istanbula geldiğimde seni bulup sarılıcam arzum, hepinizi seviyorum, burası olmasaydı bu adımı atamazdım, içimde hepinizin gücü var, yarın güzel haberlerle tekrar buluşuruz inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. iyi geceler..