• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım benim,hiç korkma..Bunlar çözümü olan durumlar,tabi yaşanmasını kimse istemez ama her ameliyatın komplikasyonları vardır.Aslaında sadece ameliyatın degil.Evimizden dışarı çıkıyoruzda başımıza ne gelecegini biliyormuyuz.Evden çıkmaya bile gerek yok.Allahım ne dediyse,ne alnımıza yazıldıysa o olur..Narkozda korkuyoruz,korkmayın.Ömür,vade ne kadarsa ne kadar ömrümüz varsa onu yaşarız.Ölümle karşı karşıya gelmek için ameliyat olmaya gerek yok.Ben hayatımda birçok kez narkoz aldım,alıştımmı?? Hayır.Yinede her ameliyatımda bir korku,tedirginlik yaşadım.Ameliyat bu sonuçta,soguk yani,ürperiyor insan...Ama gördügünüz üzere çok mutluyummm :16: Harikayımmm,süperimmm.... :52: Sizlerde öyle olun canlarımm....Allahın izniyle hiçbirşeycikler olmayacak,olsa bile harika işin uzmanı doktorlarımız bize her sıkıntıda yardımcı olacak,derdimize çözüm bulacak..Allahım dert verip dermansız bırakmasın Rabbim... Güzel düşünelim,güzel olsun..Dua et Nazocanım..Her zaman herşeyin hayırlısını iste Allahtan.Hayırlıysa nasip et,hayırsızsa önüme engeller çıkar nasip etme diye dua et.Rabbim yardımcın olsun,senin ve bütün ameliyat olacak arkadaşlarımızın :16:

Allah senden razı olsun arkadaşım, içten sözlerin her kelimesyle aklımda olacak hepiniz iyi ki varsınız, Allah'ın izniyle yarın herşey yolunda gider inşallah :nazar: ilk fırsatımda size haber vericem mutlaka.. hele bir toparlanayım istanbula geldiğimde seni bulup sarılıcam arzum, hepinizi seviyorum, burası olmasaydı bu adımı atamazdım, içimde hepinizin gücü var, yarın güzel haberlerle tekrar buluşuruz inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. iyi geceler..

Allah senden razı olsun arkadaşım, içten sözlerin her kelimesyle aklımda olacak hepiniz iyi ki varsınız, Allah'ın izniyle yarın herşey yolunda gider inşallah :nazar: ilk fırsatımda size haber vericem mutlaka.. hele bir toparlanayım istanbula geldiğimde seni bulup sarılıcam arzum, hepinizi seviyorum, burası olmasaydı bu adımı atamazdım, içimde hepinizin gücü var, yarın güzel haberlerle tekrar buluşuruz inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. iyi geceler..

yarın ameliyat ol bomba gibi dön aramıza :46:
inşallah ağrısız atlatırsın ama ağrın olursada şunu unutma GEÇECEK :34:
ameliyat sonrası benimde olduğum gibi biraz mutsuz bunalım takılma durumları olabiliyor GEÇECEK
gerginlik ağırlık baskı GEÇECEK
sana kalan diri ve dolgun göz alıcı göğüsler olacak inan bana ameliyatla ilgili bir sorun olmadıkça sen çok mutlu olacaksın :16:

kızlarrr nerdesiniz 12 saatten az zamanım kaldı :18:

allah yahırlısıyla atlatmak nasip etsin .umarım bir gün bende yaşarım bu duyguyu.allah utandırmasın.kendim olacakmış gibi heyecanlandım şimdi.arzum 77 nin kileri çok beğendim

canım hayırlısıyla sorunsuz bi ameliyat geçirirsin inşallah bomba gibi aramıza dönersin hepimiz burda bekliyoruz seni :16:

Büyük bir heyecanla hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsın.Şimdi ameliyattadır veya bitmek üzeredir bundan sonra gözlerini açtığında mutlu bir şekilde yeni bir hayata başlayacaksın tatlım.

yarın ameliyat ol bomba gibi dön aramıza :46:
inşallah ağrısız atlatırsın ama ağrın olursada şunu unutma GEÇECEK :34:
ameliyat sonrası benimde olduğum gibi biraz mutsuz bunalım takılma durumları olabiliyor GEÇECEK
gerginlik ağırlık baskı GEÇECEK
sana kalan diri ve dolgun göz alıcı göğüsler olacak inan bana ameliyatla ilgili bir sorun olmadıkça sen çok mutlu olacaksın :16:

Ne güzel yazmışsın arkadaşımm....:16: Hepsi GEÇECEKKK...DİRİ,DOLGUN MEMİŞLER KALACAKK....:16:

işte budur yani :34:

Canım benim,Allah sendende razı olsun..Ne güzel birbirimiz anlamak,anlaşabilmek,yardımcı olabilmek :29: Sen hayırlısıyla ameliyatını ol,gelde Istanbula güzel bir organizasyon yapar kutlarız memişlerii..:118:

Ohh..Ohh..Ne güzell....O zaman her sabah Günaydın mesajlarımla sizlerle olmaya çalışiyim baarii... :16::16:

Günaydın cnm sen olmadan:16::16: olurmu hiç enerjinle:32: bizi de coşturuyosun:21: hayatım sayende bende yoldan:23: çıkmaya başladım bile ay anam ben kendimi aşıyorum gittikçe galiba.

Günaydın cnm sen olmadan:16::16: olurmu hiç enerjinle:32: bizi de coşturuyosun:21: hayatım sayende bende yoldan:23: çıkmaya başladım bile ay anam ben kendimi aşıyorum gittikçe galiba.

Aman canımm..Kontrollü bir biçimde yoldan çıkabilirsin :34: Ben yanında olsam seni dizginlerimde şimdi tek başınasın bak sonradan sen beni yoldan çıkardın,suçlu sensin falan deme sakın :9: Şaka yapıyorum,biliyorsun dimi :34: Canım benim,mutluluk sarhoşu deniliyor bu duruma..Daha dur bakalım seneye yaz dahada tadını çıkaracaksın bak :52:

Aman canımm..Kontrollü bir biçimde yoldan çıkabilirsin :34: Ben yanında olsam seni dizginlerimde şimdi tek başınasın bak sonradan sen beni yoldan çıkardın,suçlu sensin falan deme sakın :9: Şaka yapıyorum,biliyorsun dimi :34: Canım benim,mutluluk sarhoşu deniliyor bu duruma..Daha dur bakalım seneye yaz dahada tadını çıkaracaksın bak :52:

Biliyorum tabiki cnm şaka yaptığını sen aksini söylesen bile sana kızmamda kızamamda hayatım.Çünkü senin yerin bambaşka:16:.İnşallah cnm böyle yeni memişlerle hepimizde mutlu olalım tadını çıkaralım.

Biliyorum tabiki cnm şaka yaptığını sen aksini söylesen bile sana kızmamda kızamamda hayatım.Çünkü senin yerin bambaşka:16:.İnşallah cnm böyle yeni memişlerle hepimizde mutlu olalım tadını çıkaralım.

Kızlarr...Ben denize gidiyorum,biraz daha bronzlaşiyimde geliyim :9: Öpüyorum hepinizi,görüşmek üzere.... :52::21:

Merhaba, ben nazocan'ın ablasıyım.
Durumu gayet iyi, ameliyatı iyi geçti. Foruma cepten girmeye çalıştı ama yazamadı.
Eve çıkar çıkmaz sizlere yazacağınız söyledi. Hepinize çok teşekkür ediyor.
Selamlar...

Durumu gayet iyi, ameliyatı iyi geçti. Foruma cepten girmeye çalıştı ama yazamadı.
Selamlar...

Teşekkür ederiz Nazocanın ablası..Nazocanı bizim yerimize öp :54: Büyük bir merakla ve sabırsızlıkla beklkiyoruz onu.. :29:

Selamlar...

cok geçmiş olsun nazocan.merakla seni bekliyoruzz:54:

Selamlar...

Ayyy canım benim bol bol dinlen aramıza dön hayatım çok sevindim.

Selamlar...

ne güzel bir haber...çok sevindim atlattı çok şükür Allah bundan sonra tek sıkıntı yaşatmasın inşallah

Back