Kızlar,hepinize kocaman bir GÜNAYDINNNGüzel bir gün geçirmek dileğiyle sevgiyle öpüyor,kucaklıyorum siziii
kızlar ben geldimmm, benim konu buradan devam edecek galiba :)) gün içinde cepten girmeyi başaramadım ama şimdi eve gelir gelmez daha üzerimi değiştirmeden size yazıyorum hemen, gelişmeler şunlar: anestezi dr herşey ok dedi sorun yok. doktorumla da görüştük 275-300-325 alacak ameliyata deneyecekmiş, inşallah en uygunu, en doğrusu olur dua edin sağlıkla çıkayım şu ameliyattan, anesteziden çok korkuyorumm( perşembe sabah 8 de hastanede olacağım.. 1 yıl önce planlamaya başlamıştım 1 gün kaldı çok heyecanlıyım.. az önce ablamın evindeydik, benim gitmem lazım forumdan arkadaşlarıma yazıcam deyip çıktım :)) sizlerden alınan destek en az insanın kendi yakınlarından aldığı destekle bir.. iyi ki varsınız.. ailemden çok az kişi biliyor, anneciğimin haberi yok çok korkuyorum inşallah bir sorun olmaz.. kızım var 10 yaşında, bekar bir anneyim.. hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum sevgiyle..
aayy çok heycanlı yaaaa sanki yarın ben ameliyat olucakmışım gibi heyecanlandım canımhayırlısıyla ol gel ameliyatını bizler seni burda bekliyo olucaz
sorunsuz sıkıntısız ağrısız bi ameliyat geçirmeni dilerim canım
teşekkür ederim sevgili melita geri sayım başladı inşallah herşey yolunda gider
gider cnm allahın izniyle merak etme benimde haftaya perşembe ameliyatım 1 hafta ara olucak aramızda :) artık senden son durumları alırım
öyle miii çok sevindim canım yaa inşallah sağlıkla atlatayım şu işi, gün gün sana bütün aşamaları anlatıcam merak etme
gider cnm allahın izniyle merak etme benimde haftaya perşembe ameliyatım 1 hafta ara olucak aramızda :) artık senden son durumları alırım
Kızlar aramızda kalsın ama sanki milletin gözü benim üstümdebugün işe gelirken dar tişört giydim işe gelene kadar tanıdığım erkeklerin gözü oraya dikiliyo :111:nedense.Yani hem sinir oldum hemde memnun olmadım desem yalan olur yani yanlış anlaşılmasın dışardan bakıldığında güzel dikkat çekiyo demekki dik ve dolgun olarak ben keyif almaya başladım bile memişlerimden üzülüyodum ama o kadarda üzülecek kadarda değilmiş.:82:
Kızlar aramızda kalsın ama sanki milletin gözü benim üstümdebugün işe gelirken dar tişört giydim işe gelene kadar tanıdığım erkeklerin gözü oraya dikiliyo :111:nedense.Yani hem sinir oldum hemde memnun olmadım desem yalan olur yani yanlış anlaşılmasın dışardan bakıldığında güzel dikkat çekiyo demekki dik ve dolgun olarak ben keyif almaya başladım bile memişlerimden üzülüyodum ama o kadarda üzülecek kadarda değilmiş.:82:
gunaydınn canım benım.ya varya sence neden olabilir hayatım tabiki güzellikler farkedilmiştir bence ondan bakıyorlardırtabi böyle olunca da havalara giriyoruz
keyif almaya devam canım.üzülecek bişey yok tadını çıkar
Aynen hayatım acayip havaya girdim yani nedense çok iltifat almaya başladım yani yoksa bunların gözü bendemi gözleri çıksın benim dalyan gibi kocişim var yani.Kocişim hasretlik çekiyo gurbet ellerde zaten.Yani öyle bir havamdayım ki şimdi şöyle eteklerimi estiresim geliyo.podyumdaymışım gibi hissettim.Ayrıca ofiste kulaklığımlada bu şarkıyı dinliyorum defalarca.Ay varya alt katımızda da reklam ajansı var çekim yapılıyo şimdi benide çekin desem poz versem rüzgar verilse saçlar uçuşsa havada aman ben kafayı yedim galiba biri bana dur desin yahu.
LOREEN "Euphoria" (new single 2012) - YouTube
Aynen hayatım acayip havaya girdim yani nedense çok iltifat almaya başladım yani yoksa bunların gözü bendemi gözleri çıksın benim dalyan gibi kocişim var yani.Kocişim hasretlik çekiyo gurbet ellerde zaten.Yani öyle bir havamdayım ki şimdi şöyle eteklerimi estiresim geliyo.podyumdaymışım gibi hissettim.Ayrıca ofiste kulaklığımlada bu şarkıyı dinliyorum defalarca.Ay varya alt katımızda da reklam ajansı var çekim yapılıyo şimdi benide çekin desem poz versem rüzgar verilse saçlar uçuşsa havada aman ben kafayı yedim galiba biri bana dur desin yahu.
LOREEN "Euphoria" (new single 2012) - YouTube
cnm zaferinin sonuçları bunlar artık alış hayran bakışlara ne yapsın millet güzel görünce gözlerini alamıyorlar cicişlerdenşimdi hava atma zamanı keyfini çıkar bol bol
Aynen tatlım birde bende ne var şeytan tüyümü var anlamadım gitti bişekilde insanları çekiyorum kendime özelliklede çevremde yakınımda olan erkekler bile arkadaş olarak yaklaşmaya nasıl can atıyolar.Ben kendimi güzel bulmuyorum ama çekici olduğumu kabul ediyorum tabi.
kızlarrr nerdesiniz 12 saatten az zamanım kaldı :18:
kızlarrr nerdesiniz 12 saatten az zamanım kaldı :18:
korktum bu son okuduklarımdan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?