• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

cnm keyif yapmaya başlamışın ohh süper :7: kahve tonlarında garnıer color shıne serisini tavsiye ederim hem amonyaksız hemde çok canlı tutuyor kahveleri eşin gelene kadar iyice kendini yeniledin eşin gelince kıskançlık krizine girer artık ama tatlı kriz bunlar :9:

Evet hayatım eskiden o kadar üstüme düşmüyodu 13 yıldan sonra yeniden çarpıldı sanki Coşkun gibi peşimden ayrılmıyo.Tamam o rengide denerim bir daha ki alacam boya bu olur muhakkak.Neyse zamanım doldu duşa giriyorum yine yazarım sonucunu.

Zor hakikatende cnm kocamında canı sıkılıyo habire beni arıyo mesaj atıyo özledim diye.Neyseki kendimi iyi hissetirecek planlarımı yapıyorum şimdi.:23:Eve gelmeden önce alışveriş yaptım dondurma cnm çekmişti dondurmamı yedim:131: kendime iç çamaşırı aldım gecelik gibi olan seksi tabi.:82:Şimdi de saçlarımı boyadım boya kafamda bekliyorum:31: bir taraftanda kahvemi yudumluyorum.:126:Bakalım yeni rengim nasıl olacak ayışığı kahvesini aldım benim saçım koyu kahve birazcık açayım dedim rengini.düzleştiriciyle de düzleştirdimmi oohhhh:12:

kız adam napsın özlemiş besbelli :) özletme fazla :17: çagır da gelsin bir an önce :)) ayy bende aldım bugun dondurma bi guzel yedım :)

Evet hayatım eskiden o kadar üstüme düşmüyodu 13 yıldan sonra yeniden çarpıldı sanki Coşkun gibi peşimden ayrılmıyo.Tamam o rengide denerim bir daha ki alacam boya bu olur muhakkak.Neyse zamanım doldu duşa giriyorum yine yazarım sonucunu.

hahah demek kuyruk gibi peşinden ayrılmıyor. eminim gelincede uzun bi sure peşinde olacaktır ne güzel:23:

kız adam napsın özlemiş besbelli :) özletme fazla :17: çagır da gelsin bir an önce :)) ayy bende aldım bugun dondurma bi guzel yedım
hahah demek kuyruk gibi peşinden ayrılmıyor. eminim gelincede uzun bi sure peşinde olacaktır ne güzel
:)

Ayyy özlemezmi ne romantik mesajlar atıyo kociş.Yok cnm bazen sıkılıyorum yani rahat bıraksada uyusam diyorum alışkın değilim o kadar ilgiye yan etki yapıyo bazen.Eskiden o kadar üzdü kırdı beni şimdide o peşimden koşsun bakalım.Kendimi ağırdan alınca daha tatlı oluyo.
Ohhh iyi yapmışsın şekerim afiyet olsun.şimdi duştan çıktım saçlarımı makineyle düzleştireyim geliyorum.<rengi biraz açılmış karanlıkta pek belli olmuyo güneş ışığında belli olur artık

Ayyy özlemezmi ne romantik mesajlar atıyo kociş.Yok cnm bazen sıkılıyorum yani rahat bıraksada uyusam diyorum alışkın değilim o kadar ilgiye yan etki yapıyo bazen.Eskiden o kadar üzdü kırdı beni şimdide o peşimden koşsun bakalım.Kendimi ağırdan alınca daha tatlı oluyo.
Ohhh iyi yapmışsın şekerim afiyet olsun.şimdi duştan çıktım saçlarımı makineyle düzleştireyim geliyorum.<rengi biraz açılmış karanlıkta pek belli olmuyo güneş ışığında belli olur artık

ohh ne güzel kız işte. bırak biraz kostursun peşinden aferim agırdan al yüz vermeye gelmez kocalara.hadı işlerini hallet de gel şekerim sıhatler olsun:34:

bir zaman sonra yanlızlık zor yaa ben oğlumla eşim olmadan 3 gün geçirmiştim evde aman aman istemem :43: özlüyorum

bencede güvenme :1: benim doktorumda denize gir ama yüzme demişti :9: ben dinledimmi hayırrrr sonunda neler çektim bir allah bir ben bilirim
doktorum sana demedim mi ben diye neler sölemişti :30:

ciddi misin? neler çektin noldu ki? allahım yaa ben tatili aldım ama ikinci ayımın tam bittiği gün tatile çıkıyorum denize giremezsem çok fena olacak yaaa :( bide havuz var tabii o daha tehlikeli

Zor hakikatende cnm kocamında canı sıkılıyo habire beni arıyo mesaj atıyo özledim diye.Neyseki kendimi iyi hissetirecek planlarımı yapıyorum şimdi.:23:Eve gelmeden önce alışveriş yaptım dondurma cnm çekmişti dondurmamı yedim:131: kendime iç çamaşırı aldım gecelik gibi olan seksi tabi.:82:Şimdi de saçlarımı boyadım boya kafamda bekliyorum:31: bir taraftanda kahvemi yudumluyorum.:126:Bakalım yeni rengim nasıl olacak ayışığı kahvesini aldım benim saçım koyu kahve birazcık açayım dedim rengini.düzleştiriciyle de düzleştirdimmi oohhhh:12:

hani nerde yeni cicili fotolar biz neden göremiyoruzzz :19: bak merak ettim yani :23:

ciddi misin? neler çektin noldu ki? allahım yaa ben tatili aldım ama ikinci ayımın tam bittiği gün tatile çıkıyorum denize giremezsem çok fena olacak yaaa :( bide havuz var tabii o daha tehlikeli

protezler tam oturmadığı için zaten yüzerken hissediyorsun ben 10 günlük tatilde denizden çıkmadım tabi ilk zamanlar sadece yüzerken ağrı yapıyordu takmadım ama sonra tatil bitti ben soluğu doktorumun yanında aldım bitmeyen ağrılar aman allahım gitsinde gelmesin anlayacağın ben tatil dönüşü küçük bir operasyon daha geçirdim narkoz değilde yarı uyur uyanık bir halde doktorum çok kızdı,benim ameliyatta alınan fibrodonomlar vardı onların yeri kanama yapmış içerde de yaralar oluyor biz dışı iğleşince içide iğleşti sanıyoruz ama yanılıyoruz ben bunu kötü bir tecrübeyle öğrendim aman dikkat et :40: başka bir hastasıda fazla yüzdüğü için protezlerde sorun olmuş oda ikinci kez kesilmek zorunda kalmış tek olmadığıma sevinmiştim :1: insan yanlış yapınca yandaş istiyor yanında :9:

Kıslarrrrr... Günaydınlar,nasılsınız bakalım... Ohh ohhh... Gecelikler,iç çamaşırları,süslü süslü K.K bayanları sizi :12: Evet işte budur benim arkadaşlarım hadi güzelleşmeye devam :52:Müthiş bir yaz bizi bekliyor,açın şu müziğin sesini biraz daha canlanın bakalım :66::66::64::92::115::115::118::124::124:

Kıslarrrrr... Günaydınlar,nasılsınız bakalım... Ohh ohhh... Gecelikler,iç çamaşırları,süslü süslü K.K bayanları sizi :12: Evet işte budur benim arkadaşlarım hadi güzelleşmeye devam :52:Müthiş bir yaz bizi bekliyor,açın şu müziğin sesini biraz daha canlanın bakalım :66::66::64::92::115::115::118::124::124:

Günaydın hayatım maşallah bu ne enerji böyle.Canm yerinde duramıyorsun galiba.
Bende dün süslendim püslendim arkadaşımla kahve keyfi yaptım.Saçlarımı boyadım ama istediğim gibi açılmadı yine koyu yaaa biraz açmak istiyorum rengini kahve tonlarını istiyorum benimki koyu kahve saçlarım biraz açık kahve olsun istiyorum.

Günaydın hayatım maşallah bu ne enerji böyle.Canm yerinde duramıyorsun galiba.
Bende dün süslendim püslendim arkadaşımla kahve keyfi yaptım.Saçlarımı boyadım ama istediğim gibi açılmadı yine koyu yaaa biraz açmak istiyorum rengini kahve tonlarını istiyorum benimki koyu kahve saçlarım biraz açık kahve olsun istiyorum.

Benimde dip röflem geldi...Saçlarımın renginide biraz daha açtırmak,daha açık bir sarı yaptırmak istiyorum..Dur bakalım,yakında kuaförüme ugramam lazım :21:

Herkesin kandili mübarek olsun Allah bu gecede yapılan bütün ibadetleri ve duaları kabul etsin.

Dün onay ameliyat olacaktı belki de olmuştur inşallah iyidir merak ettim doğrusu.

kızlar günaydın hepinize
son 10 gün :21:

Canım,geri sayım başladımı bakalımm... :52::52: Ay çok heyecanlı,hadi bakalım herşey gönlünce olsun..Asprin,bitki çayı içmek yasak :34: Herşey çok çok güzel olacakk :32: Dualarımız seninle canım benim,kontrollerde mutlaka denk gelir görüşürüz muayenehanede birtanemmm...:16:

Canım,geri sayım başladımı bakalımm... :52::52: Ay çok heyecanlı,hadi bakalım herşey gönlünce olsun..Asprin,bitki çayı içmek yasak :34: Herşey çok çok güzel olacakk :32: Dualarımız seninle canım benim,kontrollerde mutlaka denk gelir görüşürüz muayenehanede birtanemmm...:16:

aynen arzumum geri sayım başladı ve heyecan artıyor hergeçen gün. mutlaka denk gelelim canım senin yorumlarına ihtiyacım olucak :16:

Back