Günaydın tatlım aynen yakıyor valla.Bu yaz herkesin gözü üstümüzde olacak
bencede kıskandıralım birazcık milleti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tatlım aynen yakıyor valla.Bu yaz herkesin gözü üstümüzde olacak
kızlar günaydın herkese
lion ve saltam avatarlarımız yakıyor ortalıgı valla
Girmeden kaç gündür forumlara iyimi sin? Problem yoktur inşallah...sevgiler
cimbomcuğum...teşekkürler iltifatlar için ama seninki de maşallah baya sexi....
cimbomcuğum...teşekkürler iltifatlar için ama seninki de maşallah baya sexi....
SALTAM...LİON...CİMBOM ...AVATARLAR SÜPER TADINI ÇIKARIN KIZLAR. DEĞMİŞ TÜM SIKINTIYA...SEVGİLER
SALTAM,CANIM ALEDAXS...HANIM NERELERDE ? SESİ ÇIKMADI...TATİLE ÇIKTI GALİBA?
evet nerde Aledax ?????
slm kızlarr nerelerdesiniz bugün burası cok sessiz:44::44:
herkesler tatildeeee çıldırmak üzereyimmmm
Ben burdayım tatil yok bana çalışıyorum :84:akşama az kaldı.Arzum bile yok bugün denize gidecekti:103:.ooofffff ya sıkılıyorum akşam olsada atsam kendimi bir yerlere dolaşsam ora senin bura senin.Şimdi kahvemi yudumluyorum:126: Ayyy şimdi cnm dondurma çekti:131: can sıkıntısından kendimi abur cuburlara verdim
benimde oynatmaya az kaldı koca yok tatil yok yanlızım kimseler yokkk
kıyamam sana :))kız sen her aksam her aksam nerelere akıyon söyle bakem bak cok fazla abur cubur yeme önümüz yaz hayatım.
Yok anam nerde gezmek öyle ev kedisi gibi evden dışarı çıkmıyorumki işten eve evden işe gidiyorum.Eve giderkende marketten biraz işte yani alıyorum birkaç bisküvi çikolata dondurma ama çok fazla değil tadımlık cnmmm.Güzel günlerin tadını çıkarmak lazımda tek başınada gezilmiyoki yahu.Az kaldı kociş haftaya geliyo ozaman beraber gezerim
Ben burdayım tatil yok bana çalışıyorum :84:akşama az kaldı.Arzum bile yok bugün denize gidecekti:103:.ooofffff ya sıkılıyorum akşam olsada atsam kendimi bir yerlere dolaşsam ora senin bura senin.Şimdi kahvemi yudumluyorum:126: Ayyy şimdi cnm dondurma çekti:131: can sıkıntısından kendimi abur cuburlara verdim
benimde oynatmaya az kaldı koca yok tatil yok yanlızım kimseler yokkk
operasyondan iki ay sonra denize girmenin zararı olur mu acaba ya? doktor sorun olmaz diyor ama güvenemiyorumda
bir zaman sonra yanlızlık zor yaa ben oğlumla eşim olmadan 3 gün geçirmiştim evde aman aman istemem özlüyorum
Zor hakikatende cnm kocamında canı sıkılıyo habire beni arıyo mesaj atıyo özledim diye.Neyseki kendimi iyi hissetirecek planlarımı yapıyorum şimdi.Eve gelmeden önce alışveriş yaptım dondurma cnm çekmişti dondurmamı yedim:131: kendime iç çamaşırı aldım gecelik gibi olan seksi tabi.:82:Şimdi de saçlarımı boyadım boya kafamda bekliyorum bir taraftanda kahvemi yudumluyorum.:126:Bakalım yeni rengim nasıl olacak ayışığı kahvesini aldım benim saçım koyu kahve birazcık açayım dedim rengini.düzleştiriciyle de düzleştirdimmi oohhhh
Zor hakikatende cnm kocamında canı sıkılıyo habire beni arıyo mesaj atıyo özledim diye.Neyseki kendimi iyi hissetirecek planlarımı yapıyorum şimdi.Eve gelmeden önce alışveriş yaptım dondurma cnm çekmişti dondurmamı yedim:131: kendime iç çamaşırı aldım gecelik gibi olan seksi tabi.:82:Şimdi de saçlarımı boyadım boya kafamda bekliyorum bir taraftanda kahvemi yudumluyorum.:126:Bakalım yeni rengim nasıl olacak ayışığı kahvesini aldım benim saçım koyu kahve birazcık açayım dedim rengini.düzleştiriciyle de düzleştirdimmi oohhhh
cnm keyif yapmaya başlamışın ohh süper kahve tonlarında garnıer color shıne serisini tavsiye ederim hem amonyaksız hemde çok canlı tutuyor kahveleri eşin gelene kadar iyice kendini yeniledin eşin gelince kıskançlık krizine girer artık ama tatlı kriz bunlar