• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

cimbomcuğum...teşekkürler iltifatlar için ama seninki de maşallah baya sexi....

SALTAM...LİON...CİMBOM ...AVATARLAR SÜPER:nazar: TADINI ÇIKARIN KIZLAR. DEĞMİŞ TÜM SIKINTIYA...SEVGİLER

SALTAM,CANIM ALEDAXS...HANIM NERELERDE ? SESİ ÇIKMADI...TATİLE ÇIKTI GALİBA?

Ben burdayım tatil yok bana çalışıyorum :84:akşama az kaldı.Arzum bile yok bugün denize gidecekti:103:.ooofffff ya sıkılıyorum akşam olsada atsam kendimi bir yerlere dolaşsam ora senin bura senin.Şimdi kahvemi yudumluyorum:68::126: Ayyy şimdi cnm dondurma çekti:131: can sıkıntısından kendimi abur cuburlara verdim :110:
benimde oynatmaya az kaldı koca yok tatil yok yanlızım kimseler yokkk :59:

Ben burdayım tatil yok bana çalışıyorum :84:akşama az kaldı.Arzum bile yok bugün denize gidecekti:103:.ooofffff ya sıkılıyorum akşam olsada atsam kendimi bir yerlere dolaşsam ora senin bura senin.Şimdi kahvemi yudumluyorum:68::126: Ayyy şimdi cnm dondurma çekti:131: can sıkıntısından kendimi abur cuburlara verdim :110:

kıyamam sana :))kız sen her aksam her aksam nerelere akıyon söyle bakem:9::9: bak cok fazla abur cubur yeme önümüz yaz hayatım.

kıyamam sana :))kız sen her aksam her aksam nerelere akıyon söyle bakem:9::9: bak cok fazla abur cubur yeme önümüz yaz hayatım.

Yok anam nerde gezmek öyle ev kedisi gibi evden dışarı çıkmıyorumki işten eve evden işe gidiyorum.Eve giderkende marketten biraz işte yani alıyorum birkaç bisküvi çikolata dondurma ama çok fazla değil tadımlık cnmmm.Güzel günlerin tadını çıkarmak lazımda tek başınada gezilmiyoki yahu.Az kaldı kociş haftaya geliyo ozaman beraber gezerim

Yok anam nerde gezmek öyle ev kedisi gibi evden dışarı çıkmıyorumki işten eve evden işe gidiyorum.Eve giderkende marketten biraz işte yani alıyorum birkaç bisküvi çikolata dondurma ama çok fazla değil tadımlık cnmmm.Güzel günlerin tadını çıkarmak lazımda tek başınada gezilmiyoki yahu.Az kaldı kociş haftaya geliyo ozaman beraber gezerim

:9::9::9:anlıyorum hayatım.hadi :9:kalım o zman az daha kafa dınle :9:

bir zaman sonra yanlızlık zor yaa ben oğlumla eşim olmadan 3 gün geçirmiştim evde aman aman istemem :43: özlüyorum

operasyondan iki ay sonra denize girmenin zararı olur mu acaba ya? doktor sorun olmaz diyor ama güvenemiyorumda

bencede güvenme :1: benim doktorumda denize gir ama yüzme demişti :9: ben dinledimmi hayırrrr sonunda neler çektim bir allah bir ben bilirim
doktorum sana demedim mi ben diye neler sölemişti :30:

mudanyadayım bende burasıda çok sıcak evde patladım bende :52: güneş yasak 2 ay deniz dibimde giremiyorum ki ben hergün denize giren dilşad :9: küveti doldurup şimdilik onla idare ettim temmuz başı kontrol sonra tatile çıkıcam bende yeter bir aylık dinlenme güneş yasağı bu ayın 18 de bir ay olucak burnum ama göğüsleri kesinlikle kışın olurum yaza kadar toparlanırlar ilk burun ameliyatımıda kışın olmuştum aralıkta yaza güneş gözlüğümü taktım denizime girdim rahattı yaza bırakmamak lazımmış bu sene ben geç kaldım kızlar sizide burda görmek güzel yalnız değiliz en azından :9:

bir zaman sonra yanlızlık zor yaa ben oğlumla eşim olmadan 3 gün geçirmiştim evde aman aman istemem :43: özlüyorum

Zor hakikatende cnm kocamında canı sıkılıyo habire beni arıyo mesaj atıyo özledim diye.Neyseki kendimi iyi hissetirecek planlarımı yapıyorum şimdi.:23:Eve gelmeden önce alışveriş yaptım dondurma cnm çekmişti dondurmamı yedim:131: kendime iç çamaşırı aldım gecelik gibi olan seksi tabi.:82:Şimdi de saçlarımı boyadım boya kafamda bekliyorum:31: bir taraftanda kahvemi yudumluyorum.:126:Bakalım yeni rengim nasıl olacak ayışığı kahvesini aldım benim saçım koyu kahve birazcık açayım dedim rengini.düzleştiriciyle de düzleştirdimmi oohhhh:12:

Zor hakikatende cnm kocamında canı sıkılıyo habire beni arıyo mesaj atıyo özledim diye.Neyseki kendimi iyi hissetirecek planlarımı yapıyorum şimdi.:23:Eve gelmeden önce alışveriş yaptım dondurma cnm çekmişti dondurmamı yedim:131: kendime iç çamaşırı aldım gecelik gibi olan seksi tabi.:82:Şimdi de saçlarımı boyadım boya kafamda bekliyorum:31: bir taraftanda kahvemi yudumluyorum.:126:Bakalım yeni rengim nasıl olacak ayışığı kahvesini aldım benim saçım koyu kahve birazcık açayım dedim rengini.düzleştiriciyle de düzleştirdimmi oohhhh:12:

cnm keyif yapmaya başlamışın ohh süper :7: kahve tonlarında garnıer color shıne serisini tavsiye ederim hem amonyaksız hemde çok canlı tutuyor kahveleri eşin gelene kadar iyice kendini yeniledin eşin gelince kıskançlık krizine girer artık ama tatlı kriz bunlar :9:

Back