Sağol tatlım bende öyle yapıyorum kafa dinliyorum cnm.Biraz da bakım yaparız değişim başlıyo ay ne öyle ruhum hapsolmuş benim meğer her defasında kocamın huyuna suyuna gitmekten çoğu şeyi kısıtlamaktan yahu 2 hafta yok
Ohhh ohhh..Ne güzel valla...Bende yalnız kalsamda kafa dagıtsam şööylee özgürceee.....
hakikatende çok güzel başında dır dır eden yok karışan yok.Aklıma eserse akşam taksimede gidebilirim yani.ameliyatlı olmasaydım denize bile gidebilirdim kim nerden bilecek
Akşama hazırlanıyorum kızlar şimdi duştan çıktım ohhh saçlarımı makineyle düzleştirecem makyajımı yapıcam mini kot eteğimi giyecem daha ne olsunahhh kocam dijital makineyide yanında götürdü bir iki poz çekerdim koyardım buraya neyse bilgisayar kamerasıyla yetiniyorum şimdilik.
Canım,evden çıkmadan önce bir foto çekil bariİyi eğlenceler tatlım,tadını çıkar.At üzerindeki o yorgunluğu,sıkıntıyı,enerjiyi
ayy ay nw guzel seyler duyuorum cumartesı amlıyat oluyorum kızlar ıns sımdıe aklıma ızler takıldı lıoncum sımdıden ızlerın nasıl oldu
izler için zaman lazım bir seneden önce bişey demek zor benim bir sene oldu çok şükür memnunum
seninde şimdiden hayırlı olsun inşallah
Attım canm vallahide çok iyi geldi şimdi biraz önce geldim eve.çekemedim cnm arkadaşlar çağırdılar hemen çıktım evden.Bol bol gezdim kocamda diyo aklım sende kalıyo yookkk diyorum kalmasın benim kadınlar kulübüm var oraya takılıyorum zaman geçiyo öyle diyorum.
tamamen gecıyormu pekı doktor bana dedı ız kalmaz dedı meme altından buyutecle bakılması lazım dedı .s
ayy ay nw guzel seyler duyuorum cumartesı amlıyat oluyorum kızlar ıns sımdıe aklıma ızler takıldı lıoncum sımdıden ızlerın nasıl oldu
Hayalimsi_n
oh ne guzel dagittin desene butun stresi
tamamen gecıyormu pekı doktor bana dedı ız kalmaz dedı meme altından buyutecle bakılması lazım dedı .s
Heyoooooo.... Kimse yokmuuuGünaydın kızlarr... Çok güzel bir gün olsun hepimize inşallah
kızlar günaydın herkese
lion ve saltam avatarlarımız yakıyor ortalıgı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?