Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Ohhh ohhh..Ne güzel valla...Bende yalnız kalsamda kafa dagıtsam şööylee özgürceee.....

Ohhh ohhh..Ne güzel valla...Bende yalnız kalsamda kafa dagıtsam şööylee özgürceee.....

hakikatende çok güzel başında dır dır eden yok karışan yok.Aklıma eserse akşam taksimede gidebilirim yani.ameliyatlı olmasaydım denize bile gidebilirdim kim nerden bilecek

Akşama hazırlanıyorum kızlar şimdi duştan çıktım ohhh saçlarımı makineyle düzleştirecem makyajımı yapıcam mini kot eteğimi giyecem daha ne olsun ahhh kocam dijital makineyide yanında götürdü bir iki poz çekerdim koyardım buraya neyse bilgisayar kamerasıyla yetiniyorum şimdilik.

Canım,evden çıkmadan önce bir foto çekil bari İyi eğlenceler tatlım,tadını çıkar.At üzerindeki o yorgunluğu,sıkıntıyı,enerjiyi

Canım,evden çıkmadan önce bir foto çekil bari İyi eğlenceler tatlım,tadını çıkar.At üzerindeki o yorgunluğu,sıkıntıyı,enerjiyi

Attım canm vallahide çok iyi geldi şimdi biraz önce geldim eve.çekemedim cnm arkadaşlar çağırdılar hemen çıktım evden.Bol bol gezdim kocamda diyo aklım sende kalıyo yookkk diyorum kalmasın benim kadınlar kulübüm var oraya takılıyorum zaman geçiyo öyle diyorum.

ayy ay nw guzel seyler duyuorum cumartesı amlıyat oluyorum kızlar ıns sımdıe aklıma ızler takıldı lıoncum sımdıden ızlerın nasıl oldu

ayy ay nw guzel seyler duyuorum cumartesı amlıyat oluyorum kızlar ıns sımdıe aklıma ızler takıldı lıoncum sımdıden ızlerın nasıl oldu

izler için zaman lazım bir seneden önce bişey demek zor benim bir sene oldu çok şükür memnunum
seninde şimdiden hayırlı olsun inşallah

oh ne guzel dagittin desene butun stresi

Hayatım çok sevindim inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruz.Canım o kadar teferruta girme sen muhteşem göğüslere sahip olacaksın bundan daha önemli ne olabilir ki.Benim izlerim dikişlerim duruyo bantlı orası bantınıda almadım cumartesi kontrolüm var zaten.
Hayalimsi_n
oh ne guzel dagittin desene butun stresi

Dağıttım vallahi çok iyi geldi.

tamamen gecıyormu pekı doktor bana dedı ız kalmaz dedı meme altından buyutecle bakılması lazım dedı .s

Bu cumartesimiii Hadi hayırlısı olsun tatlım San son olarak söyleyeceğim şey eğer benim gibi izleri takıntı yapacaksan yani takıntılı bir bayansan sana meme ucu kesisini tavsiye ederim,öneririm Bana güven

Günaydın hayatım.Neşen enerjin keyfin yerinde maşallah Arzummm inşallah cnm harika bir gün olsun hepimize

slm kızlar ben de gögüsümün büyük olmasından şikayetçiyim şu an 5 aylık oğluşum var emziriyorum süt kesiminden 4-6 ay sonra küçültme ameliyatı düşünüyorum ama kıme hangı dra gıdeceğimi bilmiyorum amelıyatı adanada olacağım adanada olup bu konu hakkında dr tavsiye edecek olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…