• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Lioncum ne güzel sen de kurtuldun:)atlattın bile ağrıları bundan sonrası çabucak geçer di mi?Ben de en kısa zamana ameliyat günü istedim bakalım necdet beyden.korku da sardı bi tuhafım

Hiç korkma sakın eğer korkuna yenilirsen bu mutluluktan sende uzak kalırsın sonra yine güzel memeleri görünce iç geçirirsin.Sakın erteleme herşey hızlı bir şekilde olup bitecek sonrada hayal rüya gibi gelir sana.Allah yardımcın olsun.Asıl ilk zorluğu atlatmak önemli ilk 3 günü atlattımı sonrası rahat geçiyor inan.

tuce89
canlarım benim hastanedeyim ablam pc getirmiş sağolsun drenler çok canımı yakıyor birine 250 dierine 300 takılmış bana küçük gibi geldiler ama doktorum küçük olan göğsün baya zorladı bizi dedi sanırım 300 anca aldı ayağa kalkınca felaket bir ağrı var, hemşireler ilk defa senin kadar cesurunu gçrdük yüzünü bile ekşitmedin dediler, zor ama dayanıyorum ıyıkı varsınızzzz

canım benim dün aklımdan çıkmadın bende senin kadar heyecanlandım.Bakalım haber var mı diye hemen bilgisayarı açtım sabahın köründe.Çoookk geçmiş olsun tatlım. canım ilk gün böyle ağrı acı oluyo ama merak etme geçiyo.Sen istirahatine bak bol bol dinlen kendinide zorlama.Resimlerini merakla bekliyoruuuuuzzzz.

onay123
lıoncum onclıkle senı tebrık edıyorum helal olsun sana gercektende harıka bır orneksın benım ıcın bende bu cumartesı tahlıllerımı yaptırmaya gıdıcem erkek arkadasm gıdser gıtmez ertesı gun amleıyatımı olcam tahlıllerımde bır problem cıkmaz ıns kansızlık varda bende senın yazılarını okuyonca cesaretlendım hemen yaptırmak ıstyorum ılk bır hafta rapor alıcam gıtmıycem ıse evdekılerde bılmıyo sadece kız kardesım bılıyo amelıyat olcagımı evde nasıl gızlıycem bılmıyorum ılac krem vs bısey yap dıyoları acabaa

İnşallah canım hayırlısıyla sende atlatırsın.Yok bir aksilik çıkmaz sen içini rahat tut sen sonrasındaki yaşayacağın mutluluğu heyecanı sevincini düşün.Bencede rapor al ben pazartesi gününden hemen işe başladım öğlene kadar çalışabildim ancak.Drenlerimi saklayarak geziyorum üstüme uzun tunik giydim.Yolda yürürken bile dikkat çekiyorum görenler ne oldu sana diyolar.Güzel bir anı benim için bunlar.Ertesi günde gittim şimdi bile işyerinden yazıyorum.Hala serbest hareket edemiyorum ama bişekilde dayanıyorum hatta minübüsle işe gidip geliyorum.Zorlansamda birkaç güne kadar hiçbişey kalmaz.Beni rahatsız eden sadece bandajlar ağrı sızım yok artık azaldı iyice.

lion81 cnm seni gerçekten tebrik ediyorum kadının zaferi budur işte :46: ama cnm üzülüyorum keşke izin alabilsen evde yatıp uzanıp dinlenerek geçirsen bu dönemi hepimiz rahat edicez burdan çıkınca bile aklıma geldin acaba toparlandı mı zorlanıyor mu diye çalıştığını biliyorum aklım sende kaldı cnm en azından 2 hafta dinlensen süper olucaktı senin için artık madem çalışıyorsun çoook dikkat et cicişler yerinden oynamasın yorma kendini cnm aman dikkat et umarım bir sorun olmadan atlatırsın bu dönemi :49:

lion81 cnm seni gerçekten tebrik ediyorum kadının zaferi budur işte :46: ama cnm üzülüyorum keşke izin alabilsen evde yatıp uzanıp dinlenerek geçirsen bu dönemi hepimiz rahat edicez burdan çıkınca bile aklıma geldin acaba toparlandı mı zorlanıyor mu diye çalıştığını biliyorum aklım sende kaldı cnm en azından 2 hafta dinlensen süper olucaktı senin için artık madem çalışıyorsun çoook dikkat et cicişler yerinden oynamasın yorma kendini cnm aman dikkat et umarım bir sorun olmadan atlatırsın bu dönemi :49:

Çok teşekkür ederim cnm benim.Yok izin almadım ben mahçup oluyorum sürekli izin almaktan.Birde benim yapımda vardır kolay kolay pes etmem.Ne kadar zorlanırsam zorlanayım elimden geldiği kadar dayanmaya çalışıyorum.Öyle nazlı mızmızlardan değilim yani.Hemşirelerde hayret etti vallahi ameliyattan sonra.Huyumdur kimseye yük olmak istemem.Kocam çevremdekiler bile hayret ediyo taş gibisin diye.Benimde hep hayalimde doktor olmak vardı soğukkanlı olduğum için heralde.3 ayda bu 3.ameliyatım oldu ve hepsinde ameliyathaneye güle oynaya gittim.Zaten yarın Allahtan bir aksilik olmazsa sargılarım drenlerim çıkacak inşallah.Sağol cnm benim çok düşüncelisin.

Hiç korkma sakın eğer korkuna yenilirsen bu mutluluktan sende uzak kalırsın sonra yine güzel memeleri görünce iç geçirirsin.Sakın erteleme herşey hızlı bir şekilde olup bitecek sonrada hayal rüya gibi gelir sana.Allah yardımcın olsun.Asıl ilk zorluğu atlatmak önemli ilk 3 günü atlattımı sonrası rahat geçiyor inan.

canım benim dün aklımdan çıkmadın bende senin kadar heyecanlandım.Bakalım haber var mı diye hemen bilgisayarı açtım sabahın köründe.Çoookk geçmiş olsun tatlım. canım ilk gün böyle ağrı acı oluyo ama merak etme geçiyo.Sen istirahatine bak bol bol dinlen kendinide zorlama.Resimlerini merakla bekliyoruuuuuzzzz.

İnşallah canım hayırlısıyla sende atlatırsın.Yok bir aksilik çıkmaz sen içini rahat tut sen sonrasındaki yaşayacağın mutluluğu heyecanı sevincini düşün.Bencede rapor al ben pazartesi gününden hemen işe başladım öğlene kadar çalışabildim ancak.Drenlerimi saklayarak geziyorum üstüme uzun tunik giydim.Yolda yürürken bile dikkat çekiyorum görenler ne oldu sana diyolar.Güzel bir anı benim için bunlar.Ertesi günde gittim şimdi bile işyerinden yazıyorum.Hala serbest hareket edemiyorum ama bişekilde dayanıyorum hatta minübüsle işe gidip geliyorum.Zorlansamda birkaç güne kadar hiçbişey kalmaz.Beni rahatsız eden sadece bandajlar ağrı sızım yok artık azaldı iyice.

Lioncum senı tebrık etmek takdır etmek sanırım yetmıyo artık.Drenlerle hemde minibüsle işe gitmek.Sanırım bir ilksin.Atom karıncaaa geliyorrrr deyip bir gün bilgisayar ekranından çıkarsan şaşırmayacagım:1::1:

Arkadaşım şaka bi yana acil şifa ve mutluluk diliyorum.

Çok teşekkür ederim cnm benim.Yok izin almadım ben mahçup oluyorum sürekli izin almaktan.Birde benim yapımda vardır kolay kolay pes etmem.Ne kadar zorlanırsam zorlanayım elimden geldiği kadar dayanmaya çalışıyorum.Öyle nazlı mızmızlardan değilim yani.Hemşirelerde hayret etti vallahi ameliyattan sonra.Huyumdur kimseye yük olmak istemem.Kocam çevremdekiler bile hayret ediyo taş gibisin diye.Benimde hep hayalimde doktor olmak vardı soğukkanlı olduğum için heralde.3 ayda bu 3.ameliyatım oldu ve hepsinde ameliyathaneye güle oynaya gittim.Zaten yarın Allahtan bir aksilik olmazsa sargılarım drenlerim çıkacak inşallah.Sağol cnm benim çok düşüncelisin.

Canım,maşallah sana:nazar:Ben bu kadar cesaretli ve güçlü olamadım.Hemde forumda çok basit,ağrısız diye bahsedilen yöntemle, kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olmama rağmen.Ameliyattan bir hafta sonra sporcu sütyeni almak için profilo alışveriş merkezine gittim arkadaşımla,eşim arabayla götürdü.Ama ben soğuk terler döktüm,tansiyon düştü,halsizleştim bayılacak gibi oldum.En son bir yerde oturdum ama sen beni gör,herkes panikledi :50: Hiç iyi değildim yani..Sen Maşallah,Barekallah işe gidiyorsun :nazar:Bence bu kadar açık seçik yazma.Göze gelirsin,nazar deger bebeğim... Aman dikkat...
Drenler çıkınca kuş gibi hafifleyeceksin.İnan Drenler çok rahatsızlık veriyor.. Allahın izniyle çok çabuk iyileşecek ve normal hayata döneceksin canım.Aman dikkat et yinede Nazan biraz daha.Madem eşin yemekleri falan yapıyor,tadını çıkar :34:

Canım,maşallah sana:nazar:Ben bu kadar cesaretli ve güçlü olamadım.Hemde forumda çok basit,ağrısız diye bahsedilen yöntemle, kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olmama rağmen.Ameliyattan bir hafta sonra sporcu sütyeni almak için profilo alışveriş merkezine gittim arkadaşımla,eşim arabayla götürdü.Ama ben soğuk terler döktüm,tansiyon düştü,halsizleştim bayılacak gibi oldum.En son bir yerde oturdum ama sen beni gör,herkes panikledi :50: Hiç iyi değildim yani..Sen Maşallah,Barekallah işe gidiyorsun :nazar:Bence bu kadar açık seçik yazma.Göze gelirsin,nazar deger bebeğim... Aman dikkat...
Drenler çıkınca kuş gibi hafifleyeceksin.İnan Drenler çok rahatsızlık veriyor.. Allahın izniyle çok çabuk iyileşecek ve normal hayata döneceksin canım.Aman dikkat et yinede Nazan biraz daha.Madem eşin yemekleri falan yapıyor,tadını çıkar :34:

maşallah sana istedin ve başardım hayranlığım artıyor sana ama dikkat et kendine çünkü dinlenmen ve protezlerin yerlerini bulması için kendine dikkat etmen gerek
şimdi sargıların sayesinde protezlerin emniyette olabilir ama sargıların açılacak bugün nolur dikkat et üzülmeyelim :34:

Lioncum senı tebrık etmek takdır etmek sanırım yetmıyo artık.Drenlerle hemde minibüsle işe gitmek.Sanırım bir ilksin.Atom karıncaaa geliyorrrr deyip bir gün bilgisayar ekranından çıkarsan şaşırmayacagım:1::1:

katılıyorum :1: :1:

Katılıyorum :46:Atom karınca arkadaşımıza uymuş,bence kesin atom yani.... Maşallah maşallah...:nazar:

arzum77
Canım,maşallah sanaBen bu kadar cesaretli ve güçlü olamadım.Hemde forumda çok basit,ağrısız diye bahsedilen yöntemle, kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olmama rağmen.Ameliyattan bir hafta sonra sporcu sütyeni almak için profilo alışveriş merkezine gittim arkadaşımla,eşim arabayla götürdü.Ama ben soğuk terler döktüm,tansiyon düştü,halsizleştim bayılacak gibi oldum.En son bir yerde oturdum ama sen beni gör,herkes panikledi VİRÜSHiç iyi değildim yani..Sen Maşallah,Barekallah işe gidiyorsun Bence bu kadar açık seçik yazma.Göze gelirsin,nazar deger bebeğim... Aman dikkat...
Drenler çıkınca kuş gibi hafifleyeceksin.İnan Drenler çok rahatsızlık veriyor.. Allahın izniyle çok çabuk iyileşecek ve normal hayata döneceksin canım.Aman dikkat et yinede Nazan biraz daha.Madem eşin yemekleri falan yapıyor,tadını çıkarVİRÜS

Karamel
maşallah sana istedin ve başardım hayranlığım artıyor sana ama dikkat et kendine çünkü dinlenmen ve protezlerin yerlerini bulması için kendine dikkat etmen gerek
şimdi sargıların sayesinde protezlerin emniyette olabilir ama sargıların açılacak bugün nolur dikkat et üzülmeyelim

Canlarım benim boşuna aslanım diye adımı lion yazdırmadım.Aslan burcunun ve akrebin özelliklerini taşıyorum.Aslan yaşam enerjisiyle dolu pozitif vvssss daha bir sürü güzel özellikleri var.Geçmişte yaşadıklarım beni bu kadar güçlendirdi.Az şeyler yaşamadım boyumdan yaşımdan büyük şeyler yaşadım yinede Allaha sığınarak sabrımla inancımla bugünlere geldim.Eşim bile kızar ne kadar rahatsın böyle diye ben yaşamayı hayatı seviyorum artık hiçbir olumsuz negatif şeyler yaşamak istemiyorum.Erken yaşta olgunlaştım diyebilirim.Ama ne fayda stres herşeyi içime atmak vücuduma zarar verdi.4-5 senedir vitiligo hastalığı var yani beyazlama hastalığı.Dikkat ederseniz resimlerimde var eski resimlerimde göğsümün ortasında var diğer yerlerimede yayıldı.O yüzden yayılmasını önlemek için stres yapmamaya kendi kendimi iyileştirmeye çalışıyorum.Güçlü azimli olmasaydım depresyondan ne olurdu bilemiyorum.Şimdiye kadar sakladığım ve dışarı çıkaramadığım içimdeki kadınlığı o dayanılmaz cazibeyi asıl kendi benliğimi ortaya çıkarmaya çalışıyorum.Şimdi kendimi kadın gibi hissediyorum göğüslerimle beraber.Yokken bomboş hiçbişey hissetmiyordum.
Tamam dikkat ederim fıstıklar teşekkür ederim yazdıklarınızda bana güç veriyo inanın.canlarım benim çok iyisiniz Allah sizede güç kuvvet sabır versin.Herşey istediğiniz ibi olsun:16::54:

cnm geçmişler olsun hg aramıza :38: çok şükür iyisin :46:

çok normal benimde öyleydi hatta biraz zaman geçsin çok fazla hassas hale geliyor bir dönem sonra oda geçiyor merak etme :34:

mutlu olmak için artık iki tane güzel sebebin daha var inşallah bu mutluluğun katlanarak büyür sağlıcakla kal cnm :16:

canım sende aramıza hoşgeldin cok gecmiş olsun ..

teşekkür ederim çok sağolun, nefes almakta zorlanıyorum aşırı bir basınç var ve çok sertler yürürken çok zorlanıyorum:5:

Back