- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
Lioncum ne güzel sen de kurtuldun:)atlattın bile ağrıları bundan sonrası çabucak geçer di mi?Ben de en kısa zamana ameliyat günü istedim bakalım necdet beyden.korku da sardı bi tuhafım
Hiç korkma sakın eğer korkuna yenilirsen bu mutluluktan sende uzak kalırsın sonra yine güzel memeleri görünce iç geçirirsin.Sakın erteleme herşey hızlı bir şekilde olup bitecek sonrada hayal rüya gibi gelir sana.Allah yardımcın olsun.Asıl ilk zorluğu atlatmak önemli ilk 3 günü atlattımı sonrası rahat geçiyor inan.
tuce89
canlarım benim hastanedeyim ablam pc getirmiş sağolsun drenler çok canımı yakıyor birine 250 dierine 300 takılmış bana küçük gibi geldiler ama doktorum küçük olan göğsün baya zorladı bizi dedi sanırım 300 anca aldı ayağa kalkınca felaket bir ağrı var, hemşireler ilk defa senin kadar cesurunu gçrdük yüzünü bile ekşitmedin dediler, zor ama dayanıyorum ıyıkı varsınızzzz
canım benim dün aklımdan çıkmadın bende senin kadar heyecanlandım.Bakalım haber var mı diye hemen bilgisayarı açtım sabahın köründe.Çoookk geçmiş olsun tatlım. canım ilk gün böyle ağrı acı oluyo ama merak etme geçiyo.Sen istirahatine bak bol bol dinlen kendinide zorlama.Resimlerini merakla bekliyoruuuuuzzzz.
onay123
lıoncum onclıkle senı tebrık edıyorum helal olsun sana gercektende harıka bır orneksın benım ıcın bende bu cumartesı tahlıllerımı yaptırmaya gıdıcem erkek arkadasm gıdser gıtmez ertesı gun amleıyatımı olcam tahlıllerımde bır problem cıkmaz ıns kansızlık varda bende senın yazılarını okuyonca cesaretlendım hemen yaptırmak ıstyorum ılk bır hafta rapor alıcam gıtmıycem ıse evdekılerde bılmıyo sadece kız kardesım bılıyo amelıyat olcagımı evde nasıl gızlıycem bılmıyorum ılac krem vs bısey yap dıyoları acabaa
İnşallah canım hayırlısıyla sende atlatırsın.Yok bir aksilik çıkmaz sen içini rahat tut sen sonrasındaki yaşayacağın mutluluğu heyecanı sevincini düşün.Bencede rapor al ben pazartesi gününden hemen işe başladım öğlene kadar çalışabildim ancak.Drenlerimi saklayarak geziyorum üstüme uzun tunik giydim.Yolda yürürken bile dikkat çekiyorum görenler ne oldu sana diyolar.Güzel bir anı benim için bunlar.Ertesi günde gittim şimdi bile işyerinden yazıyorum.Hala serbest hareket edemiyorum ama bişekilde dayanıyorum hatta minübüsle işe gidip geliyorum.Zorlansamda birkaç güne kadar hiçbişey kalmaz.Beni rahatsız eden sadece bandajlar ağrı sızım yok artık azaldı iyice.