Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Herkese kocaman bir GÜNAYDINNN......

günün hep aydınlık mutluluk dolu olsun cnm geç olsada bende sana bunu söylemek istedim

teşekkür ederim çok sağolun, nefes almakta zorlanıyorum aşırı bir basınç var ve çok sertler yürürken çok zorlanıyorum

tuce cnm az kaldı kaç gün oldu hesaplayamadım şimdi ama merak etme yakında hepsine alışacaksın hemen geçmiyor hepsi ama sırayla yok oluyor alışıyorsun yatma şekline kendi başına kalkmaya bak bunlardan sonra gerginlikte biticek baskıda geçici sonrasında çok güzel günler seni bekliyor olucak

Karamelimmm..... Güne iyi bir başlangıç yaptım valla..Biraz önce duygu arkadaşıma tatil bende isterim dedim..biraz önce eşim aradı..Tatil bakmıyormusun hatun dedi..Bodrum yada antalya Dedeman...seç hangisini istersen dedi yahuuuuuuuuuu........İnanamıyorummm... Hemen bikini,valiz hazırlıkları yapmalıyımmm....

teşekkür ederim çok sağolun, nefes almakta zorlanıyorum aşırı bir basınç var ve çok sertler yürürken çok zorlanıyorum

Cnm benim az kaldı bende zorlanıyodum ama 4-5.günden itibaren biraz daha rahatlıyorsun.Bende çok zorlandım çocukların yada eşimin ellerinden tutarak kalkabildim ama bu sabah kendim kalktım.Yürürken yatarken kalkarken göğsümü tutarak hareket ettim.Kaburgalarımı bile nasıl sıkıyodu bu sargılar ve korse.Merak etme geçecek hepsi.Bugün benimde sargılarım ve drenlerim çıkarıldı çok rahatladım.Bir kaç gün daha sabret.

Arzuuuuummm çok sevindim ne zaman yolculuk peki.Tatilin tadını çıkar.Bol bol bikinilerle resimlerini bekliyoruuuzzz.

:118: :118: :124: allahhh hadi bakalım cnm sana yine bikinili yollar göründü :103: bende heycan yaptım şimdi ayy gelsin artık tatillll :95:

lion bandajsız resimleri beklemedeyiz :93: merakla

geliyo geliyo merak etmeyin işteyim şimdi eve gidebilsem iyice soyunup bakacam nasıl diye.akşama görücüye çıkıyo resimler.

Kızlar ben de nihayet sizlerden aldığım cesaretle dün ameliyatımı oldum.Doktorum Necdet Bey.Ben protezimin büyük olmasını istemedim.Çünkü göğüs kafesim dar ve inceyim biraz.O da deneyerek en güzelinin 275cc olduğuna karar vermiş.yuvarlak,kas altı ve mentor bu arada.Yatarken iyiyim ama hareket edince zorlanıyorum doğal olarak.Buraya kadar geldim ya çok şükür diyorum.Allah pişman etmesin hiçbirimizi.Darısı olmak isteyen arkadaşlarımıza artık:)

Oyyy oyyyy... Geçmişler olsun tatlımmmm... Bize süpriz yaptın valla Lion gibi,ameliyat olup geldin Canım ağrılar sızılar olacak tabi.Zamanla geçecek sabırlı ol Amin canım amin,Allah kimseye pişmanlık vermesin,darısı ameliyat olacak arkadaşların başına

geri sayıma başladığıma inanamıyorum aklımdan "özgüvenin tavan yapacak", " uyuyacaksın, bir şey hissetmeyeceksin..", " mutluluktan ayakların yere basmayacak" gibi cümleler geçiyor sürekli. internete ve kk ya neden bu kadar geç kaldım ki ben...

:26: sağlık olsun neyse ya.. heyecan bastı beni, bellli...

Son düzenleme:

Cnm benim geçmiş olsun şaşırdım sende süpriz yaptın.İnşallah kısa zamanda iyileşirsin bebeğim.Merak etme o ağrılar zorlanmalar geçici.Bandajların açılsın bak ondan sonrasına bakmaya doyamıyorsun.Benim gibi sürekli açıp açıp bakarsın bunlar benimmi gerçekmi diye.Amin Allah isteyene nasip etsin.

Kocaman bir günaydında benden gelsiinnn.... GÜNAYDINNNNNNNN....
Gününüz iyi geçsin inşallah .. Bu gün istanbulda 30 dereceyi bulan bir sıcaklık içimizi kıpır kıpır yapıyor... Deniz kum güneş aşkkkk.... Güzel bir hafta sonu olacak,öyle görünüyor

Bugünde geçsin hayırlısıyla hafta sonu gelsin artık dinlenmek istiyoorum.Nazara geldim galiba bu hafta dinlenemediğim için halsizlik baş dönmesi oluyo oturmasam baygınlık geçirecem nerdeyse.
Kendimi ödüllendirmek istiyorum asıl alışveriş yapsam o zaman kendime gelirimde.çamaşırların üzerimde nasıl duracağını çok merak ediyorum.Arzum cnm benim sen nasıl buldun fikrini yazdın ama benim merak ettiğim büyüklüğü ebatı nasıl durmuş vücudumda.daha büyüğü olsaydı abartı dururmuydu sence.Bu aralar kafam allak bullak beynim sulandı resmen:44: kendimi toparlasam iyileşseydim hayırlısıyla.

Günaydın herkese bugün harika bir gün kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.Özgürüğümün tadını çıkarmak istiyorum hiiihhhuuuEşimle çocuklarım memlekete annenne ve babannelerinin yanına gittiler.Ben gidemedim işim dolayısıyla evde keyif yapıyorum bol bol.Şimdide kahvemi aldım yudumluyorum.:126:Sonrada mağazalara iç çamaşırlarına bakarım oohhhh ne güzel yahu.İnsanın biraz yanlız kalmaya ihtiyacı varmış özelliklede benimmmm.

afıyet olsun sekerım. kafa dinle biraz işte ne güzel .

Son düzenleme:
afıyet olsun sekerım. kafa dinle biraz işte ne güzel .

Sağol tatlım bende öyle yapıyorum kafa dinliyorum cnm.Biraz da bakım yaparız değişim başlıyo ay ne öyle ruhum hapsolmuş benim meğer her defasında kocamın huyuna suyuna gitmekten çoğu şeyi kısıtlamaktan yahu 2 hafta yok

ohhh 2 hafta mı özgürülük her zaman iyidir de işte özgür de olamıorsun. anca kocişin gidecek te rahatlıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…