Herkese kocaman bir GÜNAYDINNN......
teşekkür ederim çok sağolun, nefes almakta zorlanıyorum aşırı bir basınç var ve çok sertler yürürken çok zorlanıyorum
günün hep aydınlık mutluluk dolu olsun cnm geç olsada bende sana bunu söylemek istedim
tuce cnm az kaldı kaç gün oldu hesaplayamadım şimdi ama merak etme yakında hepsine alışacaksınhemen geçmiyor hepsi ama sırayla yok oluyor alışıyorsun yatma şekline kendi başına kalkmaya bak bunlardan sonra gerginlikte biticek baskıda geçici sonrasında çok güzel günler seni bekliyor olucak
teşekkür ederim çok sağolun, nefes almakta zorlanıyorum aşırı bir basınç var ve çok sertler yürürken çok zorlanıyorum
Karamelimmm.....Güne iyi bir başlangıç yaptım valla..Biraz önce duygu arkadaşıma tatil bende isterim dedim..biraz önce eşim aradı..Tatil bakmıyormusun hatun dedi..Bodrum yada antalya Dedeman...seç hangisini istersen dedi yahuuuuuuuuuu........ İnanamıyorummm... Hemen bikini,valiz hazırlıkları yapmalıyımmm....
Cnm benim az kaldı bende zorlanıyodum ama 4-5.günden itibaren biraz daha rahatlıyorsun.Bende çok zorlandım çocukların yada eşimin ellerinden tutarak kalkabildim ama bu sabah kendim kalktım.Yürürken yatarken kalkarken göğsümü tutarak hareket ettim.Kaburgalarımı bile nasıl sıkıyodu bu sargılar ve korse.Merak etme geçecek hepsi.Bugün benimde sargılarım ve drenlerim çıkarıldı çok rahatladım.Bir kaç gün daha sabret.
Arzuuuuummm çok sevindim ne zaman yolculuk peki.Tatilin tadını çıkar.Bol bol bikinilerle resimlerini bekliyoruuuzzz.
Kızlar ben de nihayet sizlerden aldığım cesaretle dün ameliyatımı oldum.Doktorum Necdet Bey.Ben protezimin büyük olmasını istemedim.Çünkü göğüs kafesim dar ve inceyim biraz.O da deneyerek en güzelinin 275cc olduğuna karar vermiş.yuvarlak,kas altı ve mentor bu arada.Yatarken iyiyim ama hareket edince zorlanıyorum doğal olarak.Buraya kadar geldim ya çok şükür diyorum.Allah pişman etmesin hiçbirimizi.Darısı olmak isteyen arkadaşlarımıza artık:)
Kızlar ben de nihayet sizlerden aldığım cesaretle dün ameliyatımı oldum.Doktorum Necdet Bey.Ben protezimin büyük olmasını istemedim.Çünkü göğüs kafesim dar ve inceyim biraz.O da deneyerek en güzelinin 275cc olduğuna karar vermiş.yuvarlak,kas altı ve mentor bu arada.Yatarken iyiyim ama hareket edince zorlanıyorum doğal olarak.Buraya kadar geldim ya çok şükür diyorum.Allah pişman etmesin hiçbirimizi.Darısı olmak isteyen arkadaşlarımıza artık:)
Günaydın herkese bugün harika bir gün kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.Özgürüğümün tadını çıkarmak istiyorum hiiihhhuuu Eşimle çocuklarım memlekete annenne ve babannelerinin yanına gittiler.Ben gidemedim işim dolayısıyla evde keyif yapıyorum bol bol. Şimdide kahvemi aldım yudumluyorum.:126:Sonrada mağazalara iç çamaşırlarına bakarım oohhhh ne güzel yahu.İnsanın biraz yanlız kalmaya ihtiyacı varmış özelliklede benimmmm.
afıyet olsun sekerım. kafa dinle biraz iştene güzel .
Sağol tatlım bende öyle yapıyorum kafa dinliyorum cnm.Biraz da bakım yaparız değişim başlıyo ay ne öyle ruhum hapsolmuş benim meğer her defasında kocamın huyuna suyuna gitmekten çoğu şeyi kısıtlamaktan yahu 2 hafta yok
Bacak estetıgı olan warmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?